Bilde: Adda

Lær flislegging på DVD

Baderomsfliser

En av tre huseiere har opplevd vann- og fuktskader i boligen. Nå utgis det en film som gir en grundig og profesjonell innføring i hvordan våtrom skal fliselegges etter Byggebransjens våtromsnorm.

Filmen er en trinn for trinn guide som viser fremgangsmåten for å få et tett og sikkert bad i henhold til våtromsnormen.

Deler ekspertisen
Produsentene Adda har over 40 års bransjeerfaring med salg og utvikling av alle materialene som trengs til flislegging.
- Det er veldig viktig at arbeidet i våtrom utføres korrekt. Derfor ønsker vi å dele litt av vår ekspertise, sier salgs- og markedssjef Jim Wedberg.

Instruktiv
Baderommet er utsatt for betydelige belastninger knyttet til vannsøl og fuktighet. Dersom flisleggingsarbeidet blir utført uten tilstrekkelig kunnskap, øker sjansene for vann- og fuktskader.
- Vi har fått vår mest erfarne flislegger til å vise hvordan man flislegger i henhold til våtromsnormen. Jeg tror at mange, både håndverkere og nevenyttige privatpersoner som vurderer å gjøre jobben selv, kan få mange nyttige tips og råd ved å se denne filmen, sier han fornøyd.

Ønsker å øke forståelsen
Skader som skyldes utette gulv og vegger må den enkelte forbruker betale fra egen lomme. Dette dekkes ikke av forsikringen. Derfor er det viktig at du setter deg godt inn i hva som kreves hvis du vurderer å ta fatt på denne jobben.
- Vi anbefaler at våtromsjobber settes ut til erfarne håndverkere. Samtidig vet vi at en del nevenyttige privatpersoner ønsker å gjøre jobben selv. DVD-en er i så måte en fin mulighet til å øke kunnskapsnivået og forståelsen av hva flislegging av våtrom innebærer, sier Wedberg.

Filmen får du nå hos din nærmeste flisforhandler.

13. januar 2009
Mer om Baderomsfliser

Stilrent - i sort, stål og hvitt

Baderomsfliser Før eierne satte i verk arbeidet med å pusse opp badet i huset nær Brynseng i Oslo, bestemte de seg på forhånd å satse på få hovedfarger, i sort og hvitt og stål.

Slik legger du fliser

Baderomsfliser Fliser har sin selvfølgelige plass på baderommet, men hvis du har planer om å gjøre jobben selv er det viktig at du virkelig vet hvordan du gjør dette....

Rengjøring av fliser og fuger

Baderomsfliser Slik rengjør du fliser og fuger som er blitt skitne.

Slik legger du fliser

Baderomsfliser Å legge fliser er ikke så vanskelig som mange tror. Her viser vi deg hvordan du gjør det - trinn for trinn.

Hvordan fjerne fliser?

Baderomsfliser Fjerning av fliser kan være en utfordring, men det finnes visse knep du kan benytte deg av.

Puss opp badet med nye muligheter

Baderomsfliser Baderomsfliser er populært og vanlig på norske bad. Nå kan du velge personlige fliseløsninger og nye overflatebehandlinger til badet som før ikke var...

Smarte tips & trendy nyheter om fliser

Baderomsfliser Skal du i gang med å bygge nytt bad? Eller kanskje du skal pusse opp ditt gamle? Her er siste flisenytt, samt gode råd for valg og legging av fliser.

Flis på flis

Baderomsfliser Du elsker baderommet, men hater flisene. Hva gjør du?

Slik forvandlet hun badet for 5000 kroner

Baderomsfliser I stedet for å pusse opp badet for flere hundretusen kroner, forandret Franciska badet med maling.

Alternativer til fliser på badet

Baderomsfliser Fliser er et populært valg på badet, men det finnes mye annet å velge i også. Og nei, det behøver ikke være rosablomstret vinyltapet.

Flisefint!

Baderomsfliser Å velge fliser til badet kan i dag nesten sammenlignes med å gå i knappebutikk. Utvalget føles ubegrenset. Et vell av farger, mønstre og ulike overflate...

«Kan man legge nye fliser over gamle fliser på badet?»

Baderomsfliser Og kan man egentlig male fliser? Vår våtromsekspert svarer på leserspørsmål.

Steinkule fliser til badet

Baderomsfliser Mange sverger til tradisjonelle lyse veggfliser, men stadig flere tør å ta mer spenstige flisevalg. Etterligninger av stein, marmor og betong er blant de nye flisetrendene.

Små eller store fliser? Ja, takk begge deler.

Baderomsfliser Små og store fliser gir ulike effekter, men de kommer også med ulike utfordringer.

Bad med blå farger

Baderomsfliser Fargerike fliser i blått og grønt gir det lille baderommet et stort løft. Her inne i den blå "Capri-grotten" blir morgentrøtte sjeler raskt oppkvikket.

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til einar.vestheim@bonnier.no. 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no