Bilde: Adda

Lær flislegging på DVD

Baderomsfliser

En av tre huseiere har opplevd vann- og fuktskader i boligen. Nå utgis det en film som gir en grundig og profesjonell innføring i hvordan våtrom skal fliselegges etter Byggebransjens våtromsnorm.

Filmen er en trinn for trinn guide som viser fremgangsmåten for å få et tett og sikkert bad i henhold til våtromsnormen.

Deler ekspertisen
Produsentene Adda har over 40 års bransjeerfaring med salg og utvikling av alle materialene som trengs til flislegging.
- Det er veldig viktig at arbeidet i våtrom utføres korrekt. Derfor ønsker vi å dele litt av vår ekspertise, sier salgs- og markedssjef Jim Wedberg.

Instruktiv
Baderommet er utsatt for betydelige belastninger knyttet til vannsøl og fuktighet. Dersom flisleggingsarbeidet blir utført uten tilstrekkelig kunnskap, øker sjansene for vann- og fuktskader.
- Vi har fått vår mest erfarne flislegger til å vise hvordan man flislegger i henhold til våtromsnormen. Jeg tror at mange, både håndverkere og nevenyttige privatpersoner som vurderer å gjøre jobben selv, kan få mange nyttige tips og råd ved å se denne filmen, sier han fornøyd.

Ønsker å øke forståelsen
Skader som skyldes utette gulv og vegger må den enkelte forbruker betale fra egen lomme. Dette dekkes ikke av forsikringen. Derfor er det viktig at du setter deg godt inn i hva som kreves hvis du vurderer å ta fatt på denne jobben.
- Vi anbefaler at våtromsjobber settes ut til erfarne håndverkere. Samtidig vet vi at en del nevenyttige privatpersoner ønsker å gjøre jobben selv. DVD-en er i så måte en fin mulighet til å øke kunnskapsnivået og forståelsen av hva flislegging av våtrom innebærer, sier Wedberg.

Filmen får du nå hos din nærmeste flisforhandler.

13 januar 2009

Slik maler du flisene på badet

Du kan enkelt og raskt gi badet en «makeover» med noen strøk maling. Vi viser deg hvordan du maler flisene på badet.

«Kan man legge nye fliser over gamle fliser på badet?»

Og kan man egentlig male fliser? Vår våtromsekspert svarer på leserspørsmål.

«Kan man legge trepanel på badet?»

En leser lurer på om han kan legge trepanel på baderommet. Vår våtromsekspert svarer.

Vaske fliser

Har du tatt flisene på badet i nærmere øyensyn i det siste? Dersom det har lagt seg en film på baderomsflisenes overflate, er det på tide å gi badet en...

Siste nytt om baderomsfliser

Valgmulighetene er større enn noen gang når det gjelder baderomsfliser. Nå kan du få fliser fra hele verden på ett sted, også sekskantede fliser. Uanset...

Puss opp badet med nye muligheter

Baderomsfliser er populært og vanlig på norske bad. Nå kan du velge personlige fliseløsninger og nye overflatebehandlinger til badet som før ikke var...

Rengjøring av fliser og fuger

Slik rengjør du fliser og fuger som er blitt skitne.

Nye fliser til badet

Å renovere badet er en kostbar og omstendelig jobb. Man kan kanskje derfor være fristet til å slå til på et parti med billigfliser for å spare kostnader...

Alternativer til fliser på badet

Fliser er et populært valg på badet, men det finnes mye annet å velge i også. Og nei, det behøver ikke være rosablomstret vinyltapet.

Flis på flis

Du elsker baderommet, men hater flisene. Hva gjør du?

Små eller store fliser? Ja, takk begge deler.

Små og store fliser gir ulike effekter, men de kommer også med ulike utfordringer.

Bad med blå farger

Fargerike fliser i blått og grønt gir det lille baderommet et stort løft. Her inne i den blå "Capri-grotten" blir morgentrøtte sjeler raskt oppkvikket.

Smarte flisleggingstips

Et lite kunstverk på veggen i dusjhjørnet er skapt med en raffinert flisebord fra italienske Bisazza. Duse farge-valører på dette badet gir en behagelig...

Flott med små fliser

Det triste standardbadekaret og servantene har fått et realt løft med ny mosaikk-kledning. Vegger og gulv ble frisket opp med ny maling. Alt for under...

Flisefint!

Å velge fliser til badet kan i dag nesten sammenlignes med å gå i knappebutikk. Utvalget føles ubegrenset. Et vell av farger, mønstre og ulike overflate...

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til einar.vestheim@bonnier.no. 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no