Stilrent - i sort, stål og hvitt

Baderomsfliser

Før eierne satte i verk arbeidet med å pusse opp badet i huset nær Brynseng i Oslo, bestemte de seg på forhånd å satse på få hovedfarger, i sort og hvitt og stål.


Rommelig dusjnisje: For å unngå vannsøl på badet er dusjnisjen atskilt med glassbyggerstein, kantet med stållister.

Veggene ble dekket med hvite fliser og på gulvet ble det lagt sorte fliser. To formstøpte servanter fra Norform er nedfelt i baderomsinnredning med sorte skapdører og lange stålhåndtak. Dusjnisjen er adskilt med glassbyggerstein og stållister.
Baderomsdøren har eierne valgt å kle inn med stålplate. Siden badet mangler vindu, ble det skåret ut et lite parti i veggen som vender ut til hallen, for å gi plass til et langt og smalt vindu i glassbyggerstein, som gir badet mer lys og luft.
Ved å velge en enkel og moderne stil på badet, virker rommet tidløst og man slipper å frykte at uttrykket blir fort utdatert.
Selv om badet har preg av eksklusiv design, har eierne holdt kostnadene nede ved å velge produkter fra rimelige leverandører. Arbeidet er utført av dyktige håndverkere som har montert vegghengt toalett, sluk med fall, samt lagt membran i gulv og vegger. Flisleggingen er utført med faglig presisjon.

¤fotoserie¤

Smarte valg
Eierne, et ektepar på 60 år, ville ha hver sin vask og hvert sitt skap til toalettsaker. Derfor ble servantbenken utstyrt med to vasker og servantkraner. Denne løsningen er huseierne svært fornøyd med i det daglige. Badet er dessuten lett å holde rent med få løse gjenstander og vegghengt toalett. Over servantbenken er det montert skap med speildører. Dermed har ekteparet ”slått to fluer i en smekk” og fått mer skapplass og nødvendige speilflater i rommet.
Små glasshyller under speilskapene gir plass til parfymeflakonger og duftrike såper som er den eneste pynten paret har tillatt seg å ha fremme på det stilrene badeværelset.


Leverandører:
Glassbyggerstein og stålplater:
L-Flis & Interiør, Oslo, www.fagflis.no, tlf. 22 88 11 50
Hvite og sorte veggfliser:
Maxbo, Nittedal, www.maxbo.no, tlf. 67 06 76 60
Sort servant og servantskap:
www.norform.no, tlf. 90 51 92 44

13 februar 2013

Slik legger du fliser

Fliser har sin selvfølgelige plass på baderommet, men hvis du har planer om å gjøre jobben selv er det viktig at du virkelig vet hvordan du gjør dette....

Rengjøring av fliser og fuger

Slik rengjør du fliser og fuger som er blitt skitne.

Slik legger du fliser

Å legge fliser er ikke så vanskelig som mange tror. Her viser vi deg hvordan du gjør det - trinn for trinn.

Hvordan fjerne fliser?

Fjerning av fliser kan være en utfordring, men det finnes visse knep du kan benytte deg av.

Puss opp badet med nye muligheter

Baderomsfliser er populært og vanlig på norske bad. Nå kan du velge personlige fliseløsninger og nye overflatebehandlinger til badet som før ikke var...

Smarte tips & trendy nyheter om fliser

Skal du i gang med å bygge nytt bad? Eller kanskje du skal pusse opp ditt gamle? Her er siste flisenytt, samt gode råd for valg og legging av fliser.

Flis på flis

Du elsker baderommet, men hater flisene. Hva gjør du?

Slik forvandlet hun badet for 5000 kroner

I stedet for å pusse opp badet for flere hundretusen kroner, forandret Franciska badet med maling.

Alternativer til fliser på badet

Fliser er et populært valg på badet, men det finnes mye annet å velge i også. Og nei, det behøver ikke være rosablomstret vinyltapet.

Flisefint!

Å velge fliser til badet kan i dag nesten sammenlignes med å gå i knappebutikk. Utvalget føles ubegrenset. Et vell av farger, mønstre og ulike overflate...

«Kan man legge nye fliser over gamle fliser på badet?»

Og kan man egentlig male fliser? Vår våtromsekspert svarer på leserspørsmål.

Steinkule fliser til badet

Mange sverger til tradisjonelle lyse veggfliser, men stadig flere tør å ta mer spenstige flisevalg. Etterligninger av stein, marmor og betong er blant...

Små eller store fliser? Ja, takk begge deler.

Små og store fliser gir ulike effekter, men de kommer også med ulike utfordringer.

Bad med blå farger

Fargerike fliser i blått og grønt gir det lille baderommet et stort løft. Her inne i den blå "Capri-grotten" blir morgentrøtte sjeler raskt oppkvikket.

Vaske fliser

Har du tatt flisene på badet i nærmere øyensyn i det siste? Dersom det har lagt seg en film på baderomsflisenes overflate, er det på tide å gi badet en...

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til einar.vestheim@bonnier.no. 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no