Stilrent - i sort, stål og hvitt

Baderomsfliser

Før eierne satte i verk arbeidet med å pusse opp badet i huset nær Brynseng i Oslo, bestemte de seg på forhånd å satse på få hovedfarger, i sort og hvitt og stål.


Rommelig dusjnisje: For å unngå vannsøl på badet er dusjnisjen atskilt med glassbyggerstein, kantet med stållister.

Veggene ble dekket med hvite fliser og på gulvet ble det lagt sorte fliser. To formstøpte servanter fra Norform er nedfelt i baderomsinnredning med sorte skapdører og lange stålhåndtak. Dusjnisjen er adskilt med glassbyggerstein og stållister.
Baderomsdøren har eierne valgt å kle inn med stålplate. Siden badet mangler vindu, ble det skåret ut et lite parti i veggen som vender ut til hallen, for å gi plass til et langt og smalt vindu i glassbyggerstein, som gir badet mer lys og luft.
Ved å velge en enkel og moderne stil på badet, virker rommet tidløst og man slipper å frykte at uttrykket blir fort utdatert.
Selv om badet har preg av eksklusiv design, har eierne holdt kostnadene nede ved å velge produkter fra rimelige leverandører. Arbeidet er utført av dyktige håndverkere som har montert vegghengt toalett, sluk med fall, samt lagt membran i gulv og vegger. Flisleggingen er utført med faglig presisjon.

¤fotoserie¤

Smarte valg
Eierne, et ektepar på 60 år, ville ha hver sin vask og hvert sitt skap til toalettsaker. Derfor ble servantbenken utstyrt med to vasker og servantkraner. Denne løsningen er huseierne svært fornøyd med i det daglige. Badet er dessuten lett å holde rent med få løse gjenstander og vegghengt toalett. Over servantbenken er det montert skap med speildører. Dermed har ekteparet ”slått to fluer i en smekk” og fått mer skapplass og nødvendige speilflater i rommet.
Små glasshyller under speilskapene gir plass til parfymeflakonger og duftrike såper som er den eneste pynten paret har tillatt seg å ha fremme på det stilrene badeværelset.


Leverandører:
Glassbyggerstein og stålplater:
L-Flis & Interiør, Oslo, www.fagflis.no, tlf. 22 88 11 50
Hvite og sorte veggfliser:
Maxbo, Nittedal, www.maxbo.no, tlf. 67 06 76 60
Sort servant og servantskap:
www.norform.no, tlf. 90 51 92 44

13 februar 2013

Slik maler du flisene på badet

Du kan enkelt og raskt gi badet en «makeover» med noen strøk maling. Vi viser deg hvordan du maler flisene på badet.

«Kan man legge nye fliser over gamle fliser på badet?»

Og kan man egentlig male fliser? Vår våtromsekspert svarer på leserspørsmål.

«Kan man legge trepanel på badet?»

En leser lurer på om han kan legge trepanel på baderommet. Vår våtromsekspert svarer.

Vaske fliser

Har du tatt flisene på badet i nærmere øyensyn i det siste? Dersom det har lagt seg en film på baderomsflisenes overflate, er det på tide å gi badet en...

Siste nytt om baderomsfliser

Valgmulighetene er større enn noen gang når det gjelder baderomsfliser. Nå kan du få fliser fra hele verden på ett sted, også sekskantede fliser. Uanset...

Puss opp badet med nye muligheter

Baderomsfliser er populært og vanlig på norske bad. Nå kan du velge personlige fliseløsninger og nye overflatebehandlinger til badet som før ikke var...

Rengjøring av fliser og fuger

Slik rengjør du fliser og fuger som er blitt skitne.

Nye fliser til badet

Å renovere badet er en kostbar og omstendelig jobb. Man kan kanskje derfor være fristet til å slå til på et parti med billigfliser for å spare kostnader...

Alternativer til fliser på badet

Fliser er et populært valg på badet, men det finnes mye annet å velge i også. Og nei, det behøver ikke være rosablomstret vinyltapet.

Flis på flis

Du elsker baderommet, men hater flisene. Hva gjør du?

Små eller store fliser? Ja, takk begge deler.

Små og store fliser gir ulike effekter, men de kommer også med ulike utfordringer.

Bad med blå farger

Fargerike fliser i blått og grønt gir det lille baderommet et stort løft. Her inne i den blå "Capri-grotten" blir morgentrøtte sjeler raskt oppkvikket.

Smarte flisleggingstips

Et lite kunstverk på veggen i dusjhjørnet er skapt med en raffinert flisebord fra italienske Bisazza. Duse farge-valører på dette badet gir en behagelig...

Flott med små fliser

Det triste standardbadekaret og servantene har fått et realt løft med ny mosaikk-kledning. Vegger og gulv ble frisket opp med ny maling. Alt for under...

Flisefint!

Å velge fliser til badet kan i dag nesten sammenlignes med å gå i knappebutikk. Utvalget føles ubegrenset. Et vell av farger, mønstre og ulike overflate...

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til einar.vestheim@bonnier.no. 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no