Bilde: Produsentene

7 snertne saker til badet

Baderomsinspirasjon

Syv snertne saker som vil gi baderommet et løft.

Velgjennomtenkte valg av fliser og innredning og matchende farger på baderomstekstilene er et godt utgangspunkt for et lekkert bad.

Men like viktig er detaljene, og her kan du virkelig velge og vrake blant elegante, morsomme, kule og designriktige saker.

Vi har plukket ut syv snertne saker til badet, men utvalget og mulighetene er selvsagt mye større enn hva vi har plass til å presentere her.


Noe utenom det vanlige: Armatur for den designbevisste fra italienske Ritmonio.

Tidenes lekreste armatur?
Baderomsbutikken Ha det på badet selger selger armaturer med stil. Vi falt spesielt for Waterblade fra italienske Ritmonio og Hansamurano fra tyske Hansa.

Praktiske såpedispensere
Kvitt deg med stygge plastdispensere og invester i en lekker såpedispenser til badet. Det gir badet et raskt og enkelt løft. Hvorfor ikke bruke en dispenser til bodylotion eller håndkrem også? Nytt og nyttig har en rimelig og stilren såpedispenser i rustfritt stål. Ønsker du mer design på badet, kan Eva Solos fallosinspirert såpedispenser eller Vipps morsomme andelignende såpedispenser være alternativ. Sistnevnte får du både i veggmontert og i vanlig stående utgave.

Les også:

Drømmebad med utsikt

Drømmen var et stort og lyst bad. De fikk et bad med luksusfølelse selv om de holdt budsjettet på et moderat nivå.


Billig: Elegant såpekopp fra IKEA til kun ni kroner.

Såpekopp
Foretrekker du harde såper, vil en lekker såpekopp pynte opp på badet. IKEA har blant annet Dragan, en elegant såpekopp i lakkert bambus, til latterlige ni kroner stykket.

Badekarstativ
Hva er vel deiligere på en kald vinterdag enn å synke ned i badekaret, gjerne med en god bok og kanskje noe godt i glasset? Og hva er vel mer irriterende enn våte boksider og intet sted å plassere glasset? Clas Ohlson selger løsningen – et badekarbrett med glassholder, bokstøtte, lysestake, samt plass til både såpe og svamp.

Toalettbørste
Dobørste er ikke det morsomste å bruke penger på, men med dette lekre designet fra Decor Walther får du i alle fall en stilren børsteholder som ikke gjør skamme selv hos selv den mest kresne av oss. Stativet henges på veggen slik at du enkelt kan vaske gulvet under den.Selvklebende: Knagger er alltid nyttig på badet. Denne er selvklebende og fra Beslagboden.

Selvklebende knagger
På badet er det alltid behov for knagger, og gjerne flere enn du trodde da du innredet badet. Håndklær og badekåper skal henges opp og kanskje trenger du knagger til føner, belter, smykker eller klær. Velg da selvklebende knagger. De ødelegger ikke membranen når du henger dem opp,  og de kan byttes eller fjernes når du går lei eller vil endre stil. Selvklebende knagger i ulike stiler som passer på badet finner du blant annet hos Beslagboden.

Håndkletørker
Varme, tørre håndklær er en hverdagsluksus det er lett å bli vant til. Skal du renovere badet, bør du vurdere å få installert en håndkletørker. 

Les også:

20 ting du trenger for det perfekte badet

Hvis du enkelt vil friske opp badet til våren, bør du ta en titt på disse herlige produktene.

– Det er utrolig praktisk med en håndkletørker. Om sommeren henger det håndklær, badetøy og våte fotballsko på den, og om vinteren er den dekket av snøvåte luer, votter og skjerf, sier Magne Åkvåg i Pax Electro Products. Les mer om håndkletørkere her.

29 august 2011
Mer om Baderomsinspirasjon

Drømmebad med utsikt

Baderomsinspirasjon Drømmen var et stort og lyst bad. De fikk et bad med luksusfølelse selv om de holdt budsjettet på et moderat nivå.

Ting som frisker opp på badet

Baderomsinspirasjon En frisk kulør på søppelbøtten, noen nye håndklær, og et lekent dusjforheng kan gi deg fornyet energi på badet.

Fyll badet med planter

Baderomsinspirasjon Fyll badeværelset med planter, og skap din egen oase.

Fra gammelt og slitt til nytt drømmebad

Baderomsinspirasjon En vannlekkasje fra etasjen over satte fart i planene om oppussing av badet I løpet av kort tid var full rehabilitering av badet i gang, og gammelt og slitt ble til nytt og hvitt. 

Redaksjonens favoritter til badet

Baderomsinspirasjon Her er redaksjonens favoritter til badet.

Grønt liv på badet

Baderomsinspirasjon Frodige, grønne planter gir en avslappet atmosfære og lukter deilig. Her får du tips om 10 planter som liker seg på badet.

Strøken baderomskomfort

Baderomsinspirasjon I nybygd funkishus har et par designet nytt bad i sort, hvitt og beige i samarbeid med arkitekt Jan Jansen. Frittstående badekar, egen dusjnisje og stor skufferekke under vasken gjør dagliglivet på badet komfortabelt og praktisk.

Ti fine måter å skape nostalgi på badet

Baderomsinspirasjon Drømmer du om engelsk landstil på badet – og kunne å synke ned i et badekar med løveføtter etter en lang dag. Ja, da er det nok av muligheter å velge...

Baderomsartikler i vårens farger

Baderomsinspirasjon De fleste velger fortsatt hvitt som basisfarge på badet. Frisk opp med vårens fargeglade håndklær og badekåper!

Sett farge på baderommet

Baderomsinspirasjon Det er ennå kjølig ute og vi lengter mer en noensinne etter farge og varme. Bruk ditt baderom til å skape en skjønn oase med kulør på veggene og fargesterkt tilbehør.

Mønstret moro på badet

Baderomsinspirasjon Mønstrene er i ferd med å innta baderommene.

Baderom: Nyheter til badet

Baderomsinspirasjon Baderommet er i stadig uvikling. Akkurat nå er det slukrister inntil veggen som er i skuddet, noe som både er sikkert og stilig. I tillegg til nye...

Disse fem topper baderomstrendene i 2015

Baderomsinspirasjon Skal du pusse opp badet i nærmeste fremtid burde du lese dette! Baderomstrendene i 2015 vil revolusjonere baderommet.

Bærtlings fargebad - en kunstnerisk dukkert

Baderomsinspirasjon Dette fargesterke badet ble skapt med mosaikk, standardporselen og inspirasjon fra kunstneren Olle Bærtlings malerier.

Smarte oppbevaringsløsninger til badet

Baderomsinspirasjon Med smarte oppbevaringsløsninger kan du enklere holde orden på badet.

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no