Bilde: Produsentene

8 ideer til drømmebadet

Baderomsinspirasjon

Drømmer du om et nytt og lekkert bad? Vi har funnet et inspirerende utvalg til deg, enten du liker fargefriskt interiør eller minimalistiske baderom i sort-hvitt.

1. Hvilken farge vil du ha?

Om du går for nøytrale farger på flisene, er det lekkert om du slår til med fargeklatter i møblementet. Møbelserien Viskan fra Aspen bad kan du få i hvilken som helst NCS-farge – det vil si ti millioner nyanser å velge mellom.

Alle skuffer lukkes med demping, og den øverste skuffen i servantskapet har inndelte rom. Møblene kommer ferdig montert. Pris for 80 cm underskap med servant er 9700 kr. Om du vil ha en annen farge enn hvit, svart eik, valnøtt, hvit høyglans eller eik, kommer det et tillegg i prisen. 

2. Tåler fukt og damp

Bright er en ny vegghengt baderomsserie fra Ballingslöv. Skuffene er sorte, noe som utgjør en kul kontrast til de hvite frontene.

Les også:

Trender på badet

Hvordan liker egentlig vi nordmenn å innrede på baderommet vårt? Her er et innblikk i noen av trendene på badet som er verdt å få med seg.

Bright får du i breddene 60, 80 og 100 cm, og alle fronter er malt med Ballingslövs prisbelønte malingsteknikk som gjør møblene motstandsdyktige mot fukt og damp på badet. Priseksempel: Servantskap med servant, kr 11 300. 

3. Få plass til alt!

Ikea har mange gode løsninger for hverdagsbadet hvor man gjerne skal få plass til mye i et lite rom.

Satser du på helhvitt møblement, får du et friskere rom om flisene har en annen farge – for eksempel i turkis som på dette badet. På bildet ser du blant annet Silverån 40 cm servantskap med Hamnviken vask, kr 1045 for kombinasjonen.

Les også:

Velg våtromsvinyl på baderomsgulvet

Hvis du legger våtromsvinyl på baderomsgulvet vil du få et gulv som er slitesterkt, prisgunstig, lett å holde rent, behagelig å gå på og motstandsdykt...

4. Klassisk stil

Noro Polo er en baderomsserie i god klassisk stil. Servantskapet fås i sort og hvitt (matt/lakkert), og dører, skuffer og speildører har Soft Close-funksjon.

Kr 1295 for servant, kr 4100 for 60 cm servantskap, kr 2595 for speil. Vil du skape litt mer spenning på et hvitt bad, er det en god idé å mikse inn et felt med fliser i en annen farge – for eksempel sort som på bildet. 

5. Fint i fersken

Du kan også fargesette et nøytralt bad med tekstiler i fine farger. Denne serien fra Jotex kommer blant annet i en fin, dus ferskenfarge som innbyr til velværestunder på badet.

Les også:

– Hvordan komponerer man sitt drømmekjøkken?

Kan hvem som helst sette sammen et funksjonelt og moderne kjøkken? Vår interiørekspert svarer.

Dusjforheng, kr 149. Sett med fire små håndklær, kr 99. To mellomstore håndklær, kr 138, stort håndkle kr 129. Firkantet baderomsmatte, kr 149, rund baderomsmatte kr 129.

6. Matt eleganse

Kviks baderomsløsning Mano er enkel og elegant med hvite, matte fronter. Den kan enkelt bygges ut med smarte løsninger hvis du får bruk for mer oppbevaringsplass. Her er det vist en kombinasjon med skap, benkeplate og vask, kr 14 085.

7. Stilig i sort

Noro står bak disse baderomsmøblene ved navnet Sand. Serien har spennende former og byr på veldig gode oppbevaringsmuligheter.

Leveres i hvit høyglans eller matt sort. Servant, kr 4900, servantskap, kr 7995, speilskap, kr 6995. 

Livet på landet

Philippe Starck har designet nok en baderomsserie for Duravit, og denne gangen har han latt seg inspirere av amerikanske Cape Cod – det naturskjønne området ved kysten av New England.

Her er det fokus på organiske former og naturlige materialer som tre og keramikk. Priseksempel: Åpen servantskapløsning, fra kr 30 050.

15. september 2015
Mer om Baderomsinspirasjon
Ønsker du et bad med høy kvalitet og gjennomført estetikk? Da har du kommet til rett sted.
Annonsørinnhold

Dette tilbehøret gjør drømmebadet til virkelighet!

Baderomsinspirasjon Forskjellen mellom et fint bad og et fantastisk bad ligger i detaljene. Og her er de råeste produktene akkurat nå.

Annonsørinnhold

Nå skal du droppe flisene på baderomsveggen

Baderomsinspirasjon Si farvel til gammeldagse fliser og oppdatér badet med malte, slette vegger i vinter.

Drømmebadet som har det hele

Baderomsinspirasjon Dette badet har alt man kan drømme om. Utsikt til sjø fra boblebadekaret, integrert badstue, stor dusjnisje og dagslys som flommer inn fra flere kanter.

Baderomstrender 2012

Baderomsinspirasjon Nå er det hele, hvite flater som gjelder, hvitt på hvitt – gjerne ”Blendahvitt”. Men, de grafiske mønstrene fra 50-, 60- og 70-tallet gjør også sitt inntog.

Fra gammelt og slitt til nytt drømmebad

Baderomsinspirasjon En vannlekkasje fra etasjen over satte fart i planene om oppussing av badet I løpet av kort tid var full rehabilitering av badet i gang, og gammelt og...

Badeværelse i etasjer

Baderomsinspirasjon Dusjen ligger en trapp opp. Baderomsveggen er stripete. Ønsket var et bad med litt eksklusiv hotellfølelse, som for Lene og Klaus innebar en ren stil,...

7 snertne saker til badet

Baderomsinspirasjon Syv snertne saker som vil gi baderommet et løft.

Baderomsartikler i vårens farger

Baderomsinspirasjon De fleste velger fortsatt hvitt som basisfarge på badet. Frisk opp med vårens fargeglade håndklær og badekåper!

Redaksjonens favoritter til badet

Baderomsinspirasjon Her er redaksjonens favoritter til badet.

Smarte oppbevaringsløsninger til badet

Baderomsinspirasjon Med smarte oppbevaringsløsninger kan du enklere holde orden på badet.

Bærtlings fargebad - en kunstnerisk dukkert

Baderomsinspirasjon Dette fargesterke badet ble skapt med mosaikk, standardporselen og inspirasjon fra kunstneren Olle Bærtlings malerier.

Mønstret moro på badet

Baderomsinspirasjon Mønstrene er i ferd med å innta baderommene.

Naturlige materialer på badet

Baderomsinspirasjon Finn roen med naturlige materialer på badet.

Strøken baderomskomfort

Baderomsinspirasjon I nybygd funkishus har et par designet nytt bad i sort, hvitt og beige i samarbeid med arkitekt Jan Jansen. Frittstående badekar, egen dusjnisje og...

Grønt liv på badet

Baderomsinspirasjon Frodige, grønne planter gir en avslappet atmosfære og lukter deilig. Her får du tips om 10 planter som liker seg på badet.