Baderomskolleksjonen Logic i fargene oransje, petroleumsblå, sort og hvit. Produktene kan enkelt byttes og tilpasses etter egen personlighet og stil. Gustavsberg.
Baderomskolleksjonen Logic i fargene oransje, petroleumsblå, sort og hvit. Produktene kan enkelt byttes og tilpasses etter egen personlighet og stil. Gustavsberg. Bilde: Gustavsberg

Baderomstrender 2012

Baderomsinspirasjon

Nå er det hele, hvite flater som gjelder, hvitt på hvitt – gjerne ”Blendahvitt”. Men, de grafiske mønstrene fra 50-, 60- og 70-tallet gjør også sitt inntog.

Hvite vegger, hvite gulv og tak, trenden går mot mattere tider, men høyglans vil fortsatt leve i beste velgående. I 2012 er det ikke shabby chic som gjelder, nå går vi mer i retning av industrial chic.

Det er industrirelaterte og rent funksjonelle produkter som inntar våre badeværelser nå. Men vi vil sette vårt personlige preg på badet ved valg av tilbehør og her kan gjerne fargene få ekplodere.  

Dusj som før - spar penger og miljø med «Heat snagger».

Heat Snagger (gjennomskåret) er utviklet av Meander Heat Recovery. Målet er at varmegjenvinnere for dusj innen 2020 har spart energi tilsvarende Norges eneste kullkraftverk.

Hvem vil ikke ha en lavere strømregning uten at det går ut over dusjnytelsen? Det kan vi oppnå ved å montere en Heat Snagger. Varmegjenvinningen foregår ved at avløpsvannet fra dusjen forvarmer kaldtvannet som er på vei til dusjen.

Selve avløpsvannet blandes på ingen måte med kaldtvannet. Det er kun varmen som overføres og gjenvinnes. Når det kalde vannet blir varmere, trengs det mindre varmtvann fra varmtvanns-tanken.

Les også:

Nå skal du droppe flisene på baderomsveggen

Si farvel til gammeldagse fliser og oppdatér badet med malte, slette vegger i vinter.

På den måten får du billigere strømregning samtidig som du sparer miljøet.

Be om Byggebransjens våtromsnorm (BVN) Fra 1. januar 2012 bortfalt søknadsplikten for deg som vil bygge bad eller rehabilitere det gamle. Men, sats på fagfolk som kan dokumentere sin kompetanse.

FFV’s  5 drømmebadregler:

1 Finn 3 godkjente våtromsbedrifter i din nærhet på www.ffv.no. Listen ajourføres daglig. Kontakt FFV (Fagrådet For Våtrom) dersom din håndverker sier at han er godkjent, men ikke står på listen.

2 Be om tilbud fra alle 3, der du krever at bruk av BVN skal kontraktfestes. Be om referanser på alle 3.

3 Sjekk referansene! Snakk gjerne med folk som har brukt badene en stund.

4 Velg å gå videre med den du totalt foretrekker. Sørg for nøyaktig beskrivelse av løsning og utstyr, både i enbeskrivelse, og aller helst i en foto-lik 3D-tegning, før endelig kontrakt inngås.

Les også:

Slik pusser du opp trappen

Skal du fornye trappen bør du sette av god tid. Men en nymalt trapp vil fort være verdt innsatsen. Her er en enkel guide som viser hvordan trappen...

5 Sørg for at den skriftlige avtalen med den godkjente våtromsbedriften klart sier at Byggebransjens våtromsnorm (BVN) skal brukes. Obs! Avtal skriftlig evt. nødvendige fravik fra BVN pga. vindusplassering i vår sone el.l. Få med fastpris og gjerne dagsbøter i avtalen.


Kilde: Fagrådet For Våtrom

 

Jazz och Blues colour line har tidsstyringo g/eller temperaturregulering, finesser som gjør at strømforbruket minsker mens man likevel beholder komforten.  Pax.

Les også:

Få oversikt med Elfa Utility

Når garasjen blir så full av ting at det ikke lenger er plass til bilen, er det på tide å se på løsninger som frigjør gulvplass. Vi har sett nærmere...

Vakkert badekar formidler en følelse av romantikk, den høye ryggen gir en veldig god komfort. Karet, i sanitærakryl, er utstyrt med justerbare løveføtter og forsterket bunn. Leveres med forkrommet bunnventil og avløpsrør. Noro.


Kjedelige håndkletørkere er nå en saga blott. TR i fire størrelser og i seks forskjellige farger. TR colour line er i aluminium og er i fargene rødt, blått, gult og sort. Pax.

Logic servantbatteri, Classy Chrome, finnes I fargene sort, oransje, petroleumsblått og hvitt. Gustavsberg.

Steamdusj som er designet for å gi deg en uforglemmelig opplevelse. Karet i støpemarmor forsterker følelsen av standard og kvalitet.  Noro.

Hafas nye designbadekar, tegnet av Jordens Arkitekter. Kan leveres med eller uten massasjesystem. Inkl front og endepanel. 1575x700x630 mm. Dybde 470 mm. Vannmengde 234 l.


Ingrid Krem i en delikat, matt struktur, leveres i flere bredder med enkel eller dobbel servant,  Linn Bad.

2. april 2012

Mer om Baderomsinspirasjon
Ønsker du et bad med høy kvalitet og gjennomført estetikk? Da har du kommet til rett sted.
Annonsørinnhold

Dette tilbehøret gjør drømmebadet til virkelighet!

Baderomsinspirasjon Forskjellen mellom et fint bad og et fantastisk bad ligger i detaljene. Og her er de råeste produktene akkurat nå.

Annonsørinnhold

Nå skal du droppe flisene på baderomsveggen

Baderomsinspirasjon Si farvel til gammeldagse fliser og oppdatér badet med malte, slette vegger i vinter.

Annonsørinnhold

Revolusjonerende tørkestativ

Baderomsinspirasjon Hvorfor bruke stor plass når man kan bruke lite?

8 ideer til drømmebadet

Baderomsinspirasjon Drømmer du om et nytt og lekkert bad? Vi har funnet et inspirerende utvalg til deg, enten du liker fargefriskt interiør eller minimalistiske baderom i...

Disse fem topper baderomstrendene i 2015

Baderomsinspirasjon Skal du pusse opp badet i nærmeste fremtid burde du lese dette! Baderomstrendene i 2015 vil revolusjonere baderommet.

Bring naturen inn på badet

Baderomsinspirasjon Nordmenn er glade i natur – det synes på badet! Nå ser vi mer pregete overflater, og fortsatt er nordisk lys en inspirasjon for baderomsinteriøret.

Drømmebadet som har det hele

Baderomsinspirasjon Dette badet har alt man kan drømme om. Utsikt til sjø fra boblebadekaret, integrert badstue, stor dusjnisje og dagslys som flommer inn fra flere kanter.

Nytt til badet

Baderomsinspirasjon Trenger badet en liten utskifting? Nye baderomsmøbler eller et miljøvennlig blandebatteri? Her kan du få noen idéer.

Drømmebad med utsikt

Baderomsinspirasjon Drømmen var et stort og lyst bad. De fikk et bad med luksusfølelse selv om de holdt budsjettet på et moderat nivå.

Badeværelse i etasjer

Baderomsinspirasjon Dusjen ligger en trapp opp. Baderomsveggen er stripete. Ønsket var et bad med litt eksklusiv hotellfølelse, som for Lene og Klaus innebar en ren stil,...

7 snertne saker til badet

Baderomsinspirasjon Syv snertne saker som vil gi baderommet et løft.

Redaksjonens favoritter til badet

Baderomsinspirasjon Her er redaksjonens favoritter til badet.

Smarte oppbevaringsløsninger til badet

Baderomsinspirasjon Med smarte oppbevaringsløsninger kan du enklere holde orden på badet.

Grønt liv på badet

Baderomsinspirasjon Frodige, grønne planter gir en avslappet atmosfære og lukter deilig. Her får du tips om 10 planter som liker seg på badet.