Annonsørinnhold

Gir deg følelsen av luksushotell hjemme

Baderomsinspirasjon

For deg som vil ha løsninger som ser like bra ut som de virker.

Hvis du liker hva du ser, er du ikke alene! Unidrains løsninger har vunnet priser fra blant annet Red Dot Design Award, IF Product Design Award, og German Design Award.
Hvis du liker hva du ser, er du ikke alene! Unidrains løsninger har vunnet priser fra blant annet Red Dot Design Award, IF Product Design Award, og German Design Award.

– Skal du bygge nytt eller pusse opp har du utallige alternativer å velge mellom. Men med oss på laget kan du være sikker på to ting, sier Ståle Johannesen markedssjef i Unidrain:

 Alle våre produkter er utviklet av danske arkitekter med tanke på å løse et praktisk problem for kunden, og designet skal være slik at du blir stolt av å ha det hjemme.

Men akkurat det er det jo mange som sier, hva er det som gjør at dere skiller dere ut?

– Det er fordi vi har hatt fokus på kombinasjonen av design og funksjon siden dag en. Det hele startet da arkitekt Claus Dyre utviklet det første lineære gulvavløpet for plassering mot veggen i 2003. Denne patenterte løsningen har ikke bare vunnet flere designpriser, den har også gjort Unidrain synonymt med moderne gulvavløp plassert mot vegg, enten det nå er i private boliger eller i offentlige bygninger. 

Ståle Johannesen i Unidrain

Les også:

Ser kjelleren din slik ut?

Da er det på tide å ta grep! Ta bildetesten og se hvordan du løser problemet uten å grave opp hagen.

Alt i en pakke: Designperlen GlassLine

– Vil du ha en løsning som er sikker, praktisk og lekker er det GlassLine du skal ha. Det er vår unike dusjløsning der avløp og fall er innebygd i en unik rammeløsning som gjør monteringen av glasset sømløst, og helt uten bruk av skruer og synlige braketter. Alt henger sammen i ett produkt, Johannesen.

– Med GlassLine har vi tatt utgangspunkt i Unidrains lineære gulvavløp, der våre rustfrie og patenterte flenser sikrer alle de kritiske hjørnene, og ikke minst overgangen mellom vegg og gulv, slik at du får en helt tett dusjnisje.

– Ved at gulvavløpet og dusjveggen er bygd sammen i en ramme eliminerer vi kort fortalt feilkilde nummer en i norske baderom: Feil fall i dusjen, altså at vannet ikke renner ned i avløpet.

Med storformatsfliser i dusjsonen forsterkes den stilrene finishen.

 

Les også:

Membran til våtrom

Sveisemembran eller smøremembran, bunnmembran eller toppmembran. Forvirret?

En fiffig detalj er at GlassLine-serien lar deg montere glassveggen helt uten synlige skruer og beslag. De blir gjemt bak flisene, slik at du får en lekker og helt stilren overflate. Akkurat det er noe våre kunder setter pris på.

– Når du slipper det tradisjonelle avløpet midt i dusjsonen får du også en annen fordel, sier Johannesen: Vår løsning lar deg nemlig bruke storformat fliser i absolutt hele badet. Dette er det jo mange som kjenner igjen fra trendy hoteller, og vil du ha den samme stilrene finishen og SPA-følelsen hjemme er altså Unidrains GlassLine et naturlig valg.

– Det er også verdt å få med seg at de lekre glassveggene og dusjdøren kan tilpasses alle baderom. Vi gir deg selvsagt også valget mellom ulike silketrykk på dusjveggene om du skulle ønske det, så her vil alle finne noe som passer ens egen stil eller ønskede uttrykk, sier Johannesen.

TRYKK HER FOR Å LESE MER OM GLASSLINE-SERIEN!

Eller hva med en perfekt dørmatte?

MatLine er et levende eksempel på hvordan godt design løser et praktisk problem.

Les også:

Dette bør du tenke på når du bygger bad

Det koster med nytt bad. Derfor er det ekstra viktig å velge riktig. Ta med deg disse tipsene på veien!

 – Har du en aktiv familie har vi også en annen godbit som er verdt å merke seg, fortsetter en engasjert Ståle Johannesen. MatLine ser kanskje ut som bare nok en stilig dørmatte, men med denne i inngangspartiet kan du kjapt og enkelt vinke farvel til sølete sko som legger igjen store vanndammer i gangen. 

– Hele hemmeligheten ligger i at MatLine er koblet til boligens rørsystem. Dermed leder den enkelt og greit slaps, regn og søle fra skoene dine ut og bort fra gangen, samtidig som solide nylonbørster samler opp sand og småstein slik at de enkelt kan fjernes med en støvsuger.

– MatLine er rett og slett et godt eksempel på det evige fokuset vi i Unidrain har på å løse kundens hverdagsproblemer på en enkel måte, sier Johannesen.

MatLine ble lansert i 2016, og har allerede vunnet flere designpriser.

– Akkurat det setter vi selvsagt stor pris på, men det viktigste for oss er jo alltid hva kundene mener. Så når vi stadig får tilbakemeldinger der de lurer på hvordan de klarte seg uten, ja da vet vi at vi har truffet blink, avslutter Ståle Johannesen fra Unidrain.

LES MER OM MATLINE OG UNIDRAINS LØSNINGER HER!

1. februar 2017
Mer om Baderomsinspirasjon
Ønsker du et bad med høy kvalitet og gjennomført estetikk? Da har du kommet til rett sted.
Annonsørinnhold

Dette tilbehøret gjør drømmebadet til virkelighet!

Baderomsinspirasjon Forskjellen mellom et fint bad og et fantastisk bad ligger i detaljene. Og her er de råeste produktene akkurat nå.

Annonsørinnhold

Nå skal du droppe flisene på baderomsveggen

Baderomsinspirasjon Si farvel til gammeldagse fliser og oppdatér badet med malte, slette vegger i vinter.

Drømmebadet som har det hele

Baderomsinspirasjon Dette badet har alt man kan drømme om. Utsikt til sjø fra boblebadekaret, integrert badstue, stor dusjnisje og dagslys som flommer inn fra flere kanter.

Baderomstrender 2012

Baderomsinspirasjon Nå er det hele, hvite flater som gjelder, hvitt på hvitt – gjerne ”Blendahvitt”. Men, de grafiske mønstrene fra 50-, 60- og 70-tallet gjør også sitt inntog.

Fra gammelt og slitt til nytt drømmebad

Baderomsinspirasjon En vannlekkasje fra etasjen over satte fart i planene om oppussing av badet I løpet av kort tid var full rehabilitering av badet i gang, og gammelt og...

Badeværelse i etasjer

Baderomsinspirasjon Dusjen ligger en trapp opp. Baderomsveggen er stripete. Ønsket var et bad med litt eksklusiv hotellfølelse, som for Lene og Klaus innebar en ren stil,...

7 snertne saker til badet

Baderomsinspirasjon Syv snertne saker som vil gi baderommet et løft.

Baderomsartikler i vårens farger

Baderomsinspirasjon De fleste velger fortsatt hvitt som basisfarge på badet. Frisk opp med vårens fargeglade håndklær og badekåper!

Redaksjonens favoritter til badet

Baderomsinspirasjon Her er redaksjonens favoritter til badet.

Smarte oppbevaringsløsninger til badet

Baderomsinspirasjon Med smarte oppbevaringsløsninger kan du enklere holde orden på badet.

Bærtlings fargebad - en kunstnerisk dukkert

Baderomsinspirasjon Dette fargesterke badet ble skapt med mosaikk, standardporselen og inspirasjon fra kunstneren Olle Bærtlings malerier.

Mønstret moro på badet

Baderomsinspirasjon Mønstrene er i ferd med å innta baderommene.

Naturlige materialer på badet

Baderomsinspirasjon Finn roen med naturlige materialer på badet.

Strøken baderomskomfort

Baderomsinspirasjon I nybygd funkishus har et par designet nytt bad i sort, hvitt og beige i samarbeid med arkitekt Jan Jansen. Frittstående badekar, egen dusjnisje og...

Grønt liv på badet

Baderomsinspirasjon Frodige, grønne planter gir en avslappet atmosfære og lukter deilig. Her får du tips om 10 planter som liker seg på badet.