Annonsørinnhold

Nå skal du droppe flisene på baderomsveggen

Baderomsinspirasjon

Si farvel til gammeldagse fliser og oppdatér badet med malte, slette vegger i vinter.

Bilde: Happy Homes

Eva Perstuen, eier og driver av Happy Homes Råholt- Malergutta & Frk Perstuen, har pusset opp badet og skapt et delikat spa-rom med en dempet, vakker og rustikk atmosfære. En slettvegg i aquatoner kan være akkurat det lille ekstra som gir badet ditt den lune, riktige atmosfæren.Fargevalg er viktig for å få den avslappede stemningen på badet, men det er også detaljene. Foto: Happy Homes.

Dersom du skal pusse opp badet ditt i nærmeste fremtid, bør du nemlig vurdere å droppe flisene på veggene, og heller gå for malte, slette vegger som tåler våtrom.

Badekar: Et moderne og stilig badekar er med på å skape den herlige spa-følelsen på badet. Legg merke til den lune, jevne veggen i bakgrunn. Foto: Happy Homes.

 

Les også:

Kan man male over laminat?

En leser har et eldre kjøkken med fronter av plastlaminat - og spurte om det gikk an å male det. Vi har svaret.

Tips til farger på badet

 Her er Eva Perstuens tips til hva du bør tenke på når du skal velge farger til badet:

Tips: Eva Perstuen, eier og driver av Happy Homes Råholt- Malergutta & Frk Perstuen gir deg sine beste tips til fargevalg på badet. Foto: Happy Homes.

– På badet skal vi føle velvære, følelsen av renslighet og skjønnhet. Det skal være en behagelig stemning, om du gjør deg klar om morgenen eller om kvelden. Aqua-farger med nyanser mellom grønt og blått, representerer ro og renslighet, en spafølelse. Derfor valgte jeg Bølge (Happy Homes) som er en dempet blåtone, bestående av grønt og blått. Sammen med jordfarger ga den akkurat det utrykket jeg ønsket. Kontrasten rustikk mot blank gir i tillegg et spennende og flott utrykk.

Hun vil også påpeke at lyset er veldig viktig på badet.

– Behagelig varmt lys gir oss en naturlige hudfarge, og en god selvfølelse ved starten på en ny dag, sier Perstuen. 

Inspirasjon: Moderne soverom!


Dusj: Her har Perstuen gått for små fliser (Sand Mosaikk Golvabia). Foto: Happy Homes.Lys: Masse naturlig lys strømmer inn i det delikate baderommet. I toaletthjørnet har hun valgt å ha de samme flisene på veggen som på gulvet (Artisan Golvabia). Foto: Happy Homes.


Rustikt: Kontraster mellom rustikt og blankt gir rommet et spennende uttrykk. Foto: Happy Homes.

Les også:

Hekketid

Det eneste jeg liker mindre enn gjerder er å male dem. Derfor planter jeg helst hekk som naboskiller. Alternativene er uendelige. Her har du fire...

 

Materialliste:

Jotun slettvegg forgrunnet
Maling Gjøco supermatt rom, farge Bølge fra Happy Homes
Flis gulv-Artisan Golvabia
Flis dusj- Sand mosaikk Golvabia

22. november 2017

Norges Vakreste Hage - stem på din favoritt!
Merethehageglad
Janne_paalandet
Husmannsplassen
Vestlandhage
Created with PollMaker
Mer om Baderomsinspirasjon
Ønsker du et bad med høy kvalitet og gjennomført estetikk? Da har du kommet til rett sted.
Annonsørinnhold

Dette tilbehøret gjør drømmebadet til virkelighet!

Baderomsinspirasjon Forskjellen mellom et fint bad og et fantastisk bad ligger i detaljene. Og her er de råeste produktene akkurat nå.

Annonsørinnhold

Revolusjonerende tørkestativ

Baderomsinspirasjon Hvorfor bruke stor plass når man kan bruke lite?

Hvis du liker hva du ser, er du ikke alene! Unidrains løsninger har vunnet priser fra blant annet Red Dot Design Award, IF Product Design Award, og German Design Award.
Annonsørinnhold

Gir deg følelsen av luksushotell hjemme

Baderomsinspirasjon Vil du ha løsninger som ser like bra ut som de virker? Da er valget enkelt.

8 ideer til drømmebadet

Baderomsinspirasjon Drømmer du om et nytt og lekkert bad? Vi har funnet et inspirerende utvalg til deg, enten du liker fargefriskt interiør eller minimalistiske baderom i sort-hvitt.

Disse fem topper baderomstrendene i 2015

Baderomsinspirasjon Skal du pusse opp badet i nærmeste fremtid burde du lese dette! Baderomstrendene i 2015 vil revolusjonere baderommet.

Bring naturen inn på badet

Baderomsinspirasjon Nordmenn er glade i natur – det synes på badet! Nå ser vi mer pregete overflater, og fortsatt er nordisk lys en inspirasjon for baderomsinteriøret.

Drømmebadet som har det hele

Baderomsinspirasjon Dette badet har alt man kan drømme om. Utsikt til sjø fra boblebadekaret, integrert badstue, stor dusjnisje og dagslys som flommer inn fra flere kanter.

Nytt til badet

Baderomsinspirasjon Trenger badet en liten utskifting? Nye baderomsmøbler eller et miljøvennlig blandebatteri? Her kan du få noen idéer.

Drømmebad med utsikt

Baderomsinspirasjon Drømmen var et stort og lyst bad. De fikk et bad med luksusfølelse selv om de holdt budsjettet på et moderat nivå.

Baderom: Nyheter til badet

Baderomsinspirasjon Baderommet er i stadig uvikling. Akkurat nå er det slukrister inntil veggen som er i skuddet, noe som både er sikkert og stilig. I tillegg til nye dusjløsninger og armaturer som gjør livet på badet enda mer lekent.

Badeværelse i etasjer

Baderomsinspirasjon Dusjen ligger en trapp opp. Baderomsveggen er stripete. Ønsket var et bad med litt eksklusiv hotellfølelse, som for Lene og Klaus innebar en ren stil,...

7 snertne saker til badet

Baderomsinspirasjon Syv snertne saker som vil gi baderommet et løft.

Redaksjonens favoritter til badet

Baderomsinspirasjon Her er redaksjonens favoritter til badet.

Smarte oppbevaringsløsninger til badet

Baderomsinspirasjon Med smarte oppbevaringsløsninger kan du enklere holde orden på badet.

Grønt liv på badet

Baderomsinspirasjon Frodige, grønne planter gir en avslappet atmosfære og lukter deilig. Her får du tips om 10 planter som liker seg på badet.