Annonsørinnhold

Nå skal du droppe flisene på baderomsveggen

Baderomsinspirasjon

Si farvel til gammeldagse fliser og oppdatér badet med malte, slette vegger i vinter.

Bilde: Happy Homes

Eva Perstuen, eier og driver av Happy Homes Råholt- Malergutta & Frk Perstuen, har pusset opp badet og skapt et delikat spa-rom med en dempet, vakker og rustikk atmosfære. En slettvegg i aquatoner kan være akkurat det lille ekstra som gir badet ditt den lune, riktige atmosfæren.Fargevalg er viktig for å få den avslappede stemningen på badet, men det er også detaljene.

Dersom du skal pusse opp badet ditt i nærmeste fremtid, bør du nemlig vurdere å droppe flisene på veggene, og heller gå for malte, slette vegger som tåler våtrom.

Badekar: Et moderne og stilig badekar er med på å skape den herlige spa-følelsen på badet. Legg merke til den lune, jevne veggen i bakgrunn.

Tips til farger på badet

 Her er Eva Perstuens tips til hva du bør tenke på når du skal velge farger til badet:

Tips: Eva Perstuen, eier og driver av Happy Homes Råholt- Malergutta & Frk Perstuen gir deg sine beste tips til fargevalg på badet. 

– På badet skal vi føle velvære, følelsen av renslighet og skjønnhet. Det skal være en behagelig stemning, om du gjør deg klar om morgenen eller om kvelden. Aqua-farger med nyanser mellom grønt og blått, representerer ro og renslighet, en spafølelse. Derfor valgte jeg Bølge (Happy Homes) som er en dempet blåtone, bestående av grønt og blått. Sammen med jordfarger ga den akkurat det utrykket jeg ønsket. Kontrasten rustikk mot blank gir i tillegg et spennende og flott utrykk.

Les også:

Grønt liv på badet

Frodige, grønne planter gir en avslappet atmosfære og lukter deilig. Her får du tips om 10 planter som liker seg på badet.

Hun vil også påpeke at lyset er veldig viktig på badet.

– Behagelig varmt lys gir oss en naturlige hudfarge, og en god selvfølelse ved starten på en ny dag, sier Perstuen. 

Inspirasjon: Moderne soverom!


Dusj: Her har Perstuen gått for små fliser (Sand Mosaikk Golvabia). Lys: Masse naturlig lys strømmer inn i det delikate baderommet. I toaletthjørnet har hun valgt å ha de samme flisene på veggen som på gulvet (Artisan Golvabia). 


Rustikt: Kontraster mellom rustikt og blankt gir rommet et spennende uttrykk. 

 

Les også:

Designertrapper til inspirasjon

Er du lei av de trygge og trauste furutrappene? La deg inspirere av designertrappene.

Materialliste:

Jotun slettvegg forgrunnet
Maling Gjøco supermatt rom, farge Bølge fra Happy Homes
Flis gulv-Artisan Golvabia
Flis dusj- Sand mosaikk Golvabia

22. november 2017
Mer om Baderomsinspirasjon
Ønsker du et bad med høy kvalitet og gjennomført estetikk? Da har du kommet til rett sted.
Annonsørinnhold

Dette tilbehøret gjør drømmebadet til virkelighet!

Baderomsinspirasjon Forskjellen mellom et fint bad og et fantastisk bad ligger i detaljene. Og her er de råeste produktene akkurat nå.

8 ideer til drømmebadet

Baderomsinspirasjon Drømmer du om et nytt og lekkert bad? Vi har funnet et inspirerende utvalg til deg, enten du liker fargefriskt interiør eller minimalistiske baderom i...

Drømmebadet som har det hele

Baderomsinspirasjon Dette badet har alt man kan drømme om. Utsikt til sjø fra boblebadekaret, integrert badstue, stor dusjnisje og dagslys som flommer inn fra flere kanter.

Baderomstrender 2012

Baderomsinspirasjon Nå er det hele, hvite flater som gjelder, hvitt på hvitt – gjerne ”Blendahvitt”. Men, de grafiske mønstrene fra 50-, 60- og 70-tallet gjør også sitt inntog.

Fra gammelt og slitt til nytt drømmebad

Baderomsinspirasjon En vannlekkasje fra etasjen over satte fart i planene om oppussing av badet I løpet av kort tid var full rehabilitering av badet i gang, og gammelt og...

Badeværelse i etasjer

Baderomsinspirasjon Dusjen ligger en trapp opp. Baderomsveggen er stripete. Ønsket var et bad med litt eksklusiv hotellfølelse, som for Lene og Klaus innebar en ren stil,...

7 snertne saker til badet

Baderomsinspirasjon Syv snertne saker som vil gi baderommet et løft.

Baderomsartikler i vårens farger

Baderomsinspirasjon De fleste velger fortsatt hvitt som basisfarge på badet. Frisk opp med vårens fargeglade håndklær og badekåper!

Redaksjonens favoritter til badet

Baderomsinspirasjon Her er redaksjonens favoritter til badet.

Smarte oppbevaringsløsninger til badet

Baderomsinspirasjon Med smarte oppbevaringsløsninger kan du enklere holde orden på badet.

Bærtlings fargebad - en kunstnerisk dukkert

Baderomsinspirasjon Dette fargesterke badet ble skapt med mosaikk, standardporselen og inspirasjon fra kunstneren Olle Bærtlings malerier.

Mønstret moro på badet

Baderomsinspirasjon Mønstrene er i ferd med å innta baderommene.

Naturlige materialer på badet

Baderomsinspirasjon Finn roen med naturlige materialer på badet.

Strøken baderomskomfort

Baderomsinspirasjon I nybygd funkishus har et par designet nytt bad i sort, hvitt og beige i samarbeid med arkitekt Jan Jansen. Frittstående badekar, egen dusjnisje og...

Grønt liv på badet

Baderomsinspirasjon Frodige, grønne planter gir en avslappet atmosfære og lukter deilig. Her får du tips om 10 planter som liker seg på badet.