Ferdigbadene kommer

Baderomsmøbler og baderomsinnredning
Nordmenn er på verdenstoppen i å pusse opp badet. Nå kommer alt-i-ett-badene, som gjør jobben både enklere og tryggere.

De nye baderomsmiljøene fra Ifö blir levert komplett, alt på en regning. Denne utgaven heter Smart. (Foto: Ifö)
Ferdigkjøkken er blitt en suksess. Nordens største baderomsleverandør, Ifö ,har latt seg inspirere og lanserer nå hele baderomsmiljøer som én vare, der du får alle produktene i én leveranse og på én regning.

– Om du skal pusse opp, eller kjøpe helt nytt, er det en jungel av muligheter når det gjelder bad. For mange fremstår dette som en lang og tidkrevende prosess. Det har vi tatt konsekvensen av, sier Karen Marcussen i Ifö.

Alt-i-ett-badene har norgespremiere på årets Bygg Reis Deg, som starter på Lillestrøm 18. september.

Ansvar på rørlegger
De fleste ender opp med å kjøpe litt her og litt der når de pusser opp badet. Samtidig er badet som regel boligens mest kostbare rom å reparere hvis noe galt skulle skje.

– Rørleggeren er ansvarlig for utførelsen av jobben, men oppstår det feil med interiøret du har kjøpt i etterkant, kan plasseringen av ansvar blir en langtekkelig og kranglete affære. Med badene vi lanserer nå, står fagmannen ansvarlig for hele leveransen, sier Marcussen.

Alt fra toalett, servant, innredning, dusj, håndtak, speil og armatur bestilles på én ordre, blir levert på likt og betalt på én regning. Fliser må dog bestilles for seg selv.

– Det er både tid og penger å spare når du bare har én leverandør å forholde deg til. Det er veldig surt å midt i en oppussing måtte vente på et forsinket dusjkabinett når rørleggeren endelig er booket og på plass, sier Marcussen.

Les også:

Mange fuktskader etter mangelfull oppussing

En av de vanligste årsakene til alvorlige vannskader i hus og hytter, er at ivrige hobbysnekkere utfører prosjekter de ikke har nok kunnskaper om.

Ikke trendy
Nordmenn er på verdenstoppen i oppussing. I tillegg til kjøkkenet, er badet det rommet vi bruker mest penger på. Derfor er nettopp dét rommet også bevilget ekstra stor plass på Nordens største byggmesse, Bygg Reis Deg. Ifö viser fram sine åtte varianter av det nye badekonseptet, ett av dem ferdig montert.

– Badene er tegnet av interiørarkitekt og alt er i skandinavisk, lys design, som harmonerer. Vi har satset på å være moderne, men ikke trendy. Et baderom skal vare i mange i mange år fremover, sier Marcussen.

Komponentene i baderomsmiljøene passer nøye sammen. Aluminiumsprofiler går igjen flere steder, på baderomsmøblene er det freste spor som du finner igjen i linjene på håndtak og speil, og så videre.

– Det gir en trygghet å vite på forhånd hvordan badet ditt vil bli seende ut når det er ferdig. Det er en større risiko for at man ikke blir fornøyd med helheten hvis man må finne fram til interiøret selv, sier Marcussen.

23. oktober 2008
Mer om Baderomsmøbler og baderomsinnredning

5 håndtaksløse blandebatterier

Baderomsmøbler og baderomsinnredning Blandebatteri uten håndtak er pene å se på, lette å bruke og lette å rengjøre. Her får du fem fine varianter til ditt neste bad.  

Vurderer du å bruke IKEAs kjøkkenskap på badet?

Baderomsmøbler og baderomsinnredning Det bør du la være med tanken, ifølge ekspertene. Her forklarer de hvorfor.

20 ting du trenger for det perfekte badet

Baderomsmøbler og baderomsinnredning Hvis du enkelt vil friske opp badet til våren, bør du ta en titt på disse herlige produktene.

Er dette fremtidens speil?

Baderomsmøbler og baderomsinnredning Google-ingeniøren ønsket seg et annerledes speil på badet.

Få nytt bad med små og enkle forandringer

Baderomsmøbler og baderomsinnredning Interiørdesigner Halvor Bakke forteller at du kan få et helt nytt bad med små interiørgrep. Sjekk tipsene hans her!

Trender på badet

Baderomsmøbler og baderomsinnredning Hvordan liker egentlig vi nordmenn å innrede på baderommet vårt? Her er et innblikk i noen av trendene på badet som er verdt å få med seg.

Slik planlegger du badet

Baderomsmøbler og baderomsinnredning Med noen gode råd i bakhodet unngår du dyre feil og får det nytelsesrommet du fortjener.

Veggbekledning for bad

Baderomsmøbler og baderomsinnredning Hva er best- våtromsplater, våtromstapet, fliser - eller vinyl?

Lite bad til mange

Baderomsmøbler og baderomsinnredning Sju kvadratmeter rommer alt et bad behøver. Dusj, badekar, dobbel servant, et toalett og et stellebord! Se hvordan man løste dette badeværelsets totalre...

Smarte tips til små bad

Baderomsmøbler og baderomsinnredning Selv på et knøttlite bad kan det skapes spenstig uttrykk ved hjelp av produkter som gjør rommet lekent, lekkert og ikke minst er lure med tanke på å...

Baderom

Baderomsmøbler og baderomsinnredning Baderomsarealet i norske hjem har i følge de siste årenes trender økt betraktelig. Det er slutt på den sosiale boligbyggingens oppfatning av badet som et nødvendig onde med kortest mulig oppholdstid.

Strøkent bad i varme farger

Baderomsmøbler og baderomsinnredning På begrenset plass har familien på fire realisert alt de ønsket seg på badet.

Sett stilen med armaturen

Baderomsmøbler og baderomsinnredning Armaturen er prikken over i-en når du designer badet.

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no