Annonsørinnhold

Ecotech AS

Ecotech AS er norsk og produserer Cinderella forbrenningstoalett. Bedriften har i samarbeid med Innovasjon Norge jobbet med flere utviklingsprosjekter som bla. har resultert i produktet Cinderella Gas. Vi har et godt utviklet, og landsdekkende forhandler- og servicenett. Siden etabl. I 1999 er det produsert ca. 35 000 stk Cinderella forbrenningstoalett til det nordiske markedet. Produktene er testet og godkjent av NEMKO og er CE merket i ht. Europeiske regler og standarder.

Ecotech AS
Ecotech AS
Adresse: Hovedveien 34 9062 FURUFLATEN
Telefon: 77 71 15 00
Annonse
  • Cinderella Classic - mest solgte forbrenningstoalettet i Europa. Glem topografiske og klimatiske utfordringer, vann, avløp, graving mm. Avfall omdannes ved høy temperatur til min. mengde lukt- og bakteriefri aske.

    Les mer på www.ecotech.no

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til einar.vestheim@bonnier.no. 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no