Sorter etter:
Bygging
Annonsørinnhold
Bygging Spar tid, penger og frustrasjon ved å rense avløpsrørene før de blir tette.
Bygge terrasse
Annonsørinnhold
Bygge terrasse Velg både lekkert, smart og kvalitetssikkert med norske produkter. Perfekt for terrassen, ny ytterkledning eller prosjekter innendørs.
Bygge terrasse
Bygge terrasse Med en velplassert platting kan du utvide bruksområdet av tomta, enten det er hjemme eller på hytta. Vi viser deg hvordan du går frem!
Vinduer
Annonsørinnhold
Vinduer Løsningen på trange, mørke rom eller loft med skråtak er et takvindu. Slipp dagslyset inn og få en større romfølelse med en av disse geniale løsningen...
Fasade og grunnmur
Fasade og grunnmur Skal du på hytta i påsken? Da bør du ta en pause fra Kvikk lunsj og krim, og heller ta en inspeksjon rundt hytta.
Bygging
Bygging Mikrosement er et sterkt og lettpåført materiale som kan gi rommene dine et realt ansiktsløft. Her får du oppskrift til hvordan du legger på mikroseme...
Fukt og drenering
Fukt og drenering Oppdager du muggsopp i huset eller på badet bør du fjerne det raskt. Her får du tips om symptomer på mugg, helseskader og hvordan du fjerner muggen.
Vinduer
Annonsørinnhold
Vinduer Ønsker du å gi hjemmet mer naturlig lys, mer tilgang til frisk luft og lekkert designpreg? Løsningen er vindu for flate tak!
VVS
VVS Du skrur på krana og får bekreftet mistanken: vannet er frosset. Hva gjør du nå?
Annet om bygging
Annet om bygging Ny forskning avkrefter myten om at folk blir lykkeligere av å bo på landet.
Tak
Tak Flere steder i landet er preget av store snømengder om dagen. Derfor er det nå kritisk viktig å måke snø av hustaket.
Fukt og drenering
Fukt og drenering Eksperter mener at de kaldeste vintermånedene er den beste tiden å sjekke boligen for fukt, muggsopp eller radongass.
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no