Sorter etter:
Hjelp! Vi bygger hus
Hjelp! Vi bygger hus Skal du bygge hus er det helt essensielt å sørge for at arbeidene med dreneringen blir gjort riktig. Hvis ikke kan det koste deg dyrt senere.
Bygge bolig
Annonsørinnhold
Bygge bolig Tømmerhus i god kvalitet som krever lite vedlikehold.
Bygge bolig
Annonsørinnhold
Bygge bolig Å bygge nytt hus er en stor beslutning å ta, men hva slags type hus du bør bygge kan være et av de lette valgene.
Hjelp! Vi bygger hus
Hjelp! Vi bygger hus Å lage en god planløsning som fungerer for hele familien i flere tiår krever mye kunnskap. Vi viser deg hva du må tenke på før du setter i gang.
Hjelp! Vi bygger hus
Hjelp! Vi bygger hus Etter flere ukers byggestopp venter familien Talmoen spent på svar fra kommunen. Men svaret tar lengre tid enn forventet.
Hjelp! Vi bygger hus
Hjelp! Vi bygger hus Har byggeprosessen stoppet helt opp og kronene begynt å rulle? Forbrukerrådet forteller hva du har krav på.
Hjelp! Vi bygger hus
Hjelp! Vi bygger hus Byggeprosjektet til familien i "Hjelp! Vi bygger hus" tar en brå vending, og familien må plutselig stanse all bygging.
Hjelp! Vi bygger hus
Hjelp! Vi bygger hus Etter tre måneder og flere utfordringer er familien i "Hjelp! Vi bygger hus" endelig i gang med byggeprosjektet.
Hjelp! Vi bygger hus
Hjelp! Vi bygger hus Å søke kommunen om å få bygge bolig er en krevende prosess. Det fikk familien i "Hjelp! Vi bygger hus" erfare.
Hjelp! Vi bygger hus
Hjelp! Vi bygger hus Å søke kommunen om å bygge bolig kan ta lang tid og koste mye. Denne guiden viser deg derfor hva du bør gjøre for at prosessen skal gå mest mulig smerte...
Hjelp! Vi bygger hus
Hjelp! Vi bygger hus Familien i «Hjelp! Vi bygger hus» har satt opp budsjett for byggeprosjektet. Men så får de seg en overraskelse.
Hjelp! Vi bygger hus
Hjelp! Vi bygger hus Har du tenkt over hvem som skal bygge din nye bolig? Skal du ta prosjektet i egne hender eller hyre inn en entreprenør? Disse tingene må du vite før...
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no