Bilde: produsentene

Finn drømmehuset

Bygge bolig

Å realisere husdrømmen er noe de fleste gjør bare en gang, det er et viktig valg.

Går du med byggeplaner? Det gjelder å velge riktig, for valg av hus er også valg av livsstil.

Her er en oversikt over noen av årets mest populære ferdighus:


Tidløst og praktisk

Diana Royal fra IEC-HUS er et vakkert og tidløst hus med store muligheter. Solide, norsk inntrykk, gjennomtenkt planløsning og høy fleksibilitet. Diana R oyal har mange detaljer som gir huset særpreg og kvalitet: Vindusomrammingen, den profilerte kledningen, kransen rundt huset, for å nevne noe. Dette er en bolig du vil dele livet med!

Mer informasjon: www.iec-hus.no


Rikelig med plass

Saudehornet med et bruksareal på 187 kvm ble bestselgeren til V estlandsHus i 2009. Saudehornet er et sveitserinspirert hus med flotte håndverksmessige detaljer – og det byr på rikelig med plass! I andre etasje fire soverom og et romslig bad. M ellom disse en koselig loftsstue. Stor stue på hovedplan, ved siden av rommelig kjøkken. 1.etasje har også vaskerom, wc og sportsbod med utvendig inngang.

Mer informasjon: www.vestlandshus.no

Les også:

Hobbysnekkere får mobilhjelp

Nå får du all informasjon om 120 000 byggevarer på mobilen: Monteringsanvisninger, vedlikeholdstips og nødvendig førstehjelp ved forgiftning.


Livsløpshus

Athene fra Håndverksmur har flatt tak og et moderne fasadeuttrykk. Universelt utformet og tilpasset flat tomt.Kjør bilen i garasjen og gå tørrskodd inn. Huset er funksjonelt med lukket garderobe/ bod ved inngang. Soverom og bad utgjør en egen avdeling. Kjøkken/allrom har moderne utforming med utgang til uteareal og natur. Athene er huset vi kan bli gamle i. M urhuskjeden Håndverksmur samarbeider med arkitektkontorer i hele landet.

Se flere murhus på www.handverksmur.no


Innholdsrik familiebolig

Lyse oppholdsrom, artige vinkler og romslig planløsning gjør populære Trend 350 fra Hellvikhus til en innholdsrik familiebolig der du fort vil føle deg hjemme. Grovinngangen via vaskerommet gjør det lett å holde styr på yttertøy og skitne støvler. Synes du tre soverom holder, kan ekstrasoverommet i første etasje innredes som lekestue eller kontor.Bruksareal: 179,0 m²

Mer informasjon: www.hellvikhus.no


Mestselgende fra Mesterhus

Mesterhus Ninni er folkets favoritt! Bolig på 1 ½ etasje og preget av romantiske detaljer. Selv om dette er vårt mest populære hus, finnes det knapt to av dem som er like.

Mer informasjon: www.mesterhus.no

Les også:

Vedlikeholdsfrie gjerder

Vedlikeholdsfrie gjerder kan spare timer med maling og skraping, men er de bra for miljøet?


Ny hustype helt til topps!

Vår nye hustype Raumarheim er tydeligvis meget ettertraktet. Huset har 5 soverom som standard, kan enkelt få 6. To bad og separat vaskerom med egen inngang. Et hus som er skapt for den moderne norske storfamilien.

Mer informasjon: www.boligpartner.no


Godt å bo i!

Bestselgeren Aurora fra Nordbohus. Romslig og innholdsrikt hus med koselig uttrykk utvendig og mange gode rom innvendig. Praktisk planløsning med bad i begge etasjer og fire soverom. Godt å se på, godt å bo i!

Mer informasjon: www.nordbohus.no


Tilpasset dine behov

Hvordan vil du ha det? Nupen fra Norgeshus AS er et populært hus, og våre arkitekter tegner og tilpasser boligen slik du vil ha den. Liker du moderne stil eller et tradisjonelt uttrykk? Nupen er også tilpasset passivhusstandarden, se etter Solvang i husmenyen vår.

Mer informasjon: www.norgeshus.no

Les også:

Fra oversett til overdådig hage

Har du overtatt et villniss av en hage og aner ikke hvordan du skal redde den? Følg disse fire skrittene for å forvandle en oversett hage til en...


Herskapelig

Høgeloft fra Idéhus er en populær modell for de som ønsker stor boltreplass med to fulle plan. Huset fremstår som herskapelig og stilig med sitt enkle uttrykk. Modellen kan selvfølgelig tilpasses de fleste tomter. Har du egne ønsker og behov, kan boligen også endres i forhold til disse.

Mer informasjon: www.idehus.no


Sveitserinspirert

Blink Hus var i 2009 den nest største boligbyggeren i Norge. Vår desidert mest populære hustype er Aurdal. Et påkostet hus, inspirert av sveitserstilen, der stor snekkerglede og detaljrikdom skaper et nostalgisk preg både ute og inne. Her er store gode rom og en vel gjennomtenkt planløsning.

Mer informasjon: www.blink-hus.no


Romslig bestselger

Ospelia er bestselgeren fra Hetlandshus. En praktisk familiebolig med et moderne uttrykk. Man får kjøkken, stue, to soverom, bad, vaskerom og bod på hovedplanets 95 m2. Åpen planløsning mellom kjøkken og stue gir huset en romslig følelse. Loftsetasjen kan innredes med ekstra bad, stue og inntil tre soverom.

Mer informasjon: www.hetlandhus.no


Flott utsyn

Dette er et av Byggmanns mest populære hus, Lisbon. Mye av årsaken ligger i at huset har en romslig og praktisk planløsning. I tillegg har det store vindusflater som gir godt utsyn fra stuer og kjøkken. Individuelle løsninger: Flere av våre kunder har tatt utgangspunkt i dette huset og satt sitt eget preg på det.

Mer informasjon: www.byggmann.no

9. november 2010

Mer om Bygge bolig

Dyre tabber når du pusser opp gammelt hus

Bygge bolig De dyreste tabbene gjøres når folk skal pusse opp, og ikke kjenner til hvordan det gamle huset er bygd. Feil isolering for eksempel, kan føre til sopp og råte.

Her er noen av hyttene Tauno står bak. Den neste kan bli din.
Annonsørinnhold

Drømmer du om hytte? Denne leverandøren kan du stole på!

Bygge bolig Tømmerhus i god kvalitet som krever lite vedlikehold.

45 000 kroner i gebyrforskjell for boligbyggere

Bygge bolig Avhengig av hvilken kommune du bor i koster det alt fra null kroner til hele 45.000 kroner i gebyr for boligbyggere. – Tar noen kommuner seg altfor...

Spar penger med enkel matematikk

Bygge bolig Er du midt i et oppussingsprosjekt eller skal du starte i nærmeste fremtid? Vi har gode råd for hvordan du enkelt kan spare penger. 

Mer plass med tilbygg

Bygge bolig Har dere vokst ut av huset? Få mer boltreplass med et tilbygg til huset – her får du arkitektens beste tips til hvordan du går frem.

12 uvanlige, men fantastiske hjem

Bygge bolig De fleste drømmer nok om et ordinært hus med hage, men det finnes de som tenker utenfor boksen. Her er 12 uvanlige hus!

Dette huset kan kaste "klærne"

Bygge bolig Dette huset i Suffolk, England, er virkelig noe utenom det vanlige. 

Utvidelse med stil

Bygge bolig Det tidløse en-etasjes tilbygget rommer familiens storstue og er estetisk føyet sammen med resten av huset og leiligheten i andre etasje med et glassove...

Grafisk betong – for individualisten i deg

Bygge bolig Ønsker du et hjem ulikt alle andre? Hva med å bygge en bolig med grafisk betong?

Husdoktorens oppskrift på et friskt hus

Bygge bolig Et godt vedlikeholdt hus vil vi ha! Her ser du hvilke deler av huset vi bør holde et ekstra godt øye med. Hva du kan gjøre selv - og når du bør søke hjelp?

Et hus av halm?

Bygge bolig Halmballer blir byggeklosser når halmentusiaster bygger hus. Og resultatet er overraskende vellykkede bygg.

Nøkkelferdig hus på en måned - er det mulig

Bygge bolig Hun har etablert sitt eget huskonsept i en tøff bransje. Vedlikeholdsfritt hus til fast pris og rask levering er oppskriften.

7 grunner til å bygge i mur

Bygge bolig Murhus har stått i skyggen av de tradisjonelle trehusene her til lands, men det er mange grunner til at du bør vurdere murhus om du går med byggeplaner.

Svanemerket byggefelt

Bygge bolig Å bygge miljøvennlige boliger er ikke lenger en ren utopi for folk flest. På Valderøya, i Møre og Romsdal fylke oppføres 17 ferdighus som både er lavene...

Et naturlig valg

Bygge bolig Huset til familien Lundstrøm er bygd i naturmaterialer og er både vedlikeholdsfritt og miljøvennlig.

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no