Annonsørinnhold

Enkelrum

ANNEKS, FULLVERDIG BOLIG OG EKSTRA PLASS FOR HELÅRSBRUK, KLAR TIL Å LØFTES PÅ PLASS OG KLAR TIL BRUK – EN HELT FERDIG BYGG

Enkelrum

ENKELRUM er en smart og godt bygget helårs løsning for de som vil ha det lille ekstra, som liker god design, fine detaljer og holdbare materialer.
Du kjøper Enkelrum når du vil ha et ferdig bygg – ikke et byggeprosjekt!

I 2006 utviklet industridesigneren Claes Grønvall konseptet «enkelrum». Hvordan bygge et praktisk og allsidig bygg med design og kvalitet og som kunden kan ta i bruk umiddelbart etter levering.

Enkeltrom kommer helt ferdig i størrelsene 10.15,20,25 og 30kvm. Vår nye modell er E25 Hems kan brukes som en komplett ekstra bolig eller hytte med kjøkken/bad og 1 soverom. Levering er med kranbil og bygget løftes på plass. Du kan flytte rett inn og ta bygget i bruk.
NB! E-serien kan leveres med ferdig montert bad og kjøkken, utedusj, badstu, lerketrepanel, varmegulv +++

Korridor – kobler ferdige bygg sammen – som legoklosser

Bygg Enkelrum så stor du vil – Vår nyutviklede «korridor» kobler byggene sammen. Nå kan du kjøpe 2 bygg à 30kvm + korridor = 64 kvm. Enkelrum ferdigbygg kan du få så store du vil.

Fullverdig bolig eller ekstra bolig/utleiebolig

Trenger du en mindre, men fullverdig bolig. Da er E25 Komplett eller E30 Komplett et riktig valg.
Et meget bra alternativ til leilighet. Med E25/E30 kan du ha en stor terrasse utenfor med utemøbler og en kjøkkenløsning, gjerne med tak over. Da kan ingen påstå at 25-30kvm er for lite. Et pent regnestykke blir det i tillegg. Vanligvis ca. 6 ukers leveringstid. Realiser dine planer!

Enkelrum konseptet eies og produseres av svenske Hevra AB.

Enkelrum
Adresse:
Telefon: +47 413 500 08
Produktnyheter, tjenester og tilbud
Annonse
  • ENKELRUM er et godt bygget helårs løsning for de som vil ha det lille ekstra, som liker god design, fine detaljer og holdbare materialer. Ingen organisering av håndverkere. Her er alt ferdigbygd. Leveres med kranbil og løftes direkte til tomt. Kan settes på påler. Enkelt!

    Mer informasjon på enkelrum.se

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til einar.vestheim@bonnier.no. 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no