Annonsørinnhold

Lei av kaos i garasjen?

Garasje

Hele familien vil elske denne løsningen når det kommer til å holde orden på ski og sykler!

Foto: Nikolas Birkevold Farstad
Foto: Nikolas Birkevold Farstad

Aktive familier har mye moro, men alt utstyret som trengs gjør at de fleste har en overfylt sportsbod og en garasje hvor det såvidt er plass til å parkere bilen.

Kjenner du deg igjen?

Da kan du trøste deg med at løsningen er nær.

Smart oppbevaring av ski og sykler

- Vi opplevde jo selv at det å oppbevare sykler og ski til en aktiv familie er plasskrevende, sier Sondre Aakre fra norske Store Away. Sykler som står i garasjen tar svært mye gulvareal, og det å henge skiene i taket gjør at de blir tilnærmet utilgjengelige for de minste i familien.

- Målet var altså å flytte utstyret bort fra gulvet, samtidig som vi ville at det skulle være enkelt å få tak i. Vi ble imidlertid ikke overbevist over løsningene som eksisterte, så når muligheten til å overta Store Away kom, bestemte vi oss for å slå til.

Les også:

Slik får du ulltøyet rent - uten å ødelegge det

Visste du at ulltøy kan kokes og kjøres på full sentrifugering? Her får du vite hvordan du vasker ull.

Flytt rundt - eller bygg ut

- Store Away er kort fortalt et rent modulbasert system som kan tilpasses akkurat de behovene du har i dag, samtidig som du kan flytte modulene rundt og utvide etterhvert som behovene endrer seg, sier Sondre.

- Det hele starter med en veggmodul som du skrur fast i veggen. Deretter er det bare å henge  de ulike festene akkurat der du vil. Har du små barn i huset kan du for eksempel starte med festene plassert et stykke ned på veggmodulen, for så å øke høyden etterhvert som barna vokser til og trenger lengre ski. 

Hva er produktene laget av? 

- Selve veggmodulen er sort, mens de ulike festene er røde. Fellestrekket er imidlertid at alt er laget av stål, og det har vært helt bevisst fra vår side. Vi ville at Store Away skulle være laget for å vare, og da gjelder det å styre unna hardplast, sier Sondre.

Når du henger syklene på veggen sparer du ikke bare gulvareal, det blir også lett å rengjøre gulvet under syklene. Foto: Store Away

Når du henger syklene på veggen sparer du ikke bare gulvareal, det blir også lett å rengjøre gulvet under syklene. Foto: Store Away

Les også:

Sju fine garasjeporter

Skal du bygge garasje i år? Vi har samlet et knippe garasjeporter til inspirasjon.

Dekker alle behov

Veggmodulene til Store Away kommer i ulike størrelser, men den desiderte storselgeren har en bredde på 100 centimeter.

- Skal du henge opp skiutstyr vil for eksempel vår Ski- og stavpakke ha plass til 8 par alpinski, eller hele 20 par langrennski og tilhørende staver på kun en meter. Løsningen sparer deg altså for plass, samtidig som utstyret er lett tilgjengelig slik at det blir lett å finne riktig skipar, sier Harald Aakre. 

Med den populære ski- og stavpakken på 100 cm er du klar til vinteren. Foto: Store AwayMed den populære ski- og stavpakken på 100 cm er du klar til vinteren. Foto: Store Away

- For langrennsentusiastene er det også verdt å merke seg at Store Away passer fint mot skøyteski. De har jo ofte svært smale skitupper, så derfor har vi laget spesielle gummilister som sørger for å holde skøyteskiene ordentlig på plass.

- Det at Store Away har dedikert løsninger uansett om du skal feste en sykkel, skøyteski, snowboard eller randonee-utstyr er noe vi ser at kundene setter pris på. Mange starter jo ofte med en startpakke, for eksempel rettet mot ski, og når de ser hvor bra det fungerer utvider de med en sykkelpakke når sommersesongen nærmer seg, avslutter Sondre Aakre.

ER DU OGSÅ FRISTET? LES MER PÅ STORE AWAYS NETTSIDER!

Les også:

Liggende eller stående panel - hva er best?

De fleste velger stående panel, men liggende er både billigere og bedre. Les hvorfor!

 

01 november 2017
Mer om Garasje

6 ting du ikke burde oppbevare i garasjen

Garasje Oppbevarer du maling eller tremøbler i garasjen? De burde du slutte med en gang – hvis du ikke ønsker at tingene skal bli ødelagt.

Scanporten
Annonsørinnhold

Åpne garasjen med kun én finger

Garasje Med en fingerscanner mister du aldri nøkkelen eller glemmer koden til garasjeporten igjen.