Annonsørinnhold

Lei av kaos i garasjen?

Garasje

Hele familien vil elske denne løsningen når det kommer til å holde orden på ski og sykler!

Foto: Nikolas Birkevold Farstad
Foto: Nikolas Birkevold Farstad

Aktive familier har mye moro, men alt utstyret som trengs gjør at de fleste har en overfylt sportsbod og en garasje hvor det såvidt er plass til å parkere bilen.

Kjenner du deg igjen?

Da kan du trøste deg med at løsningen er nær.

Smart oppbevaring av ski og sykler

- Vi opplevde jo selv at det å oppbevare sykler og ski til en aktiv familie er plasskrevende, sier Sondre Aakre fra norske Store Away. Sykler som står i garasjen tar svært mye gulvareal, og det å henge skiene i taket gjør at de blir tilnærmet utilgjengelige for de minste i familien.

- Målet var altså å flytte utstyret bort fra gulvet, samtidig som vi ville at det skulle være enkelt å få tak i. Vi ble imidlertid ikke overbevist over løsningene som eksisterte, så når muligheten til å overta Store Away kom, bestemte vi oss for å slå til.

Les også:

De beste rengjøringstriksene til stekeovnen

Det kan være tøft å få stekeovnen skikkelig ren, men med disse smarte triksene får du ovnen ren på kort tid.

Flytt rundt - eller bygg ut

- Store Away er kort fortalt et rent modulbasert system som kan tilpasses akkurat de behovene du har i dag, samtidig som du kan flytte modulene rundt og utvide etterhvert som behovene endrer seg, sier Sondre.

- Det hele starter med en veggmodul som du skrur fast i veggen. Deretter er det bare å henge  de ulike festene akkurat der du vil. Har du små barn i huset kan du for eksempel starte med festene plassert et stykke ned på veggmodulen, for så å øke høyden etterhvert som barna vokser til og trenger lengre ski. 

Hva er produktene laget av? 

- Selve veggmodulen er sort, mens de ulike festene er røde. Fellestrekket er imidlertid at alt er laget av stål, og det har vært helt bevisst fra vår side. Vi ville at Store Away skulle være laget for å vare, og da gjelder det å styre unna hardplast, sier Sondre.

Når du henger syklene på veggen sparer du ikke bare gulvareal, det blir også lett å rengjøre gulvet under syklene. Foto: Store Away

Når du henger syklene på veggen sparer du ikke bare gulvareal, det blir også lett å rengjøre gulvet under syklene. Foto: Store Away

Les også:

Nå skal du droppe flisene på baderomsveggen

Si farvel til gammeldagse fliser og oppdatér badet med malte, slette vegger i vinter.

Dekker alle behov

Veggmodulene til Store Away kommer i ulike størrelser, men den desiderte storselgeren har en bredde på 100 centimeter.

- Skal du henge opp skiutstyr vil for eksempel vår Ski- og stavpakke ha plass til 8 par alpinski, eller hele 20 par langrennski og tilhørende staver på kun en meter. Løsningen sparer deg altså for plass, samtidig som utstyret er lett tilgjengelig slik at det blir lett å finne riktig skipar, sier Harald Aakre. 

Med den populære ski- og stavpakken på 100 cm er du klar til vinteren. Foto: Store AwayMed den populære ski- og stavpakken på 100 cm er du klar til vinteren. Foto: Store Away

- For langrennsentusiastene er det også verdt å merke seg at Store Away passer fint mot skøyteski. De har jo ofte svært smale skitupper, så derfor har vi laget spesielle gummilister som sørger for å holde skøyteskiene ordentlig på plass.

- Det at Store Away har dedikert løsninger uansett om du skal feste en sykkel, skøyteski, snowboard eller randonee-utstyr er noe vi ser at kundene setter pris på. Mange starter jo ofte med en startpakke, for eksempel rettet mot ski, og når de ser hvor bra det fungerer utvider de med en sykkelpakke når sommersesongen nærmer seg, avslutter Sondre Aakre.

ER DU OGSÅ FRISTET? LES MER PÅ STORE AWAYS NETTSIDER!

Les også:

Velg rett garasjeport

To parallelle trender preger den nye generasjonen garasjeporter. Sikkerhet og nyskapende design. Her er noen av portene som er aktuelle i vår.

 

1. november 2017
Mer om Garasje

6 ting du ikke burde oppbevare i garasjen

Garasje Oppbevarer du maling eller tremøbler i garasjen? De burde du slutte med en gang – hvis du ikke ønsker at tingene skal bli ødelagt.

Scanporten
Annonsørinnhold

Åpne garasjen med kun én finger

Garasje Med en fingerscanner mister du aldri nøkkelen eller glemmer koden til garasjeporten igjen.

Kommunen nektet Eric å bygge garasje

Garasje Han tok saken i egne hender, og kom opp med en genial løsning.

Bli kvitt rotet i garasjen

Garasje Er du en av de som har full kontroll på hver hammer og drill i garasjen? Eller er du en av mange som rydder aller sist nettopp der? Med riktig innredning trenger du aldri mer å rydde.

Tenk på dette når du skal bytte garasjeport

Garasje Her er tips og råd til deg som skal bytte ut garasjeporten.

Ryddig garasje med enkle grep

Garasje Smarte oppbevaringsløsninger er alfa og omega i garasjen, og det skal ikke så mye jobb til for å få orden i kaoset. Vi viser deg hvordan!

Velg rett garasjeport

Garasje To parallelle trender preger den nye generasjonen garasjeporter. Sikkerhet og nyskapende design. Her er noen av portene som er aktuelle i vår.

Sju fine garasjeporter

Garasje Skal du bygge garasje i år? Vi har samlet et knippe garasjeporter til inspirasjon.

Ny garasjeport

Garasje En garasjeport skal tåle daglig bruk, være solid og funksjonell og passe til omgivelsene i form og farge. Bilen i garasjen byttes ut av og til, men...

9 gode råd for riktig garasjevalg

Garasje Det er ikke bare du som trenger et hus, bilen din trenger også tak over hodet, kanskje et helt eget hus. Dessuten er garasjen også et sted for oppbevaring – og det kan man aldri få nok av.

Sjekkliste før du skal sette opp garasje

Garasje Har du planer om å bygge garasje, er det visse ting du bør kartlegge først.

Rydd opp i garasjen

Garasje Ikke lenger plass til bilen i garasjen? Da er tiden moden for opprydning.

Garasje i stil med huset

Garasje Med ferdig montert elementgarasje slipper du unna med noen dagers byggeperiode

Nytt liv i garasjen

Garasje Det ble nytt liv i garasjen da familien pusset den opp og gjorde garasjen om til et lekerom for barna.

ABC om garasjeportåpnere

Garasje En garasjeportåpner er strengt tatt ikke nødvendig, men veldig komfortabel å ha.