Annonsørinnhold

Kebony AS

Kebony er alternativet til tropisk tre når egenskaper og estetikk er viktig. Kebony teknologien endrer treet fra mykt og uholdbart til hardt og holdbart trevirke ved bruk av en biovæske. Unik norsk teknologi gjør hver celle i treet sterkere, stabil, og råtebestandig. Resultatet er et varig, vedlikeholdsfritt treverk. Kebony gjør bærekraftig treverk holdbart, sterkt, fritt for gifter og miljøskadelige stoffer.

Kebony AS
Kebony AS
Adresse: Kebony AS Hoffsveien 48 NO-0377 Oslo Norway
Telefon: +47 06125
Annonse

Produktnyheter, tjenester og tilbud

  • Et godt terrassegulv skal tåle mye - syklende barn, gjester med stiletthæler og søl fra grillen. Hvis det i tillegg er vedlikeholdsfritt slipper du å bruke sommerferien på beis og etterarbeid. Da velger du terrassegulv fra norskproduserte Kebony.

    Les mer på kebony.no

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no