Sorter etter:
Vinduer
Annonsørinnhold
Vinduer Årets julegave kan gjøre underverker i hjemmet!
Vinduer
Vinduer Det er mulig å redde gamle, utette vinduer med en ny list. Her ser du hvordan den skiftes.
Vinduer
Vinduer Du kan selv forlenge vinduets levetid - vi viser deg hvordan.
Vinduer
Annonsørinnhold
Vinduer Ønsker du å gi hjemmet mer naturlig lys, mer tilgang til frisk luft og lekkert designpreg? Løsningen er vindu for flate tak!
Vinduer
Vinduer Hvis ikke risikerer du å måtte gjør jobben på nytt.
Vinduer
Vinduer Å skifte vinduer er en investering med flere viktige aspekter – utseende, funksjon, vedlikehold og pris. Hvilke passer deg og ditt hus best? Her får...
Bygge bolig
Bygge bolig Å bruke feil glass i nye boliger blir mer og mer vanlig for å spare penger. Men det kan få fatale konsekvenser.
Vinduer
Annonsørinnhold
Vinduer Løsningen på trange, mørke rom eller loft med skråtak er et takvindu. Slipp dagslyset inn og få en større romfølelse med en av disse geniale løsningen...
Vinduer
Vinduer Har vinduskarmene begynt å flasse? Uten maling trekker det fukt inn i treverket, så gjør noe med saken før vinduet blir ødelagt. Vi viser deg den...
Rengjøring og inneklima
Rengjøring og inneklima Sliter du med at vinduene striper seg og aldri vil bli rene? Ikke etter å ha lest disse reddende ekspert-tipsene!
Vinduer
Vinduer Har du vinduer fra før 1940, bør du tenke deg godt om før du bytter dem ut. Eldre vinduer er ofte langt bedre enn nye.
Rengjøring og inneklima
Rengjøring og inneklima I løpet av sommeren legger det seg seg mye pollen og annet støv på vinduene. Derfor kan det nå være på tide å vaske vinduene. Zalo og salmiakk er det...
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no