Annonsørinnhold
Automatiske Velux-vinduer kan gjøre underverker med et rom.
Automatiske Velux-vinduer kan gjøre underverker med et rom. Bilde: Velux

Julegaven hele familien vil elske!

Vinduer

Årets julegave kan gjøre underverker i hjemmet! 

Alle ønsker seg en enklere og mer behagelig hverdag, og boligene våre blir stadig mer digitale.

For nordmenn handler hjemmekomfort i høy grad om inneklima og energieffektivisering. Enten du allerede er i gang med å digitalisere hjemmet eller lurer på hvilken smarthus-funksjon du skal starte med, vil automatisering av takvinduene være en fornuftig prioritering.

Stadig flere boliger har installert teknologi som muliggjør styring av lys, luft og temperatur. Styringen gjøres fra digitale paneler i huset eller fra mobilen. Snart kommer også de stemmestyrte hjemmeassistentene til Norge.

I 2019 skal alle strømmålere være digitale og sender automatiske oppdateringer om forbruket til energileverandørene. I det kalde landet vi bor i er energieffektive løsninger og kontroll over inneklima viktig både for økonomi og trivsel.

Skreddersy morgenlyset og våkne til frisk luft i stedet for vekkerklokken!

Les også:

5 håndtaksløse blandebatterier

Blandebatteri uten håndtak er pene å se på, lette å bruke og lette å rengjøre. Her får du fem fine varianter til ditt neste bad.

La deg vekke av dagslys og frisk luft (Foto: Velux).

  

Automatiske takvinduer handler om å gjøre hverdagen både enklere og tryggere. Kvalitetsvinduer med god ventilasjon og isolasjon er i tillegg avgjørende for å holde strømforbruket nede. Ved å oppgradere takvinduene i boligen får du full kontroll over tilgangen til frisk luft og dagslys med bare et tastetrykk.

Automatiser vinduene på 1-2-3

I motsetning til hva du kanskje tror er det ukomplisert å oppgradere de takvinduene du har i dag. Selve monteringen tar under én time! Styringen av takvinduene leveres både som elektrisk- og solcelledrevne. Oppgraderingskit med solceller og regnsensor kan du enkelt montere selv uten ledningsføring og tilgang på elektrisk strøm.

Smart og komfortabelt inneklima

Les også:

Dette må du sjekke hvis du skal kjøpe hytte

Vurderer du å kjøpe hytte? Da bør du lese denne sjekklista.

Dersom du har takvinduer hjemme, er marerittet å komme hjem til en vanndam på gulvet eller vått sengetøy. Det er ganske kjedelig å måtte snu på vei til jobb fordi det begynner å regne og du vet at du har glemt å lukke vinduet.

Med VELUX INTEGRA slipper du å bekymre deg for vær og vind (Foto: Velux).

 

De automatiske takvinduene har innebygget regnsensor. Det betyr at hvis du glemmer å lukke vinduene, vil de lukke seg automatisk dersom det begynner å regne. Selv om vinduene lukker seg automatisk, vil lufteklaffen forbli åpen, slik at du får optimal ventilasjon selv når vinduene er lukket. Det finnes også et bred utvalg VELUX gardiner for automatisk eller manuell solskjerming.

PS: Det er også verdt å nevne at nyere takvinduer har easy-clean og antidugg-belegg, som sikrer klar sikt. Hvis du allikevel vil vaske dem, er det bare å rotere dem 180 grader slik at du enkelt får vasket dem på utsiden - innefra!

Les også:

Velg riktig snøfreser

En snøfreser kan være greit å ty til når snøen laver ned og fonnene nærmer seg skulderhøyde. Men hvilken type snøfreser skal du velge?

Les mer om VELUX INTEGRA-systemet her.

Ønsker du flere nyttige tips? Abonner på vårt nyhetsbrev 

25. september 2017
Mer om Vinduer

VIDEO: Slik bytter du tetningslister

Vinduer Det er mulig å redde gamle, utette vinduer med en ny list. Her ser du hvordan den skiftes.   

Disse dagene må du IKKE vaske vinduene i sommer

Vinduer Hvis ikke risikerer du å måtte gjør jobben på nytt.

Finn ditt perfekte vindu

Vinduer Å skifte vinduer er en investering med flere viktige aspekter – utseende, funksjon, vedlikehold og pris. Hvilke passer deg og ditt hus best? Her får du...

Smart maling av vinduer

Vinduer Har vinduskarmene begynt å flasse? Uten maling trekker det fukt inn i treverket, så gjør noe med saken før vinduet blir ødelagt. Vi viser deg den beste framgangsmåten for å friske opp vinduene utendørs.

Ro og fred med støydempende vinduer

Vinduer Støydempede vinduer gir deg ro innendørs selv om trafikken dundrer forbi utendørs. Her får du vite mer om vinduer som holder støyen ute.

Spar penger med nye vinduer

Vinduer Vinduene er husets øyne, det er de som gir huset personlighet og særpreg. Derfor er det et viktig valg når de gamle vinduene skal skiftes ut med nye....

Vedlikehold av vinduer

Vinduer Enten vinduene i boligen er nye eller gamle, trenger de regelmessig vedlikehold.

Når det snør på takvinduet

Vinduer Takvindu på boliger i snørike områder kan by på problemer.

Flott utsikt med riktig vindu

Vinduer Nye vinduer gir lavere energikostnader, mindre støy, bedre inneklima – og ingen trekk. Men er det enkelt å bytte? Og hva skal jeg bytte til?

Hva er U-verdi?

Vinduer Du har kanskje hørt begrepet U-verdi, men vet du hva det betyr?

Norske vinduer best i verden

Vinduer I Norge produseres verdens beste trevinduer. Det hevder SINTEF Byggforsk.

Bør du bytte vinduer?

Vinduer Bør du bytte vinduer? U-verdien avgjør.

Hva betyr dugg på vinduene?

Vinduer Dugg på vinduene kan være et varselstegn. Men det kan også være et tegn på kvalitet.

Mer enn bare glass

Vinduer Valget av vindusglass påvirker energiutgifter, inneklima, støynivå og sikkerhet.

Takvindu gir lys og rom

Vinduer Å slippe inn lyset ovenfra, fra et takvindu, gir ikke bare lys hele dagen. Et takvindu åpner også opp muligheter for å ta i bruk ubenyttede deler av...