Ekspertene

Vi i Villa har et ekspertpanel som svarer på spørsmål fra våre lesere. 

Våre eksperter svarer på et utvalg av lesernes spørsmål. Alle spørsmål kan desverre ikke besvares. Om du ikke får svar i eksperthjelpen, anbefaler vi deg å prøve i diskusjonsforumet hvor du kan diskutere med andre brukere. 

Vi gjør oppmerksom på at eksperthjelpen for tiden er under ombygging - det kan derfor ta noe tid før ditt spørsmål blir besvart. 

Våre eksperter:

Arne Nesje er Daglig leder i Byggkeramikkforeningen, en bransjeforening for produsenter og leverandører av keramiske fliser, lim og fugemasser, membraner, varmegulv og andre tilhørende produkter. Formålet er å fremme riktig anvendelse av og økt kunnskap om bransjens produkter og ytelser. 
   
  Heidi S Sørensen eier og driver A/S Maleriet Fargehandel på Hønefoss. Hun har 15 års erfaring med maling og interiør og fullførte i tillegg et 2-årig studium som interiørdesigner på Norges kreative fagskole i 2003. Hun har jobbet ute som håndverker, hovedsakelig med tapeter, men nå har hun full fokus på butikk. 
   
Kjell Aasheim er daglig leder ved Tønsberg Skadedyrkontroll. Han er autorisert skadedyrbekjemper med 28 års erfaring, NTF-sertifisert takstmann, inneklimaveileder og styremedlem i Skadedyrbedriftenes Bransjeorganisasjon.
   
Vegard Syvertsen er advokat i advokatfirma Grande & Co. Firmaet arbeider i hovedsak med alle typer eiendomsspørsmål, herunder bl.a. problemer etter kjøp og salg av ny og brukt bolig, og kan bidra i alle faser av en sak og kan bistå i saker over hele landet. Firmaet bistår også på andre rettsområder som familie og arv.                    

Send inn ditt spørsmål via skjemaet under:

Viktig: Alle svar fra ekspertene publiseres på viivilla.no og noen i papirutgaven. Dersom du ikke ønsker å bruke fullt navn, kan du bruke fornavnet ditt eller et kallenavn.

  
Avsender
Ditt spørsmål
Send spørsmålet til: