Ekspertene

Vi i Villa har et ekspertpanel som svarer på spørsmål fra våre lesere i forumet. 

Våre eksperter svarer på et utvalg av lesernes spørsmål. Alle spørsmål kan desverre ikke besvares. 

Viktig: Alle svar fra ekspertene publiseres på viivilla.no og noen i papirutgaven. Dersom du ikke ønsker å bruke fullt navn, må du bruke fornavnet ditt eller et kallenavn. 

Du legger inn spørsmål til ekspertene i vårt forum

Våre eksperter:

Arne Nesje er Daglig leder i Byggkeramikkforeningen, en bransjeforening for produsenter og leverandører av keramiske fliser, lim og fugemasser, membraner, varmegulv og andre tilhørende produkter. Formålet er å fremme riktig anvendelse av og økt kunnskap om bransjens produkter og ytelser. 
   
  Heidi S Sørensen eier og driver A/S Maleriet Fargehandel på Hønefoss. Hun har 15 års erfaring med maling og interiør og fullførte i tillegg et 2-årig studium som interiørdesigner på Norges kreative fagskole i 2003. Hun har jobbet ute som håndverker, hovedsakelig med tapeter, men nå har hun full fokus på butikk. 
   
 

Elisabeth Jonsson arbeider som advokat i Visma Advokater. Hun har fokus på spørsmål innen fast eiendom samt generell forretningsjus. Elisabeth ble uteksaminert i 2007 og har mange års erfaring fra advokat- og meglerbransjen. Hun har vært jurist for Trondheim Parkering KF hvor hun jobbet med forretningsjus, offentlig anskaffelser, forvaltningsrett og parkeringsrett.

Du kan legge inn spørsmål til Elisabeth i økonomi- og jus-forumet

Annonse