Sorter etter:
Filtrer etter type:
Varmepumpe
Varmepumpe, solceller, pellets eller ved – hva er riktig oppvarming til huset? Se fordelene og ulempene ved de forskjellige metodene.
Energi
Hei kloke hoder! Flyttet inn i ny bolig i sommer, et hus bygget i '98, med et av disse fabelaktige Villavent-anleggene som blåser både damp, os og...
Smarthus og passivhus
Et smarthjem gjør hverdagen langt enklere. Men passer du ikke på, kan hjemmet ditt bli et enkelt bytte for de moderne tyvene.
Peiser og vedovner
Annonsørinnhold
På jakt etter et nytt ildsted og usikker på om du skal velge peis, vedovn, konveksjonsovn eller et varmelagrende ildsted? Vi viser deg hvordan du...
Energi
Annonsørinnhold
Unngå de skyhøye strømregningene og spar miljøet på samme tid. En varmepumpe er et ”Kinderegg”-produkt du burde vite mer om!
Isolasjon
Trekk fra vinduer og dører, er ubehagelig og gir redusert komfort. Men du kan etterisolere dører og vinduer selv, mener ekspert.
Peiser og vedovner
Er du lei av nedsotede glassdører i vedovnen? Det finnes hjelp å få!
Energi
Annonsørinnhold
Det er få ting som ringer julen inn som levende ild fra drømmepeisen! Begynner du nå, kan du også få julestemningen inn i hjemmet!
Strømpriser og avtaler
Forsvinner strømmen i flere timer, har du rett på å få tilbake penger. Se hvor mye du kan få her.
Peiser og vedovner
Ovn og peis er skapt for ved. Legger du andre ting på flammene, kan det få konsekvenser.
Energi
Vi har en gammel peis i huset vi kjøpte for et år siden, som jeg har lyst å fjerne og erstatte med nyere type peis. Opplevde den første vinteren at...
Energi
Annonsørinnhold
Smartprodukter sparer deg ikke bare for mye penger, det gir deg også komfort, trygghet og kontroll i hverdagen. Og det er mye enklere enn du tror!
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til einar.vestheim@bonnier.no. 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no