Annonsørinnhold
Kom i julestemning med ny peis.
Kom i julestemning med ny peis. Bilde: Contura

Den fineste julegaven til familien og hjemmet

Energi

Det er få ting som ringer julen inn som levende ild fra drømmepeisen! Begynner du nå, kan du også få julestemningen inn i hjemmet!

Det er frost i luften, gradestokken viser blå tall og innetid står på agendaen. Vi er altså inne i årets koseligste tid, og vi skal bruke de kommende månedene i hjemmet sammen med familie, venner og masse hygge. Nå er peisen noe av det viktigste i hjemmet, ikke bare er den hjemmets triveligste samlingspunkt og en viktig varmekilde – den spiller også en av hovedrollene i julekosen! 

Dessverre er det ikke alle peiser som innfrir på alle punkter. Mange norske hjem har peiser som er utdaterte, og som dermed ikke er så bra for hverken inne- eller utemiljø som de burde vært. I det tilfellet er peisen mest sannsynlig heller ikke særlig effektiv på brennetiden eller varmen den gir, og har mest sannsynlig et design som ikke passer i tiden eller med resten av hjemmets interiør og stil.

Da er det på tide å gi hjemmet og familien årets fineste julegave – en ny peis!

Ring julen inn med levende ild i splitter ny peis. Foto: Contura.

Les også:

10 smarte ting du ikke visste du kunne bruke gummistrikk til

Vil du gjerne være helten som åpner det harde lokket på syltetøyglasset lekende lett? Da er det bare å finne frem gummistrikken.

Den riktige peisen for deg

Å kjøpe peis er en investering som skal vare og gi glede i mange år fremover. Derfor er det lurt å få kjennskap til alle variantene som finnes og hvordan de passer best med behovene du har og mulighetene du har i hjemmet.

Den lyse minimalistsike stilen er noe av det heteste på interiørfronten. Få en stilren, hvit peis for å matche ditt lyse hjem. Foto: Contura. 

Hvilke plasseringsmuligheter har du? Er peisen din hovedkilde til varme, eller er den mest til kos? Ønsker du deg en tradisjonell peis eller en frittstående ovn? Og ikke minst – hvilken peis passer inn i ditt hjem samtidig som den har et tidløst design som vil holde i årene fremover? Dette er spørsmål som er viktig å stille seg når skal kjøpe ny peis, og hos Contura får du både utvalget og hjelpen du trenger for å finne den perfekte peisen for deg og ditt hjem! 

Et moderne hjem med store vinduer og industrielt uttrykk vil få ekstra designpreg med en iøynefallande peis med matchende detaljer. Foto: Contura.

Les også:

Ingen lek å montere varmepumpe

Når du har valgt varmepumpe-modell bør du velge din montør med omhu. Forbrukerrådet har undersøkt hvor mye det bør koste å få montert luft-til-luft-va...

Julestemning med peis

Drømmer du om en ny peis slik at du kan få mest mulig ut av julekosen, kan det lønne seg å begynne allerede nå. Se over mulighetene i hjemmet, utvalget som finnes og ta kontakt med Contura for hjelpen og veiledningen du trenger, slik at du kan få den perfekte peisen montert og klar til bruk før julestrien begynner!

Begynner du nå, kan du få den nye peisen bestilt og montert før jul! Foto: Contura.

8. november 2016
Mer om Energi
Å grave opp et monster som dette er komplisert og kostbart. Derfor bør du vurdere å tømme den istedet.
Annonsørinnhold

300.000 nordmenn har en tikkende bombe i hagen

Energi En lekk oljetank kan bli en rådyr opplevelse. Heldigvis er løsningen enklere enn du tror.

Annonsørinnhold

En evig kilde til varme og inspirasjon

Energi Vil du ha peiskos og tidløst design i en og samme pakke? Da er valget lett.

Varmepumper er et energieffektivt alternativ som kan erstatte de aller fleste varmekilder, og sparer både lommeboken og miljøet.
Annonsørinnhold

Derfor bør du velge varmepumpe

Energi Unngå de skyhøye strømregningene og spar miljøet på samme tid. En varmepumpe er et ”Kinderegg”-produkt du burde vite mer om!

Det er mange gode grunner for at du burde gi hjemmet smartløsninger nå! FOTO: Eidsiva
Annonsørinnhold

Spar strøm med smarte produkter

Energi Smartprodukter sparer deg ikke bare for mye penger, det gir deg også komfort, trygghet og kontroll i hverdagen. Og det er mye enklere enn du tror!  

Oljetanken kan koste deg huset

Energi Det finnes ca. 300 000 nedgravde oljetanker i Norge, og bruken av fyringsolje blir snart forbudt. Det er ditt ansvar om den gamle tanken springer lekk,...