Lavere strømforbruk og økt komfort med varmestyring

Energisparing
Nå er det slutt med å gå rundt i hele boligen og justere varmen for å redusere strømforbruket. Med det nye trådløse styringssystemet Devilink™ kan varmen styres fra et sentralt sted i boligen.
En sentralt plassert skjerm med moderne design gir trådløs tilgang til varmestyring i hele boligen og sørger for komfort og luksus samtidig som strømforbruket reduseres.

Ulike tider på døgnet har ulike varmebehov. For eksempel er det behagelig å våkne opp til et varmt baderomsgulv mens varme i gulvet om dagen når ingen er hjemme er sløsing med energi. Varme i gulvet på barnerommet om ettermiddagen når barna leker er behagelig for barna, samtidig som et kjølig rom om kvelden og natten når barna sover gir det beste innendørs klima.

Den berøringsfølsomme Devilink™ skjermen er den sentrale styringsenheten med enkel og brukervennlig temperaturinnstilling for alle rom i boligen. Systemet kommuniserer på norsk og det enkle brukergrensesnittet gjør at det kan betjenes av alle.

Tidsstyring sørger for riktige temperaturer
De fleste familier har et daglig mønster med morgenrutiner, skole, arbeid, sport og familietid. Med tidsstyringsfunksjonen gjør Devilink™ det enkelt å justere temperaturen i forhold til familiens daglige rutiner. Med en enkel berøring sparer dette både tid og strømforbruk da systemet sørger for riktig temperatur til enhver tid i alle rom i boligen.

De fleste vet hvor utrivelig det er å komme tilbake til en kald bolig etter en ferie eller weekend. Med en enkel justering av tidsstyringsfunksjonen hører dette nå til historien. Devilink™ forbereder en varm og komfortabel velkomst for hele familien. Når familien pakker kofferten for å dra på ferie trenger man ikke lenger sløse med strømforbruket for å holde boligen varm til hjemkomsten.

Enkel installasjon
Devilink™ kommuniserer trådløst med gulvtermostater og romfølere i rommene. Trådløs teknologi gjør installasjonen enkel og rimelig da man ikke trenger trekke mange meter med kabel gjennom hele huset med de kostnader og ulemper dette medfører.
Devilink™ leveres og installeres av alle ledende el-installatører. Les mer om varmestyringen her.

Det er fortsatt mulig å søke Enova om tilskudd til kjøp og installering av Devilink™ systemet. : Les mer her
23 oktober 2008

10 tips som sparer energi og penger

ENØK-ekspert hjelper deg med energisparing denne høsten.

Slik energimerker du boligen din

Fra 1. juli må boligen din ha en energiattest hvis du skal selge eller leie ut. Lurer du på hvordan du skal gå fram, er det hjelp å få.

Ti lønnsomme enøktiltak

Her kommer 10 lønsomme enøktiltak.

Slik rykker du en klasse opp på energiskalaen

Se 6 eksempler på hva du kan gjøre for å forbedre energimerket på huset ditt.

Energimerking av bolig

Alle hus som skal selges eller leies ut må nå ha vedlagt energiattest. Energiattesten skal være en del av markedsføringen ved salg og utleie av bolig.

Enøk-konsulentens beste energisparetips

Det er både god samfunnsøkonomi og gunstig for privatøkonomien å redusere energiutgiftene i huset.

12 enkle tips for å få det varmere innendørs

Med to energirådgivere i ryggen, gir vi deg de beste tipsene til hvordan du får et varmere hus på 1-2-3.

Aktuelle enøk-tiltak

Minst halvparten av boligens energibehov går til oppvarming. Her finner du tips og råd til gode enøk-tiltak!

Spar penger med solfangere

De fleste har hørt om solceller, men få kjenner til solfangere. Mange nordmenn kan spare mye penger ved å varme opp huset eller vannet med solfangere.

5 ting du bør vite om solenergi

Hva er vel mer naturlig enn å la sola varme opp huset ditt? Her er det du bør vite om den miljøvennlige måten å kutte ned på strømregningen.

Hva forteller energiattesten?

Fra og med i år innføres energimerking av alle boliger som skal selges, bygges eller leies ut. Men hva får du egentlig vite fra en energiattest?

Du kan spare tusenvis av kroner ved å gjøre enkle tiltak

Med enkle tiltak kan du spare flere tusen i året på ditt energiforbruk.

Blant de beste på energikrav

Norske energikrav til bygg er blant de strengeste i Europa.

Skjerpede energikrav til nye boliger

– Bolig- og byggsektoren står for hele 40 prosent av energibruken i samfunnet. Å redusere energiforbruket er derfor et viktig miljø- og klimapolitisk...

Her er potteskjuleren som lader mobilen din

Det blir stadig mer fokus på grønn energi. Her er årets smarteste oppfinnelse: Bioo, en solcelledrevet potteskjuler som lader telefonen din.

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no