Forum

Erfaringer med Nordpeis
19 stemmer
sep 20 2011
#1
Vi skal ha oss en peisovn på hytta. Jeg har kikket litt rundt blant forskjellige leverandører av peisovner. Kjerringa har falt for en fra Nordpeis... den heter Quadro. Den koster jo ca. 20000 kr så det er jo en ganske stor investering for oss. Søker derfor råd her... er det noen som kan dele erfaringer med peisovner fra Nordpeis? Erfaringsmessig er det ikke alt som ser bra ut eller som kjerringa foreslår er like vellykket, så jeg spør her!
jun 05 2017
#22

Kjøpte en nyNorpeis  N23 innsats til ny hytte i 2011. Kjøpt på Byggmakker samlet med ventilert pipe, og montert av autorisert firma. Kjøpte ventilert pipe da dette er anbefalt i brukermanualen til Norpeis. Da montør skulle  ontere dette var det ikke mulig å montere ventilert pipe. Javel!. Ny pipe ble betilt og montert og spenningen var stor da dete skulle brukes. Resultat: vi har en peis som soter som et gammelt kull lokomotiv. Bruker tørket fjellbjørk, og fyrer opp etter anbefaling.Selvrensene glass heter det. Vel, de har ikke jeg set noe til. Må rengjøre glassene etter hver gang da de blir helt kokset ned. Problem: har ikke ventilert pipe, men ventiler på alle vinduer. løsning flere ventiler? Skifte av peis?

Utrolig dårlig service hos Norpeis og trenerende behandling på vårt problem. Peisen varem er som beskrevet, men den er et pes å holde i drift grunnet soting. Hensikten med 2-sidig glass var jo p se flammene fra 2 sider. Har nå holdt på i 5 år med korrespondanse, og det er forslag om å montere vifte på pipe og mange kreative løsninger, men problemer er vel at dette er en dårlig ovn. Jeg må nok gå via forbrukerrådet, da jeg har nå prøvd alle måter å få løst dette på.

Skikkelig missfornøyd.

  frown

Erling

 

jun 18 2017
#23

Jeg har tilsvarende dårlige erfaringer med Nordpeis montert på hytta i 2013, mye sot og vankelig å styre, brenner ujevnt.

Knut

sep 27 2017
#24

Jeg har også denne ikke gode erfaringen, men til slutt takler jeg det riktig takket være denne hebeos

sep 27 2017
#25

Jeg har også denne ikke gode erfaringen, men til slutt takler jeg det riktig takket være denne hebeos

Annonse

Produktnyheter, tjenester og tilbud

 • Sett personlig preg på badet med Smedbos stilrene baderomstilbehør. OUTLINE sminkespeil «PMMA» på svingbar arm i polert krom. Dual Light. Med LED-teknologi. Touchkontroll. Veggmontering. 5 ganger förstørrelse. IP21, TÜV-godkjent. Speil diameter 200 mm. Armens lengde 340 mm.

  Les mer på smedbo.no

 • Blue Berry Plus Øjenvitamin™ anbefales til personer som ønsker hjelp til å bevare vitalitet og sunne øyne. Tablettene inneholder blåbær, øyentrøst og tagetes-ekstrakt.

  Les mer på newnordic.no

 • Tulla (60) sliter med ømme skuldre som noen ganger fører til at hun får hodepine. For å få spafølelsen hjemme, har hun pusset opp badet og byttet ut det gamle boblebadet med et nytt spabad som er mye bedre.

  Les mer på hurricane.no

 • Med piggdekk kan man få mange fine sykkelopplevelser selv vinterstid. Er du en av de som sykler hele året? Vi har sykler med og uten drahjelp.

  Se vårt store utvalg av sykler på biltema.no!

 • Sentralstøvsuger er en rimelig engangsinvestering med en langvarig helsegevinst. Alt støv suges opp, og det skadelige finstøvet blåses ut av huset.

  Les mer på flexit.no

 • Robuste veggmonterte veranda som tillater deg å nyte sene kvelder og søke ly fra regn og vind. Aluminiumsrammen og takplater i polykarbonat gjør Verona meget solid. Den leveres med to skyvedører, en på siden og en i fronten. Vinduer kan åpnes og er i PVC med myggnetting på innsiden.

  Les mer på teltfritid.no

 • Er du en av de som sykler hele året? Vi har sykler med og uten drahjelp, og med piggdekk kan man få mange fine sykkelopplevelser selv vinterstid. Se vårt store utvalg av sykler på våre nettsider!

  Les mer på biltema.no

 • Hva må du tenke på, og hvilke faktorer spiller inn i prisen når du skal kjøpe en dobbelgarasje? Alle undersøkelser viser at de viktigste kriteriene til garasjekjøperne er pris og kvalitet. Disse henger jo også naturligvis sammen.

  Les mer på garasjer.no

 • Et godt terrassegulv skal tåle mye - syklende barn, gjester med stiletthæler og søl fra grillen. Hvis det i tillegg er vedlikeholdsfritt slipper du å bruke sommerferien på beis og etterarbeid. Da velger du terrassegulv fra norskproduserte Kebony.

  Les mer på kebony.no

 • Napoli, en 6-kantet hagestue som har en meget solid aluminiums ramme, med 4mm tykke vegger i herdet glass. Taket har 2 luker som kan åpnes for lufting og takplatene er i farget polykarbonat for å dempe sollyset. De store vinduene gir Napoli et luftig og elegant design. Paviljongen har en skyvedør.

  Les mer på teltfritid.no

 • Beslagsboden har igjennom årene bygd opp et av Skandinavias bredeste sortiment av dekorative beslag. Spesielt utviklet for den som vil gjøre det selv. Her finner du beslag for hele hjemmet som vil passe din smak og dine behov. Produkt i bilde: BK1123

  Les mer på beslagsboden.no

 • En boligalarm er god forebygging mot uønskede inntrengere og gir økt trygghet ved for eksempel brann. Patruljebilen er aldri langt unna, også når du selv er borte på jobb eller på hytta.

  Les mer på Boligalarmer.no

 • Glassrekkverk gir deg en enkel og prisgunstig mulighet til å få maksimalt ut av din utsikt. Det gir også huset et helt nytt utseende. Hos oss kan du velge et rekkverk med stolper i aluminium, rustfritt eller helt i glass uten stolper.

  Les mer på rekkverkbutikken.no

 • Den komplette løsningen for dusjnisjen bestående av dusjvegg med integrert avløp, dusjdør, dusjbunn og toppstang - for å fullføre et flott bad med en trygg løsning.

  Les mer på unidrain.no

 • I over 30 år har vi gitt kunder en tørr kjeller uten graving. EPS-systemet presser fukten ut av muren ved hjelp av svakstrøm. Tørrere vegger allerede etter to uker. Funksjonsgaranti.

  Les mer på eps-fuktsikring.no

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no