Forum

Erfaringer med Nordpeis
19 stemmer
sep 20 2011
#1
Vi skal ha oss en peisovn på hytta. Jeg har kikket litt rundt blant forskjellige leverandører av peisovner. Kjerringa har falt for en fra Nordpeis... den heter Quadro. Den koster jo ca. 20000 kr så det er jo en ganske stor investering for oss. Søker derfor råd her... er det noen som kan dele erfaringer med peisovner fra Nordpeis? Erfaringsmessig er det ikke alt som ser bra ut eller som kjerringa foreslår er like vellykket, så jeg spør her!
jun 05 2017
#22

Kjøpte en nyNorpeis  N23 innsats til ny hytte i 2011. Kjøpt på Byggmakker samlet med ventilert pipe, og montert av autorisert firma. Kjøpte ventilert pipe da dette er anbefalt i brukermanualen til Norpeis. Da montør skulle  ontere dette var det ikke mulig å montere ventilert pipe. Javel!. Ny pipe ble betilt og montert og spenningen var stor da dete skulle brukes. Resultat: vi har en peis som soter som et gammelt kull lokomotiv. Bruker tørket fjellbjørk, og fyrer opp etter anbefaling.Selvrensene glass heter det. Vel, de har ikke jeg set noe til. Må rengjøre glassene etter hver gang da de blir helt kokset ned. Problem: har ikke ventilert pipe, men ventiler på alle vinduer. løsning flere ventiler? Skifte av peis?

Utrolig dårlig service hos Norpeis og trenerende behandling på vårt problem. Peisen varem er som beskrevet, men den er et pes å holde i drift grunnet soting. Hensikten med 2-sidig glass var jo p se flammene fra 2 sider. Har nå holdt på i 5 år med korrespondanse, og det er forslag om å montere vifte på pipe og mange kreative løsninger, men problemer er vel at dette er en dårlig ovn. Jeg må nok gå via forbrukerrådet, da jeg har nå prøvd alle måter å få løst dette på.

Skikkelig missfornøyd.

  frown

Erling

 

jun 18 2017
#23

Jeg har tilsvarende dårlige erfaringer med Nordpeis montert på hytta i 2013, mye sot og vankelig å styre, brenner ujevnt.

Knut

sep 27 2017
#24

Jeg har også denne ikke gode erfaringen, men til slutt takler jeg det riktig takket være denne hebeos

sep 27 2017
#25

Jeg har også denne ikke gode erfaringen, men til slutt takler jeg det riktig takket være denne hebeos

Produktnyheter, tjenester og tilbud
Annonse
 • Vi i Willab Garden har oppfylt folks drømmer om drivhus og hagestuer i mer enn 30 år. Det har gitt oss unike kunnskaper på området og gjort oss til en markedsleder. Du vil merke at vi anstrenger oss litt ekstra og legger mye omtanke i de små detaljene.

  Les mer på willabgarden.no

 • Mange ønsker å gjøre noe med den gamle trappen hjemme, men de vet ikke riktig hvordan de skal gjøre det. Vårt sortiment Trappefornyer gjør det mulig å fornye trappen på en enkel måte.

  Les mer på Lundbergs.com

 • Glassrekkverk gir deg en enkel og prisgunstig mulighet til å få maksimalt ut av din utsikt. Det gir også huset et helt nytt utseende. Design rekkverket etter din smak med vår Alu Color. Et glassrekkverk i de farger du ønsker.

  Les mer på rekkverkbutikken.no

 • I over 30 år har vi gitt kunder en tørr kjeller uten graving. EPS-systemet presser fukten ut av muren ved hjelp av svakstrøm. Tørrere vegger allerede etter to uker. Funksjonsgaranti.

  Les mer på eps-fuktsikring.no

 • Sentralstøvsugerbutikken leverer fremtidens slangesystem for sentralstøvsuger: Hide A Hose. Trekk slangen ut av veggen og den er klar til bruk. Etterpå suges slangen tilbake i rørsystemet.

  Se: www.sentralstovsuger.no

 • Telt & fritid tilbyr et bredt utvalg av telt, drivhus, hagepaviljonger, hagemøbler, hageboder og parasoller. Vi kan også tilby utleie av telt og skreddersy løsninger etter dine behov.

  Les mer på teltfritid.no

 • Det er viktig å kunne forebygge problemer, da konsekvensene kan bli svært store. Man kan med stor fordel også få utført rørinspeksjon ved kjøp og salg av bolig og eiendom.

  Les mer på gravco.no

 • JAMAX er et velutviklet stillassystem basert på over 40 års erfaring. Mange fornøyde brukere og rask montering har gjort JAMAX til Norges mest solgte lettstillas, og et naturlig førstevalg for maling og vedlikehold!

  Les mer på www.alutec.no

 • Med piggdekk kan man få mange fine sykkelopplevelser selv vinterstid. Er du en av de som sykler hele året? Vi har sykler med og uten drahjelp.

  Se vårt store utvalg av sykler på biltema.no!

 • Er du en av de som sykler hele året? Vi har sykler med og uten drahjelp, og med piggdekk kan man få mange fine sykkelopplevelser selv vinterstid. Se vårt store utvalg av sykler på våre nettsider!

  Les mer på biltema.no

 • Er du ute etter velvære og vekløshet i varmtvann som siden oldtiden har blitt brukt til behandling mot muskelplager, stivhet, diabetes, og leddgikt. Se nærmere på Hotspring sitt unike utvalg av kvalitets-massasjebad.

  www.hotspring.no 

 • Den komplette løsningen for dusjnisjen bestående av dusjvegg med integrert avløp, dusjdør, dusjbunn og toppstang - for å fullføre et flott bad med en trygg løsning.

  Les mer på unidrain.no

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no