Forum

Erfaringer med Nordpeis
19 stemmer
sep 20 2011
#1
Vi skal ha oss en peisovn på hytta. Jeg har kikket litt rundt blant forskjellige leverandører av peisovner. Kjerringa har falt for en fra Nordpeis... den heter Quadro. Den koster jo ca. 20000 kr så det er jo en ganske stor investering for oss. Søker derfor råd her... er det noen som kan dele erfaringer med peisovner fra Nordpeis? Erfaringsmessig er det ikke alt som ser bra ut eller som kjerringa foreslår er like vellykket, så jeg spør her!
jun 05 2017
#22

Kjøpte en nyNorpeis  N23 innsats til ny hytte i 2011. Kjøpt på Byggmakker samlet med ventilert pipe, og montert av autorisert firma. Kjøpte ventilert pipe da dette er anbefalt i brukermanualen til Norpeis. Da montør skulle  ontere dette var det ikke mulig å montere ventilert pipe. Javel!. Ny pipe ble betilt og montert og spenningen var stor da dete skulle brukes. Resultat: vi har en peis som soter som et gammelt kull lokomotiv. Bruker tørket fjellbjørk, og fyrer opp etter anbefaling.Selvrensene glass heter det. Vel, de har ikke jeg set noe til. Må rengjøre glassene etter hver gang da de blir helt kokset ned. Problem: har ikke ventilert pipe, men ventiler på alle vinduer. løsning flere ventiler? Skifte av peis?

Utrolig dårlig service hos Norpeis og trenerende behandling på vårt problem. Peisen varem er som beskrevet, men den er et pes å holde i drift grunnet soting. Hensikten med 2-sidig glass var jo p se flammene fra 2 sider. Har nå holdt på i 5 år med korrespondanse, og det er forslag om å montere vifte på pipe og mange kreative løsninger, men problemer er vel at dette er en dårlig ovn. Jeg må nok gå via forbrukerrådet, da jeg har nå prøvd alle måter å få løst dette på.

Skikkelig missfornøyd.

  frown

Erling

 

jun 18 2017
#23

Jeg har tilsvarende dårlige erfaringer med Nordpeis montert på hytta i 2013, mye sot og vankelig å styre, brenner ujevnt.

Knut

sep 27 2017
#24

Jeg har også denne ikke gode erfaringen, men til slutt takler jeg det riktig takket være denne hebeos

sep 27 2017
#25

Jeg har også denne ikke gode erfaringen, men til slutt takler jeg det riktig takket være denne hebeos

Annonse

Produktnyheter, tjenester og tilbud

 • Robuste veggmonterte veranda som tillater deg å nyte sene kvelder og søke ly fra regn og vind. Aluminiumsrammen og takplater i polykarbonat gjør Verona meget solid. Den leveres med to skyvedører, en på siden og en i fronten. Vinduer kan åpnes og er i PVC med myggnetting på innsiden.

  Les mer på teltfritid.no

 • Tulla (60) sliter med ømme skuldre som noen ganger fører til at hun får hodepine. For å få spafølelsen hjemme, har hun pusset opp badet og byttet ut det gamle boblebadet med et nytt spabad som er mye bedre.

  Les mer på hurricane.no

 • Beslagsboden har igjennom årene bygd opp et av Skandinavias bredeste sortiment av dekorative beslag. Spesielt utviklet for den som vil gjøre det selv. Her finner du beslag for hele hjemmet som vil passe din smak og dine behov. Produkt i bilde: BK1123

  Les mer på beslagsboden.no

 • Sett personlig preg på badet med Smedbos stilrene baderomstilbehør. OUTLINE sminkespeil «PMMA» på svingbar arm i polert krom. Dual Light. Med LED-teknologi. Touchkontroll. Veggmontering. 5 ganger förstørrelse. IP21, TÜV-godkjent. Speil diameter 200 mm. Armens lengde 340 mm.

  Les mer på smedbo.no

 • En boligalarm er god forebygging mot uønskede inntrengere og gir økt trygghet ved for eksempel brann. Patruljebilen er aldri langt unna, også når du selv er borte på jobb eller på hytta.

  Les mer på Boligalarmer.no

 • Vårt helt nye vinkelhus Regina, Älvsbyhus sitt største og mest fleksible enetasjes hus, kan du nå oppleve i 3D og VR.

  Opplev huset på alvsbyhus.no

 • Willab Garden har vært Nordens ledende leverandør av hagestuer og drivhus i mer enn 30 år. Det har gitt oss unike kunnskaper på området og gjort oss til en markedsleder.  Vi hjelper deg til å skape ditt favorittrom i hagen!

  Les mer på willabgarden.no

 • Hva må du tenke på, og hvilke faktorer spiller inn i prisen når du skal kjøpe en dobbelgarasje? Alle undersøkelser viser at de viktigste kriteriene til garasjekjøperne er pris og kvalitet. Disse henger jo også naturligvis sammen.

  Les mer på garasjer.no

 • Et godt terrassegulv skal tåle mye - syklende barn, gjester med stiletthæler og søl fra grillen. Hvis det i tillegg er vedlikeholdsfritt slipper du å bruke sommerferien på beis og etterarbeid. Da velger du terrassegulv fra norskproduserte Kebony.

  Les mer på kebony.no

 • Se vår fasademaling! Et selvsagt valg for dekkende maling av alle treflater utendørs! Trefasade V Pro er en moderne fasademaling av høyeste kvalitet som holder opptil 15 år.

  Les mer på biltema.no

 • Glassrekkverk gir deg en enkel og prisgunstig mulighet til å få maksimalt ut av din utsikt. Det gir også huset et helt nytt utseende. Hos oss kan du velge et rekkverk med stolper i aluminium, rustfritt eller helt i glass uten stolper.

  Les mer på rekkverkbutikken.no

 • Grønt Fokus er Norges største leverandør av hagestuer. Med kunnskaper om norske forhold, gode priser og høy kvalitet, hjelper vi hvert år flere hundre nordmenn i å gjøre sommeren lenger. Velg skyvedører, tak og reisverk hver for seg, eller få en komplett pakke.

  Les mer på grontfokus.no

 • Hos Grønt Fokus har vi solgt drivhus til norske hager i over 25 år. Fra rimelige økonomimodeller til eksklusive modeller med utsøkte detaljer. Hvert år oppfyller vi drømmer om kortreist mat og grønne fingre. Se vårt store utvalg, og kontakt oss gjerne for råd og veiledning.

  Les mer på grontfokus.no

 • I over 30 år har vi gitt kunder en tørr kjeller uten graving. EPS-systemet presser fukten ut av muren ved hjelp av svakstrøm. Tørrere vegger allerede etter to uker. Funksjonsgaranti.

  Les mer på eps-fuktsikring.no

 • Napoli, en 6-kantet hagestue som har en meget solid aluminiums ramme, med 4mm tykke vegger i herdet glass. Taket har 2 luker som kan åpnes for lufting og takplatene er i farget polykarbonat for å dempe sollyset. De store vinduene gir Napoli et luftig og elegant design. Paviljongen har en skyvedør.

  Les mer på teltfritid.no

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no