Forum

Vedlikeholdsfritt terrassegulv
0 stemmer
jun 08 2009
#1

Er du lei av oljing og beising? Prøv et vedlikeholdsfritt terrassegulv neste gang.


Vedlikeholdsfritt terrassegulv
jun 13 2009
#2
Ingen av leverandørene i listen har noe som helst info om det vedlikeholdsfrie terassegulvet på nettsidene sine. Dårlig!!
jun 13 2009
#3
Her har du info om et slikt gulv. De sender til hele landet. Mvh Heidi S Sørensen www.malerietfargehandel.no
jun 13 2009
#4
Glemte linken: http://www.laftonhandel.no/?id=220368 Mvh Heidi
jun 14 2009
#5
Eh, Myhrvold Interiør linker da til timbertech-sidene sine... For full info kan du jo kikke på http://www.timbertech.com/
mai 22 2010
#6
en finner mer informasjon her: www.terrassespesialisten.no
sep 03 2010
#7
Nok en ny leverandør med merket Impression Decking, www.carefreecomposites.no
sep 07 2010
#8
Se det i virkeligheten før du bestiller, det ser bra ut på bilder, men på nært hold ligner disse gulvene på plast
mar 20 2011
#9
Jeg forstår ikke helt hva du mener med at ingen av leverandørene har info på sin nettside. ByggDekor har masse info og bilder på gulvet sitt, og har hatt det helt siden vi startet opp i 2008. www.byggdekor.no ta gjerne en titt på bildegalleriet hvor det er bilder fra norske terrasser. mvh Mats
apr 13 2012
#10
Dette var lekkert! Tenk om man kunne legge dette rett på betong(veranda). Da slipper man glatte fliser og sprekker om vinter o.l.
mai 05 2012
#11
Anbefaler IKKE Timbertech som leveres av Myhrvold interiør!! Blir svært flekkete med tiden og disse lar seg ikke fjerne!
sep 28 2014
#12

S

mai 08 2017
#13

Kebony har mye god info om vedlikeholdsfrie terrasser: http://kebony.com/no/blog/hvorfor-velge-vedlikeholdsfrie-terrassebord/

Annonse

Produktnyheter, tjenester og tilbud

 • Vi i Willab Garden har oppfylt folks drømmer om drivhus og hagestuer i mer enn 30 år. Det har gitt oss unike kunnskaper på området og gjort oss til en markedsleder. Du vil merke at vi anstrenger oss litt ekstra og legger mye omtanke i de små detaljene.

  Les mer på willabgarden.no

 • Mange ønsker å gjøre noe med den gamle trappen hjemme, men de vet ikke riktig hvordan de skal gjøre det. Vårt sortiment Trappefornyer gjør det mulig å fornye trappen på en enkel måte.

  Les mer på Lundbergs.com

 • Er du ute etter velvære og vekløshet i varmtvann som siden oldtiden har blitt brukt til behandling mot muskelplager, stivhet, diabetes, og leddgikt. Se nærmere på Hotspring sitt unike utvalg av kvalitets-massasjebad.

  www.hotspring.no 

 • Sentralstøvsugerbutikken leverer fremtidens slangesystem for sentralstøvsuger: Hide A Hose. Trekk slangen ut av veggen og den er klar til bruk. Etterpå suges slangen tilbake i rørsystemet.

  Se: www.sentralstovsuger.no

 • I over 30 år har vi gitt kunder en tørr kjeller uten graving. EPS-systemet presser fukten ut av muren ved hjelp av svakstrøm. Tørrere vegger allerede etter to uker. Funksjonsgaranti.

  Les mer på eps-fuktsikring.no

 • Glassrekkverk gir deg en enkel og prisgunstig mulighet til å få maksimalt ut av din utsikt. Det gir også huset et helt nytt utseende. Design rekkverket etter din smak med vår Alu Color. Et glassrekkverk i de farger du ønsker.

  Les mer på rekkverkbutikken.no

 • Sentralstøvsuger er en rimelig engangsinvestering med en langvarig helsegevinst. Alt støv suges opp, og det skadelige finstøvet blåses ut av huset.

  Les mer på flexit.no

 • Er du en av de som sykler hele året? Vi har sykler med og uten drahjelp, og med piggdekk kan man få mange fine sykkelopplevelser selv vinterstid. Se vårt store utvalg av sykler på våre nettsider!

  Les mer på biltema.no

 • JAMAX er et velutviklet stillassystem basert på over 40 års erfaring. Mange fornøyde brukere og rask montering har gjort JAMAX til Norges mest solgte lettstillas, og et naturlig førstevalg for maling og vedlikehold!

  Les mer på www.alutec.no

 • Hva må du tenke på, og hvilke faktorer spiller inn i prisen når du skal kjøpe en dobbelgarasje? Alle undersøkelser viser at de viktigste kriteriene til garasjekjøperne er pris og kvalitet. Disse henger jo også naturligvis sammen.

  Les mer på garasjer.no

 • Med piggdekk kan man få mange fine sykkelopplevelser selv vinterstid. Er du en av de som sykler hele året? Vi har sykler med og uten drahjelp.

  Se vårt store utvalg av sykler på biltema.no!

 • Den komplette løsningen for dusjnisjen bestående av dusjvegg med integrert avløp, dusjdør, dusjbunn og toppstang - for å fullføre et flott bad med en trygg løsning.

  Les mer på unidrain.no

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no