Bygging

Bygge og renovere

Er du en som alltid skal i gang med et nytt prosjekt når det forrige er ferdigstilt? Eller er du bare glad i å pusse opp og bygge selv, fremfor å betale noen for å gjøre jobben? Uansett hva svaret er så har vi samlet mange forskjellige artikler om nettopp bygging og oppussing her.

Les mer

Her finner du alt du trenger å tenke på når du skal bygge. Enten du skal bygge et helt nytt hus eller en garasje, eller om du «bare» skal i gang med et byggeprosjekt som å bygge terrasse, legge nytt tak , bygge et gjerde eller flislegge badet.

Vinduer, fasade og dører

Husets fasade, vinduer og dører er viktige for helhetsinntrykket. Her kan du derfor lese om  hvordan velge riktig dør hvis du skal bytte ut de du har og om valg av vinduer og hvilke som passer til ulike hus. Vi har også flere artikler som handler om husmaling og hvordan du skal velge riktig farge, samt tips og triks til hvordan male og vaske fasaden.

Kjøkken og bad

Vi har også artikler om alt hva som foregår på et kjøkken. Alt fra å skaffe et nytt kjøkken og hvitevarer, til oppskrifter og mattips.

Eller hva med badet? Skal du bygge eller pusse opp ditt baderom og søker etter informasjon eller inspirasjon? Alt innhold om bad er samlet på denne siden. Her kan du lese guidene våre og artikler om hvordan du kan innrede drømmebadet hjemme hos deg.

Gode ​​tips og triks om tak

Det er mange ting å vurdere når du skal velge eller bygge nytt tak til hjemmet ditt. Her finner du de aller beste tipsene og triksene til hvordan du best kommer i gang med det nye taket. Du finner også gode råd om hvordan du tar vare på taket på huset på best mulig måte.

Solskjerming ute

Når det blir varmere ute kan det være en stor fordel å få montert riktig solskjerming i boligen – og det gjelder både i hagen, på terrassen og innendørs. Her finner du de beste tipsene og triksene til hvordan du kan skape skygge og kjølighet på de varme sommerdagene.

Fukt og drenering

Fuktige kjellere er et stort problem og noe alle huseiere vil unngå! Les mer om de vanligste tegnene på fukt og hvordan du forebygger fuktskader. Vi har også samlet artikler med dreneringsråd og hvordan du unngår eller fjerner mugg i hjemmet.

10 ting å tenke på når du skal leie ut hytta

10 ting å tenke på når du skal leie ut hytta

I disse tider er det mer populært enn noen gang å leie hytte. Har du en hytte som du ikke får brukt så mye? Dette må du huske på før du leier den ut!

5 overraskende steder du kan finne muggsopp

5 overraskende steder du kan finne muggsopp

Du er garantert klar over muggsoppen i hjørnene i dusjen. Men, dessverre liker muggen seg på andre steder også. Her er 5 overraskende steder du kan finne muggsopp i hjemmet ditt.   

Har du en tikkende vannbombe i boligen?
varmtvannstank

Har du en tikkende vannbombe i boligen?

Hjemmets kanskje kjedeligste gjenstand kan være en tikkende vannbombe: Hvert år forårsaker varmtvannsberedere som har gått ut på dato millionødeleggelser

Derfor bør du aldri måke snø mot fasaden
snømåking

Derfor bør du aldri måke snø mot fasaden

Vinterstid velger mange å måke snø opp langs grunnmur og fasade i håp om å gjøre gulvene varmere inne. Det kan fungere, men er en litt farlig løsning!

Når og hvordan bør du måke taket?
måke snø på taket

Når og hvordan bør du måke taket?

Knirk og smell fra konstruksjonen, samt dører og vinduer som er vanskelige å åpne, kan være tegn på at du må måke taket ditt. 

Så enkelt er det å få en pen, vedlikeholdsfri grunnmur
ANNONSØRINNHOLD

Så enkelt er det å få en pen, vedlikeholdsfri grunnmur

Murte grunnmurer vil alltid kreve hyppig vedlikehold, og konsekvensene av dårlig vedlikehold er ikke bare skjemmende, det kan også gjøre skade på bakenforliggende konstruksjon. Med Terra by Steni kan du glemme sprekker og avskalling og enkelt få en pen, vedlikeholdsfri grunnmur.