Forum

Skifte fronter på kjøkkenskapene - noen med erfaring på dette området?
35 stemmer
mai 21 2009
#1
I huset vi har kjøpt er det et norema kjøkken fra 1999 som vi ønsker å skifte fronter på. Så vidt jeg har forstått har norema skiftet mål på skapene sine i 2001 slik at deres fronter ikke vil passe på våre mål...? Noen som har skiftet fronter på norema kjøkken med "de gamle målene" ? Passer f. eks ikea, kvik e.l ? Og pris ? :)
mai 21 2009
#2
Tremo Kjøkkenfornyelse kan hjelpe deg med med dette. http://www.viivilla.no/tremo-salg-as.aspx [QUOTE][CITE]Anonym:[/CITE]I huset vi har kjøpt er det et norema kjøkken fra 1999 som vi ønsker å skifte fronter på. Så vidt jeg har forstått har norema skiftet mål på skapene sine i 2001 slik at deres fronter ikke vil passe på våre mål...? Noen som har skiftet fronter på norema kjøkken med "de gamle målene" ? Passer f. eks ikea, kvik e.l ? Og pris ? :) 21.05.2009 [/QUOTE]
mai 22 2009
#3
Hei. Ukurante mål er ikke noe problem. Ta kontakt med nærmeste lokale snekkerfabrikk. Vet om et snekkeri i Nordland som leverer på spesialmål. Sjekk Saltdal snekkeri AS på www.saltdalsnekkeri.no. Vet at de har priser i fra 600 og oppover pr front. Lykke til
mai 22 2009
#4
Jeg hadde et kjøkken av ukjent fabrikat med ukjente mål og brukte Herjedalskjøkken til å skifte ut frontene. Det kom en fyr hjem til meg på kveldstid (gratis) med vareprøver og ideer. Han ga et pristilbud på hele jobben. Han tok så mål av de gamle skapene/skuffene og deler ble bestilt. Etter noen uker kom det en annen fyr og monterte hele greia. http://www.herjedalskjokken.no/ Jeg har ingen annen tilknytning til Herjedalskjøkken enn at jeg er en fornøyd kunde.
mai 22 2009
#5
Jeg har skiftet dørene på kjøkkenet hjemme ukjent fabrikat men høyde på skapene er 72cm under benk og det er vanlige skap oppe 70cm (bygget om til takhøye skap. brukte de gamle skrogene, kjøpte dørene abstrakt fra ikea (litt glatt, enkle å holde rent, vurderte ærlig pga pris men gikk bort fra de pga de har en ru overflate og virket veldig billig...) For å kunne bruke takhøye dører, monterte jeg platebiter fra skap til tak med vinkler. skrudde det nederste hengslene på døra og det øverste på platebiten, fungerer perfekt i stede for å bytte ut hele innredningen. man justerer bare dørene så blir det bare flott.
mai 23 2009
#6
Halten Møbelhåndverk her i Kristiansund leverer alt du trenger etter mål for å fornye ditt kjøkken . Topp service og kvalitet.Tel.99769933. Fornyd kunde som har fått levert ferdig montert kjøkkenfornying og bårinnredning. Se forøverig på Pussopp.no
mai 23 2009
#7
Jeg har et kjøkken i eik fra 80 tallt. Monterte ned alle fronter, dører og skuffer. Pusset og sparklet igjen hull til dørhåndtak og fikk dem sprøytelakert hos møbelsnekker. 28 deler kostet meg 2000,- og noen timers pussing og sparkling. Har fått nytt kjøkken. Så ble det ny tapet, maling, taklampe, gulvsliping osv. osv. Snakk om at det ene drar med seg det andre. Vi skulle bare tapetsere om veggne :o)
nov 25 2010
#8
Vi brukte Eiker kjøkkenfasader nå i sommer. Vi så på mange fronter, men valget falt på Eik. Dem byttet ut alle fronter, skuffer ny vask og benkeplater. I tilegg byggde vi frontene opp til tak. Kjøkkenet blev som nytt, og vi er kjempefornøyd. Selgeren kom hjem til oss og tokk alle mål. Dette syntes vi var veldig greit, siden vi da var sikkre på at alt ville passe. Utrolig hyggelige og serviceinstilte var dem også. Monteringen var gjordt på bare noen få timer. Vi kan trygdt anbefale dem. Deres hjemmeside er www.kjøkkenfasader.no
okt 01 2012
#9

Tremo kjøkkenfornyelse leverer nå hele kjøkken. Jeg valgte å bruke dem da jeg nylig skulle pusse opp, fordi det kom selger hjem til meg, tok mål og gav råd, og de tok også hele jobben med demontering og bortkjøring av det gamle. Det virket greit til kontrakten var underskrevet, men i ettertid ser jeg at jeg fikk flere direkte feilaktige faglige råd av selger, og det er sannsynlig at han sto bak flere feilbestillinger. Monteringsdato ble utsatt med ei lita uke, og fra faktisk oppstartdato tok det fem og ei halv uke før jeg igjen kunne bruke hele kjøkkenet. Dette skyldtes feilleveringer, forsinkelser og defekte varer.

Men det aller verste var allikevel den dårlige kvaliteten på monteringsarbeidet: Åpne sokler, stygge utsaginger, riper og skjevheter var bare noe av det. Først krevde jeg utbedring, men oppdaget at noe av dette ble verre enn utgangspunktet. Sendte bilder til sjefen i firmaet, men han syntes jeg var en brysom kunde. Det siste jeg tok kontakt om, var at åpningen for komfyren er godt synlig skjev både i bredden og høyden. Først svarte han at han ikke forsto hva jeg mente ut fra bildene, og deretter: Beklager, nå er det nok. Så nå leier jeg snekker for å rette opp det som kan rettes opp av dårlig arbeid, på egen regning. Vi vet ikke enda om skjevhetene ved ovnen kan rettes opp.

Jeg opplevde Tremo som et firma med lav standard både faglig og etisk, og angrer på at jeg brukte dem.

feb 14 2014
#10


Nå er dette kanskje litt gammelt, men alltids noen som trenger info.


Ved kjøkkenfornyelse så kan man skifte ut bare frontene og beholde
skrogene som de er. Da slipper man rørlegger og elektriker som fort kan
bli 20.000,- og man slipper kjøkkenoveraskelsere som fort kan skje når man
skal lage nytt kjøkken.. Bruker man 20-30.000,- på en fornyelse, så sier
det seg selv at det å fornye kjøkkenet er rimeligere. Men som med alt
annet så går det grenser for når man burde kjøpe nytt, men det er en del
høyere. Så burde man vurdere kvaliteten. Ikke alt nytt har bra kvalitet
eller finish!


Arcus-kjokkenfornying.no
---------------------------
nov 07 2014
#11

Styrer glatt unna herjedalskjøkken. Sjekket pris på samme jobb hos Sigdal og Norema, og hos de kostet det halve prisen. Herjedalskjøkkenet kan ALDRI males, og etterhvert som det da misfarges (som det vil gjøre etter et par år), så er det på'n igjen med nye fronter. De tar ca 1400 +mva for en dør, pluss arbeide. Arbeide for 5 timers jobb (iflg selger) kostet 6900.- Hvis man ikke skriver under når selger er på besøk, så må man betale 3500.- for å komme tilbake og ta mål. (For måle ville han ikke gjøre hvis det ikke ble salg, selv om det kun tok noen minutter iflg han selv) Selger var mer interessert i å smake på alle kakeslag og prate om løst og fast. Benkeplate koster 1800 pr meter !!! Pris for nye fronter hos herjedalskjøkken; 39000.- (14 dører og 4 skuffer) Nytt kjøkken hos Sigdal (inkl benkeplate, 8 skuffer med demping, hjørnerundell, oppaskbenk og alt av lister, henglser, føtter osv osv) 48000.-
En selger må tåle at en kunde ikke bare godtar alt, men har spørsmål om kvalitet osv. Herjedalskjøkkens selger tålte ikke slik motgang, og begynte å pakke sammen sakene når han fikk litt vriende spørsmål. Skikkelig bra jobba Herjedalskjøkken!

jan 18 2015
#12

Some companies have "closed model dimensiones" so maybe there is a problem: typical front doe not fit the old corpus.

feb 17 2016
#13
Sjekk http://venska.eu/nb/ De tilbyr strålende kvalitet og dører og vinduer. Så sannsynligvis de innredning til dem også.
sep 05 2016
#14

Vi har samarbetat med några företag vid import av fönster och det är inte bara en levarantör som vi köper fönster ifrån. Det är företaget Venska från Polen som är värt uppmärksamhet. De är en perfekt affärspartner, pratar svenska och engelska, leverans är alltid i tid. Företaget är värt uppmärksamhet om man vill sova lugnt. Det är Drutex fönster som de exporterar. Drutex är den största fönsterproducenten i Europa. http://venska.eu

mai 29 2017
#15

Herjedalskjøkken ble et MARERITT

Selger kom hjem og pratet godt for seg. Alt skulle gå som smurt til en pris av 127.000 ! Herjedalskjøkken følger ikke norsk lov og selger nevnte ikke at vi har angrerett ved salg utenom deres utsalgssted og delte ikke ut anrerettskjema som Angrerettsloven sier. Monteringen ble foretatt av noen rumenere og bestillingen var et kaos med feil og mangler. Det manglet fester til fronter på skuff, det manglet høy skapdør, bestikkinnsatsene passet ikke i våre skuffer, det ble slurvet med feste for oppvaskmaskin og lister. På toppen av alt klarte montøren å  lage et hakk i benkeplaten som de forsøkte å skjule og stakk fra stedet. De monterte kjøkkenvifte men festet aldri et spjeld slik at det ble trekk. Så stakk de av og skulle ringe oss "i mårrån" - noe de aldri gjorde. Selger fikk vi heller ikke tak i men han meldte seg og fikk bilder. 

Da vi klaget begynte spetakkelet. De nektet for å  ha ødelagt benkeplaten og mente vi hadde gjort det selv! Regningen kom kjapt men heldigvis holdt vi tilbake penger, og da startet de med trusler. Heldigvis kjenner vi loven og fortalte at regningen er bestridt og at de ikke kan sende den til inkasso. Både ledelsen og selger ble aggressive. 

Montøren kom tilbake og monterte fronter på skuff - men nå går ikke dør på oppvaskmaskin opp fordi knottene er for lange. Og det manglet enda en veggplate. 

De lover "spis frokost i ditt gamle kjøkken og middag i ditt nye" - men vi venter fremdeles etter 3 uker på ferdig leveranse. Dette firmaet er useriøst og har ingenting på det norske kjøkkenmarkedet å gjøre. Det er en sak for Forbrukerombudet. 

 

 

Annonse

Produktnyheter, tjenester og tilbud

 • Vårt helt nye vinkelhus Regina, Älvsbyhus sitt største og mest fleksible enetasjes hus, kan du nå oppleve i 3D og VR.

  Opplev huset på alvsbyhus.no

 • Willab Garden har vært Nordens ledende leverandør av hagestuer og drivhus i mer enn 30 år. Det har gitt oss unike kunnskaper på området og gjort oss til en markedsleder.  Vi hjelper deg til å skape ditt favorittrom i hagen!

  Les mer på willabgarden.no

 • Se vår fasademaling! Et selvsagt valg for dekkende maling av alle treflater utendørs! Trefasade V Pro er en moderne fasademaling av høyeste kvalitet som holder opptil 15 år.

  Les mer på biltema.no

 • Et godt terrassegulv skal tåle mye - syklende barn, gjester med stiletthæler og søl fra grillen. Hvis det i tillegg er vedlikeholdsfritt slipper du å bruke sommerferien på beis og etterarbeid. Da velger du terrassegulv fra norskproduserte Kebony.

  Les mer på kebony.no

 • Blue Berry Plus Øjenvitamin™ anbefales til personer som ønsker hjelp til å bevare vitalitet og sunne øyne. Tablettene inneholder blåbær, øyentrøst og tagetes-ekstrakt.

  Les mer på newnordic.no

 • Sett personlig preg på badet med Smedbos stilrene baderomstilbehør. OUTLINE sminkespeil «PMMA» på svingbar arm i polert krom. Dual Light. Med LED-teknologi. Touchkontroll. Veggmontering. 5 ganger förstørrelse. IP21, TÜV-godkjent. Speil diameter 200 mm. Armens lengde 340 mm.

  Les mer på smedbo.no

 • Tulla (60) sliter med ømme skuldre som noen ganger fører til at hun får hodepine. For å få spafølelsen hjemme, har hun pusset opp badet og byttet ut det gamle boblebadet med et nytt spabad som er mye bedre.

  Les mer på hurricane.no

 • Er du ute etter velvære og vekløshet i varmtvann som siden oldtiden har blitt brukt til behandling mot muskelplager, stivhet, diabetes, og leddgikt. Se nærmere på Hotspring sitt unike utvalg av kvalitets-massasjebad.

  www.hotspring.no 

 • Hos Grønt Fokus har vi solgt drivhus til norske hager i over 25 år. Fra rimelige økonomimodeller til eksklusive modeller med utsøkte detaljer. Hvert år oppfyller vi drømmer om kortreist mat og grønne fingre. Se vårt store utvalg, og kontakt oss gjerne for råd og veiledning.

  Les mer på grontfokus.no

 • Ønsker du oppholdsrom i kjelleren? Er det fuktig der? Sørg for et godt inneklima! Skadeomfanget vil vokse i takt med tiden, så det lønner seg ikke å vente.

  Les mer på gravco.no

 • Grønt Fokus er Norges største leverandør av hagestuer. Med kunnskaper om norske forhold, gode priser og høy kvalitet, hjelper vi hvert år flere hundre nordmenn i å gjøre sommeren lenger. Velg skyvedører, tak og reisverk hver for seg, eller få en komplett pakke.

  Les mer på grontfokus.no

 • Robuste veggmonterte veranda som tillater deg å nyte sene kvelder og søke ly fra regn og vind. Aluminiumsrammen og takplater i polykarbonat gjør Verona meget solid. Den leveres med to skyvedører, en på siden og en i fronten. Vinduer kan åpnes og er i PVC med myggnetting på innsiden.

  Les mer på teltfritid.no

 • En boligalarm er god forebygging mot uønskede inntrengere og gir økt trygghet ved for eksempel brann. Patruljebilen er aldri langt unna, også når du selv er borte på jobb eller på hytta.

  Les mer på Boligalarmer.no

 • Beslagsboden har igjennom årene bygd opp et av Skandinavias bredeste sortiment av dekorative beslag. Spesielt utviklet for den som vil gjøre det selv. Her finner du beslag for hele hjemmet som vil passe din smak og dine behov. Produkt i bilde: BK1123

  Les mer på beslagsboden.no

 • Hos Biltema finner du alt du trenger når du skal ha fest i hagen. Vi har partytelt, hagemøbler og morsomme hageleker!

  Les mer på biltema.no

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no