Sorter etter:
Gjør det selv
Gjør det selv Bli bedre kjent med Vi i villas nye handyman - Rune Haraldsen!
Interiør inspirasjon
Interiør inspirasjon I hagen til Tina og Tore Lindgjerdet står det et ganske så uvanlig lekehus – nemlig Mummihuset. Sammen med to små døtre har de bygget det helt selv.
Terrassen
Terrassen Å flislegge et terrassegulv krever mye fagkunnskap og ressurser. Men legg flis på systemgulv, så slipper du lim, fugemasse og frostsprengning.
I hagen og uterommet
I hagen og uterommet Urtehage trenger ikke være vanskelig. Vi viser deg hvordan du lager din egen minihage - i kjøkkenvinduet, i krukker eller i hagen.
I hagen og uterommet
I hagen og uterommet Trapper og fundamenter, levegger og blomsterbed - ja til og med grillplasser er noen av de tingene du kan støpe eller mure selv.
I hagen og uterommet
I hagen og uterommet Dyrk i høyden – det er perfekt for mindre hager og dessuten veldig fint! Slik bygger du en plantekasse i flere etasjer.
I hagen og uterommet
I hagen og uterommet Pernilla lagde en lekekiosk til femåringen av et par paller, noen gamle materialer og litt maling. Se hvordan hun gjorde det!
I hagen og uterommet
I hagen og uterommet Toppen av glede er å nyte hagen fra en hagebenk du selv har bygget. Den er lettbygd, og kan enkelt flyttes rundt etter behov.
Interiør - møbler - maling
Interiør - møbler - maling Følg denne handlelisten før du skal male, så slipper du å måtte avbryte jobben for å gå på shopping.
I hagen og uterommet
I hagen og uterommet Det finnes mange forskjellige gjerder - hvitmalt, PVC, plast, vedlikeholdsfritt - men byggeprinsippene er ofte like. Her ser du hvordan du setter opp...
Bad
Bad Så slipper du å ødelegge membranen på våtrommet.
Interiør - møbler - maling
Interiør - møbler - maling Maskeringsteip er helt nødvendig når du maler. Men det gjelder å unngå feil teip og feil bruk.
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no