Sorter etter:
Filtrer etter type:
Interiør - møbler - maling
Annonse
Med denne geniale løsningen slipper du til og med å vaske skostativet når regn- og gjørmesesongen starter.
Interiør - møbler - maling
Et malt gulv "sladrer". Hvis det er hull eller hakk i gulvet så blir de ekstra synlige, men det kan enkelt repareres med spartkelmasse og maling. Det...
I hagen og uterommet
Få orden i sykkelrekkene med dette flotte sykkelstativet i tre. Vi viser deg hvordan du lager det selv.
Gjør det selv
Hei, Jeg har en takterasse som er belagt med shingel. Finnes det noe belegg som jeg kan ha på ( alà epoxy) for å "binde" shingelen og dermed få en...
Hjemmefikserne
Ved hjelp av et rabarbrablad kan du enkelt støpe et vakkert fugle bad i betong. Her får du se hvordan du gjør det, steg for steg.
Interiør inspirasjon
I hagen til Tina og Tore Lindgjerdet står det et ganske så uvanlig lekehus – nemlig Mummihuset. Sammen med to små døtre har de bygget det helt selv.
Interiør inspirasjon
Mange voksne har gode minner fra barndommen da fikk utfolde fantasien med dukkehus. Vi viser deg hvordan du kan bygge ditt eget.
Gjør det selv
Hei jeg skal ha levegg/romslille på verandaen jeg har bygget. Har en markise duk i riktige mål, men i en fæl farge. Er det noen mulighet til å farge...
Gjør det selv
vi ønsker å bytte ut vår furutrapp inne, og i den anledning lurer vi på om vi kan bruke den ute? ønsker å sette den opp mellom balkongen i 1 etg og...
Hjemmefikserne
Blomsterkasser er både vakre og praktiske å dyrke i. Her viser Karin Almström fra "Hjemmefikserne" hvordan du bygger din egen blomsterkasse.
I hagen og uterommet
Dyrk i høyden – det er perfekt for mindre hager og dessuten veldig fint! Slik bygger du en plantekasse i flere etasjer.
I hagen og uterommet
Toppen av glede må være å nyte hagen fra en benk du selv har bygget. Den er lettbygd, og kan godt flyttes rundt i hagen etter behov.
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til einar.vestheim@bonnier.no. 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no