Sorter etter:
Filtrer etter type:
En litt røff natursteinsmur passer veldig godt inn i vår hage. Se den tøffe muren Tore og Henrik lagde på under en time!
Vil du slippe til din indre håndverker OG skape fantastiske opplevelser for barna på én og samme gang? Bygg et lite lekehus i hagen!
Ved hjelp av et rabarbrablad kan du enkelt støpe et vakkert fugle bad i betong. Her får du se hvordan du gjør det, steg for steg.
Å bygge en piknikbenk i barnestørrelse er enkelt og barna vil garantert elske den.
Få orden i sykkelrekkene med dette flotte sykkelstativet i tre. Vi viser deg hvordan du lager det selv.
Annonsørinnhold
Her er hvorfor du bør skaffe deg sykkelen som får deg lekende lett opp bakker og frakter deg dit du skal i rekordfart.
I tillegg til å være dekorative, er de små fuglekassene også til nytte. Du kan velge om du vil lage ett fuglehus eller om du vil lage en hel fuglehusr...
Stemningsfull julebelysning lyser opp i vintermørket. Her viser vi deg hvordan du enkelt lager ditt eget hagejuletre av gammel plank.
Annonsørinnhold
Telt og Fritid har vært hovedleverandør av telt og paviljonger til det norske markedet i snart 20 år! Alle firmaets ansatte har lang erfaring med...
Dyrk i høyden – det er perfekt for mindre hager og dessuten veldig fint! Slik bygger du en plantekasse i flere etasjer.
Toppen av glede må være å nyte hagen fra en hagebenk du selv har bygget. Den er lettbygd, og kan godt flyttes rundt i hagen etter behov.
Uansett hva slags avfallsdunk du har, er det sjelden den pynter opp. Men det er lett å lage et skjul til den, så den ikke skjemmer.
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no