Liker du det du ser? Se oppskrift på disse og flere andre betongprosjekter lenger ned.
Liker du det du ser? Se oppskrift på disse og flere andre betongprosjekter lenger ned. Bilde: Kilder skrevet i teksten.

8 vakre betongprosjekter du kan starte på i dag

Interiør - møbler - maling

Vi har samlet åtte utrolig fine DIY-prosjekter til deg. En 15 kilos sekk med betong koster bare 300 kroner, og med det har du nok til flere av disse betongprosjektene. 

1. Stemning i hagen

betongpeis

peis av betong

Samle venner, familie eller kjæreste rundt bålet og drikk kakao. Finere bålplass skal du lete lenge etter!

Kilde: Manmadediy

2. For deg med mange jakker

knagg

betongknagg

Med en slik knagg eller flere så skal du se du får plass til alle ytterjakkene. Disse betongknaggene tåler en støyt og tyngde - tøffe er de også.

Kilde: Instructables

3. Røffe materialer

betonglampe

Denne lampen er superenkelt å lage. Hovedingrediensene for å lage denne er en plastikkflaske, støpsel- og ledning og betong. Stilig, og veldig enkel å lage. Bare klikk deg inn på linken og se hvordan.

Kilde: Brit

4. Perfekt ved baking

ipad-holder

For en tøff iPad-holder. Denne er perfekt å ha når du skal bake. Bare søk opp ønsket oppskrift og plasser iPadn på stativet. Da er det bare å sette den fra seg på benken og titte når det trengs. 

Kilde: Instructables

5. Fine til både hverdags og fest 

drikkebrikker betong

Se så fine drikkebrikker! Du kan klippe former ut av en kortstokk, glossy magasiner eller annen papp med belegg. Begynner du i dag er de ferdig tørket til selskap på lørdag.

Kilde: Apieceofrainbow

6. Kun fantasien som stopper

betongbord

Det meste i et hus kan du lage av betong. Til og med et bord som er som skapt til servering. Sett frem kakene eller vinen.

Kilde: Diypete

7. En stol av kakeform

stol av betong

Setet på denne stolen lager du ved å fylle en kakeform med betong.  La det stå litt før du plasserer kobberrørene. Blir det en vakker gjestestol, eller bytter du ut alle de gamle?

Kilde: Homemade

8. For en forandring

betong benkeplate

Kjøkkenet til damen bak denne betong-oppskriften ble totalt forvandlet. Med betongbenken fikk kjøkkenet en fin kontrast og mer personlighet. Trykk på lenken for å se hvordan hun gjorde det.

Kilde: Abeautifulmess

Kommentarer

Når du kommenterer må du bruke ditt egentlige navn. Vær saklig, respekter andres meninger og husk at mange leser det du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse. 

22 januar 2015
Mer om Interiør - møbler - maling

11 fantastiske ideer til hva du kan lage av paller

Interiør - møbler - maling Du kan forvandle paller til fantastiske og praktiske møbler. Alt som trengs er litt fantasi - eller inspirasjon. Her er 11 smarte ideer!

7 annerledes ting du kan gjøre med Ikea-møblene dine

Interiør - møbler - maling Er du lei av det typiske Ikea-utseendet? Her er 7 smarte triks du kan prøve for å gjøre møblene dine helt unike.

5 fine ting du kan lage av rør

Interiør - møbler - maling Disse hobbyprosjektene er bare rør! Se så fine ting du kan lage av gamle rør – du trenger stort sett bare lim og maling. 

Spisebordet du kan lage selv

Interiør - møbler - maling Dette stilige spisebordet laget vi av et bordunderstell i metall og treplanker til bordplate.

Slik lager du ditt eget nattbord

Interiør - møbler - maling Noen gamle bøker, litt maling, lim og fire hjul er alt du behøver for å lage dette. Se video! 

Lag ditt eget spisebord

Interiør - møbler - maling BOLIGPLUSS: Du behøver ikke blakke deg helt for å få et fint spisebord.

Slik frisker du opp en gammel kommode

Interiør - møbler - maling Frisk opp en gammel kommode ved å male skuffefrontene i forskjellige nyanser av den samme fargen.

Lag et telt til barnerommet

Interiør - møbler - maling Barn elsker små gjemmesteder hvor de kan krype inn. Dette teltet er raskt å lage selv og blir en perfekt lekehule for minsten.

Dette gamle trebordet ble forvandlet til noe utrolig stillig!

Interiør - møbler - maling Gjenbruk er i vinden, og det er mange skatter man kan finne på loppemarked eller markedsplasser som finn.no. Her kan du se hvordan Reddit-brukeren CupsThePops gjorde om et gammelt bord til en stilig hundeseng. 

Slik lager du en mønstervegg med maskeringsteip og maling

Interiør - møbler - maling Slik lager du en mønstervegg med maskeringsteip og maling.

Oppslagstavle med klesklyper

Interiør - møbler - maling Denne oppslagstavlen er både dekorativ og praktisk. Her kan du feste papirer og andre ting og tang som ellers samler seg i bunker rundt om i huset.

8 kreative prosjekter du kan gjøre med barna

Interiør - møbler - maling Vi har samlet 8 kreative prosjekter du kan gjøre med barna denne helgen. Enten det regner eller er sol - så vil dette by på kvalitetstid.

Smarte og superfine Ikea-hacks du kan gjøre selv

Interiør - møbler - maling Det finnes mange morsomme og kreative måter å forandre Ikea-møbler - her er 14 gode ideer!

10 lekre måter å dekorere veggen

Interiør - møbler - maling Vi har samlet 10 DIY-oppskrifter for å gjøre din vegg til et kunstverk. Se hvordan du enkelt kan dekorere og få superfine vegger!