Se så lekkert lys det blir.
Se så lekkert lys det blir. Bilde: Kilde skrevet lengre ned.

8 tøffe lamper du kan lage selv

Interiør - møbler - maling

Ikke gå og kjøp lampe - lag den selv. Det er mye billigere og i tillegg blir den unik. Vi har samlet åtte tøffe lampe-prosjekter til deg.

Ta naturen inn

Kvist lampe

Her har de blandet det moderne med det ekte – nemlig naturen. Se så stilig denne spisestue-lampen er. Ut og finn en artig kvist og kjøp noen tøffe lyspærer. Verre er det ikke. Kilde: Decor8blog

Et kunstverk

Boble taklampe

Boble lampe

Se denne vakre lysekronen! Ikke er den vanskelig å lage heller. På nettbutikken CB2 får du kjøpt boblene fra 16 kr stykket og på Mintlovesocialclub står oppskriften. Kilde: MintLoveSocialClub.

Ralph Lauren-kopi

diy lampe

Denne stilige lampen er ikke den letteste å lage, men tiden det tar må være verdt det. Denne lampen er en kopi av Ralph Lauren Dustin taklampe, som opprinnelig koster 3400 kroner. Bruk mye mindre og lag den selv! Kilde: Viewalongtheway.

Lampe av bakepapir 

bakepapir lampe

Det ser ut som skjell, men den er faktisk laget av  bakepapir og vokspapir. Perfekt på stua eller soverommet. Kilde: Designsponge.

Resirkuler plastskjeer

lampe av skjeer

Hvem skulle tro at plastikk-skjeer kunne bli noe så stilig?  Kjøp en 5 liters flaske med vann og en pose med skjeer. Knekk skjeene og lim på. Denne lampen tar ikke lang tid å lage. Kilde: Futurenow.

Vi liker gjenbruk

rivjern lampe

Denne er perfekt til å ha over kjøkkenøya eller spisebordet.  I tillegg skader det ikke at alt er gjenbruk. En tjukk planke og slitte rivjern – ble lampe på 1-2-3. Kilde: Recyclart.

Supertrendy

norges glass

Å lage lekre lykter var superpopulært i 2014. Hva med å ta steget videre i 2015 og lage en lekker taklampe. Kilde: Etsy.

På barnerommet

barnelampe

Se på denne søte sky-lampen. Lampen er skjært ut av treverk., mens skyene rundt er klippet ut av kartong. Skjær ut den figuren du selv, eller barnet ditt, måtte ønske. Kilde: Sheharzad Arshad.

2 februar 2015
Annonsørinnhold

Disse fargene bør du bruke på soverommet

Fargevalget kan ha betydning for hvor behagelig og god søvn du får.

Lag ditt eget serveringsbrett

Har du en gammel trefjøl liggende? Lag et stilig serveringsbrett av den!

Lek med lakk!

Å male med skoletavlelakk er både lekkert og dekorativt. Gamle kjøkkenskap eller en sliten dør får et helt nytt uttrykk med lakken. Dessuten får du en...

Fargerik fornyelse

Et helt ordinært furubord er blitt et blikkfang i stuen etter noen strøk med maling. Og ikke nok med det, under bordplaten er det laget en skuffeløsning...

Pynt bordet med selvlagde serviettringer

Vi viser deg hvordan du lager serviettringer av gammelt stoff.

Sliten skjenk får nytt liv

Ved hjelp av maskeringstape og maling fikk denne slitne skjenken et nytt liv.

Fra blass til gylden med beis

Knaggen hadde en artig form, men så blass og kjedelig ut. Beis ble løsningen for å friske den opp og få den til å matche det øvrige interiøret.

Slik lager du en mønstervegg med maskeringsteip og maling

Slik lager du en mønstervegg med maskeringsteip og maling.

Lag ditt eget glassunderlag av papp

Med selvlagde glassunderlag til drikkeglass kan du unngå unødvendig søl på bordet.

Fra loppisfunn til møbelskatt

Lær knepene og se muligheter i bruktfunn på loppemarkeder, som det er mange av nå om dagen. Designeren Annette Nordstrøm er god til å få gamle møbler...

Veggord på stuebordet

Slik frisker du opp et gammelt bord med veggord!

Slik fornyer du en gammel kjøkkenstol

Sitt vakkert - forny kjøkkenstolene med farge og ny pute.

Ny fin veggdekor

Forny veggen raskt med en fint tekstilbilde laget av en ramme, noen lister og fire hjørnejern.

Gi gamle møbler et lysere liv

Å skape en lysere stemning innendørs er fort gjort med litt maling. Her har en gammel Ikea-hylle fått nytt liv med dueblå strøk.

Oppslagstavle med klesklyper

Denne oppslagstavlen er både dekorativ og praktisk. Her kan du feste papirer og andre ting og tang som ellers samler seg i bunker rundt om i huset.