Voksdukene du aldri bruker kan få nytt liv som handlenett.
Voksdukene du aldri bruker kan få nytt liv som handlenett. Bilde: Casco

Lag ditt eget handlenett

Interiør - møbler - maling

Har du noen gamle voksduker som du ikke bruker? Ikke la dem ligge i skuffen, men la dem heller gjøre nytt for seg som stilig handlenett!

 • Dette trenger du for lage handlenett:


  • Voksduker - det fungerer best med ekstra tykke voksduker.
  • Saks
  • Klesklyper
  • Casco LiquiSole eller annet egnet lim
 • Klipp til voksduken:

  Klipp til voksduken etter ønsket modell og størrelse. Det enkleste er å klippe et stort rektangel som bretter dobbelt.

  Fold kantene på rektanelet og håndtakene opp. Deretter påfører du rikelig LiquiSole og brett ned kantene. Sett på klesklyper for å holde alt på plass under herdetiden.

 • Lim på håndtakene:

  2. Lim på håndtakene. Deretter fester du på et ekstra lag med voksduk over dem for å gi bedre støtte.

  I dette tilfellet ble det valgt å legge på en stor bit voksduk over hele den øvre kanten, men du kan også velge å feste mindre lapper over. Det viktigste er å gi ekstra støtte til håndtakene.

 • Fold en kant:

   

  3. Fold til slutt en kant langs langsidene. Påfør rikelig med lim og fordel det utover med spartelen. Legg de limte kantene mot hverandre og hold sammen med klesklyper.

  La handlenettet herde i minst 48 timer før du tar det i bruk.

  Kilde: Casco.no

Vis alt innhold
20. januar 2014
Mer om Interiør - møbler - maling

Dette er fargetrendene for 2018

Interiør - møbler - maling I år skal interiøret være rødbrunt, gyllent, grønt, blågrønt og nøytralt.  

Gjør det selv: Bygg en returstasjon

Interiør - møbler - maling Stina Abenius var lei av alle kassene med tomme glass og aviser. Nå er alt gjemt i hjemmets «returstasjon». Du kan lett ­snekre en selv, eller som...

Gjør-det-selv: Male gulvet hvitt

Interiør - møbler - maling Fiks et nytt gulv i løpet av helgen! Mal gulvet hvitt og få et lysere rom på kjøpet. Godt grunnarbeid gir et perfekt resultat.

Gi gulvet ny glød med maling

Interiør - møbler - maling Et slitt tregulv kan bli like fint som nytt igjen med litt maling. Hvis du våger å male gulvene hvite vil rommet virke lysere og større. Her får du oppskriften på hvordan du går frem.

Gi gamle møbler et lysere liv

Interiør - møbler - maling Å skape en lysere stemning innendørs er fort gjort med litt maling. Her har en gammel Ikea-hylle fått nytt liv med dueblå strøk.

Gjør det selv: Male barnestol i ubehandlet tre

Interiør - møbler - maling Med noen strøk maling og litt dekor i friske farger kan et lite furumøbel bli en morsom og personlig gave til et barnebarn, nevø eller niese.

Gjør det selv: Mal til du blir gul og blå

Interiør - møbler - maling I denne guiden tar vi utgangspunkt i hjemmets forskjellige bygningsdeler og inventar og gir deg en innsikt i hvilke typer maling du med fordel kan bruke til de forskjellige oppgavene.

Gjør det selv: Hylla alle kan lage

Interiør - møbler - maling Denne kvadrathylla er lett å lage. Det er ikke nødvendig med noe vanskelig saging. Du trenger ikke spesialverktøy, og du får gjort alt på ei helg....

Gjør det selv: Møbler med vakker patina

Interiør - møbler - maling Gjør møblene eldre! Slitasjen lager du med slipepapir, maling og litt arbeid.

Fra blass til gylden med beis

Interiør - møbler - maling Knaggen hadde en artig form, men så blass og kjedelig ut. Beis ble løsningen for å friske den opp og få den til å matche det øvrige interiøret.

Stickers er den nye interiørtrenden

Interiør - møbler - maling Stickers er den nye trenden i interiørverdenen. Dekorer slettveggen på 1-2-3 og skap din helt unike look.

Stolen som går i arv

Interiør - møbler - maling Tripp Trapp-stolen er en klassiker vi alle kjenner til.

Slik snekrer du gangmøbler

Interiør - møbler - maling Tenk flerfunksjonelt når du skal lage et møbel som passer i gangen. Tenk gjennom familiens behov og hva dere gjør i gangen. Her kan du se hvordan du kan lage et stilig møbel som dekker mange behov.

Koselig vegglampe

Interiør - møbler - maling Koselys kan man ikke få nok av. Denne lamperammen snekrer du på et øyeblikk, og stoffet kan du bytte ut etter humør og årstid.

Gi stolen nytt trekk

Interiør - møbler - maling Gamle, slitte spisestuestoler kan få nytt liv ved hjelp av enkle håndgrep. Jobben kan du gjøre selv.