Alt om hage - Hagetips og hageideer

Les mer Skjul
Sorter etter:
Blomster og planter
Blomster og planter Tulipaner er manges favoritt blant snittblomstene, men er ofte kortlivede. Her er noen knep for å få tulipanene til å holde seg fine lenge.
Blomster og planter
Blomster og planter Nei, du leste ikke feil. Innmaten fra en bleie kan faktisk gi blomsterjorden superkrefter. Les hvordan her.
Dyrking og planting
Dyrking og planting Året er på hell, og vi beveger oss allerede mot lysere tider - og snart også en ny hagesesong. Så her får du 5 nyttige tips til å gjøre hagen din i...
Annet om hage
Annet om hage Det er ingen tvil om at vinteren er den beste og verste årstiden!
Hage inspirasjon
Hage inspirasjon Det er hyggelig å mate småfugl på vinteren. Det er mindre hyggelig å gi dem mat som de kan bli syke eller dø av.
Hage inspirasjon
Hage inspirasjon Hagen kan være et grått og trist skue på vinteren. Men med disse fine og hardføre plantene kan du skape liv og farger i hagen likevel.
Blomster og planter
Blomster og planter Fullt i vinduskarmen? Ikke noe problem. Her er fire planter som ikke trenger sollys.
Hagemaskiner - hageredskaper
Hagemaskiner - hageredskaper Oktober markerer et tydelig skille mellom sommersesongen og vintersesongen. Her er tingene du må skynde deg å gjøre før oktober er over.
Dyrking og planting
Dyrking og planting Sommeren er over, og det haster å flytte inn planter som skal overvintre. Disse tipsene guider deg til vinterlagringen.
Dyrking og planting
Dyrking og planting Du kan helt fint beskjære busker og trær på høsten, men du må gjøre det når det er tørt i været.
Kompostering
Kompostering Kompostering er en kjempesmart måte å lage sin egen næringsrike jord. Men hva er forskjellen på varm- og kaldkompostering? Og hva er bokashi? Her er...
Blomster og planter
Blomster og planter Er du lei av å kjøpe nye planter til krukkene hvert år? Det er ikke noe problem å få både stauder, busker og trær til å overvintre i krukker – bare...
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no