Annonsørinnhold
En god vårvask kan få deg til å bli glad i tingene dine på nytt.
En god vårvask kan få deg til å bli glad i tingene dine på nytt. Bilde: Nilfisk

Slik gjør du gamle ting nye

Annet om hage

Visste du at vårvasken er sunn for kropp og sjel, bra for tingene dine og kan gjøre deg forelsket igjen?

Våren er her, med varmere vær, lysere dager og avdekking av hvor hardt vintermånedene har fart med utstyret du bruker i sommerhalvåret.

For det er gjerne sånn - våren kaster lys på terrassen, på utemøblene, hellene, sykkelen og andre ting som har blitt tæret på av vinter og snø og stillstand, og som nå ser ut som de er mer klare for dynga enn solskinnsdager.

Da er det lett å miste håpet og tenke at skadene er uopprettelige, svinedyre å reparere eller at man må kjøpe nytt for å få det fint igjen.

Men det er nettopp da du trenger vaskeverktøy som er lett å bruke og som funker så bra at de får deg til å elske tingene dine igjen. 

 

Eller for å si det med denne geniale videoen; Love your stuff again!

Videoen setter riktignok saken på spissen, men det er flere studier som viser at rydding og vasking er sunt både for den fysiske og psykiske helsen, og kan bidra til fornyet lykkefølelse ovenfor dine nyvaskede ting.

Les også: Slik vedlikeholder du stakittgjerdet

Så hvis du vil vaske bort gammel skitt og bli nyforelsket i de gamle tingene dine denne våren, har vi et par gode tips til deg:

 

1. Nilfisk E 145 høytrykksvasker

Dette er en kraftig og solid, best i test-trykksvasker laget for hyppige og store rengjøringsjobber. Med kapasitet på 500 liter per time, 10 meter lang stålarmert slange og ergonomisk design takler denne maskinen all slags skitt med letthet, og er like lett å bruke som den er effektiv.

Les mer om Nilfisk E 145 her

 

2. Nilfisk Power Patio terrassevasker

Power Patio’en er tøff mot vanskelig skitt, alger og mose – men snill mot brukeren, siden den jobber helt uten vannsprut. Og med trykkregulerte dyser for forskjellig underlag og 20 % mer effekt enn liknende maskiner, vil den garantert hjelpe deg å bli glad i uteplassen din igjen.

Les mer om Nilfisk Power Patio her

 

3. Click & Clean Super Skumsprayer med beholder

Alle som har gjort en stor utvendig vaskejobb vet at det å påføre såpe er en sentral del av jobben. Og med Nilfisks nye Super Skumsprayer er mye av jobben gjort. Denne gir såpen et tykt, heftende skum som jobber ekstra effektivt mot smusset, inntil det skylles vekk.

Se Nilfisk Click & Clean Super Skumsprayer  i aksjon her

 

4. Velg riktig såpe til jobben

Apropos såpe, det lønner seg selvfølgelig å bruke egnet rengjøringsmiddel. I så måte har Nilfisk spesialproduserte produkter for de fleste oppgaver, som for eksempel Car Combi Cleaner, som gir bilvask og –voks i en og samme operasjon. Mens tre- og husvasken Stone og Wood Cleaner er et ypperlig rensemiddel for stein, mur, treverk og fasader.

Med dette håper vi at du har fått tips til vårrengjøringen og motivasjon til å vaske de gamle tingene og gjøre dem til nye igjen.

God vårvask! 

Les også: 30 tips til deg som skal legge belegningsstein

Ønsker du flere gode tips om hjem og hage? Meld deg på vårt nyhetsbrev her! 

18 april 2017
Mer om Annet om hage

6 gode grunner til å bruke babypudder i hagen

Annet om hage Babypudder kan lette arbeidet i hagen. Her er 6 smarte måter å bruke det på utendørs. Det funker til alt fra å skremme skadedyr til å hjelpe dine små planter på vei. 

Disse plantene holder edderkopper unna hjemmet ditt

Annet om hage Her er plantene du trenger for stenge edderkoppene ute.

Slik fjerner du trestubben

Annet om hage Ikke la trestubber ta opp verdifull plass i hagen. Her er 5 tips til hvordan du fjerner dem.

Dette er naken-dagen for deg med grønne fingre

Annet om hage I morgen er det bare å kaste klærne og komme seg ut i hagen.

Ta vare på hagens gjester

Annet om hage Ønsk småfuglene velkommen med en egen fôringsstasjon i hagen.

Hagehansker som beskytter

Annet om hage Har du kjent tornebuskens sinte ”klør” mot huden når du planter? Jordans hagehanske beskytter, og i tillegg gir den deg et Supergrep.

Er du klar over sommerens skjulte farer?

Annet om hage Hissige veps, giftige huggormer, smittebærende flått og etsende plantesafter. Alt dette kan ødelegge idylliske sommerdager. Vet du hva du skal gjøre om ulykken rammer?

Ekspertenes vårtips for hagen

Annet om hage Endelig begynner det å nærme seg tid for hagearbeid igjen, og i den anledning har vi hentet inn vårtips fra tre eksperter.

I pakt med naturen

Annet om hage Et ønske om en hage i pakt med naturen var Haralds hovedmotiv da han begynte arbeidet med å anlegge hagen rundt hovehuset på gården Øverby i Aurskog...

Hagetriksene du ikke vil gå glipp av

Annet om hage Disse hagetipsene er smarte, inspirerende og nyttige.

Nå må alle trampoliner ha nett

Annet om hage Nye sikkerhetskrav gjør det nå påbudt med nett og kantputer på trampoliner.

Hagedam – slik lykkes du

Annet om hage Et dekorativt vannspeil gir hagen din særpreg. Vi gir deg proffe tips til hvordan du lager din egen hagedam.

Trefelling med følelse

Annet om hage Et tre i hagen kan være til glede, men også til frustrasjon når det har vokst seg stort og skygger for sola. Da er det kanskje på tide med en justering.

Trygge lekeapparater i hagen

Annet om hage Hagen er barnas lekeplass, men hvor trygge er lekene i hagen hos deg? Her er noen råd om hvordan du gjør barnas lekeplass sikrere.

Slik blir du kvitt ugresset

Annet om hage Brå overgang fra kulde til sommervarme har virkelig satt fart på plantene, og vekstsesongen er i full gang over hele landet. Ugress er ikke like morsomt...