Sorter etter:
Filtrer etter type:
Belegningsstein
Ugress mellom belegningsstein er en av de vanligste irritasjonsmomentene for hageeiere. Vi har testet noen nye redskaper som virker ganske effektivt.
Belegningsstein
Hvis du velger solide betongstein til belegningen, og lager en kraftig kantsikring, får du en veldig sterk innkjøring som kan holde i mange år.
Belegningsstein
Steinleggeren hjelper deg med disse 30 nøye utvalgte tipsene til en sikker suksess når du legger belegningssteinstein i innkjørselen, på terrassen og...
Belegningsstein
Belegningsstein kan du legge selv. Vi forteller deg hvordan.
Belegningsstein
Når det vokser ugress i fugene mellom hellene, handler det ikke bare om utseendet. Dersom ugresset får kraftige røtter kan de med tiden forskyve...
Belegningsstein
Har du fått flekker eller mose på belegningssteinen? Slik blir du kvitt det.
Belegningsstein
En hagesti med avstand mellom hellene er veldig lett å legge. Det krever ingen forberedelse, og resultatet blir flott.
Belegningsstein
Glem tunge vinkelslipere og bråkete arbeid: Med en skifersaks blir det en enklere og hyggeligere jobb å tilpasse bruddhellene. 
Belegningsstein
Har belegningssteinen din blitt skjemmet av olje, maling eller rust? Her får du tips og råd om hvordan du fjerner urenhetene.
Bygge terrasse
Med skiferheller og brostein på terrassen får du et tidløst uttrykk som neppe går av moten. Du slipper også unna med minimalt av vedlikehold.
Belegningsstein
Du unngår å dra inn sand og søle i huset når du velger belegningsstein på uteplassen, og samtidig for oppkjørsel og inngangsparti et mer staselig...
Belegningsstein
Er det noe som mangler i hagen, eller føles det litt for mykt og grønt? Da trenger du kanskje å tilføre et nytt element, som stein eller metall.
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no