Sorter etter:
Dyrking og planting
Dyrking og planting Lange, slanke prydgress kan skape spenning i hagen året gjennom.
Dyrking og planting
Dyrking og planting Har du blomsterbed helt inntil grunnmuren? Da bør du lese dette.
Dyrking og planting
Dyrking og planting Har du overtatt et villniss av en hage og aner ikke hvordan du skal redde den? Følg disse fire skrittene for å forvandle en oversett hage til en...
Blomster og planter
Blomster og planter Mange planter er forbudt å sette ut i hagen. Se hvilke, og hva du bør gjøre om du allerede har noen i hagen din.
Blomster og planter
Blomster og planter Når de første påskeliljene titter frem, så vet vi at våren er på vei. Mens blomstens liv kan være kort. Her får du fem gode tips til hvordan påskelilj...
Blomster og planter
Blomster og planter Tulipaner er manges favoritt blant snittblomstene, men er ofte kortlivede. Her er noen knep for å få tulipanene til å holde seg fine lenge.
Blomster og planter
Blomster og planter Nei, du leste ikke feil. Innmaten fra en bleie kan faktisk gi blomsterjorden superkrefter. Les hvordan her.
Blomster og planter
Blomster og planter Fullt i vinduskarmen? Ikke noe problem. Her er fire planter som ikke trenger sollys.
Hagemaskiner - hageredskaper
Hagemaskiner - hageredskaper Oktober markerer et tydelig skille mellom sommersesongen og vintersesongen. Her er tingene du må skynde deg å gjøre før oktober er over.
Blomster og planter
Blomster og planter Er du lei av å kjøpe nye planter til krukkene hvert år? Det er ikke noe problem å få både stauder, busker og trær til å overvintre i krukker – bare...
Blomster og planter
Blomster og planter Nå er det tid for å plante ut løker og knoller, og til våren kan du nyte nye blomster i bedet når snøen forsvinner.
Blomster inne
Blomster inne Yuccaen er heldigvis moderne igjen. De små minipalemene er dekorative inne. Her får du tips til hvordan du får Yucca til å drives.
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no