Sorter etter:
I hagen og uterommet
I hagen og uterommet Når vinteren er på sitt kaldeste er det både hyggelig og populært å pynte opp med islykter. Se her hvordan du kan lage din egen lykt.
Hage inspirasjon
Hage inspirasjon Det er hyggelig å mate småfugl på vinteren. Det er mindre hyggelig å gi dem mat som de kan bli syke eller dø av.
Hage inspirasjon
Hage inspirasjon Hagen kan være et grått og trist skue på vinteren. Men med disse fine og hardføre plantene kan du skape liv og farger i hagen likevel.
Hage inspirasjon
Hage inspirasjon Har du en trestubbe du ikke vet hva du skal gjøre med? Fortvil ei. Vi har tipsene.
Hage inspirasjon
Hage inspirasjon Har du noen leca- eller murblokker liggende? Ikke kast dem! Her er 10 spennende ideer til hva du kan bruke dem til.
Hage inspirasjon
Hage inspirasjon I Danmark, Norge og Sverige finnes det tusenvis av flotte og velstelte hager. Her er 11 inspirerende hager.
Hage inspirasjon
Annonsørinnhold
Hage inspirasjon Med en nyutgitt vårkatalog, presenterer Biltema produktene du trenger for en komplett vår.
Hjelp! Vi bygger hus
Hjelp! Vi bygger hus Angrip hageplanleggingen med samme presisjon som interiøret, tipser ekspertene.
Blomster og planter
Blomster og planter Pynt opp i vintermørket med et hjemmetlaget tårn med kvister og beslysning. Tårnet er perfekt til å pynte opp foran inngangsdøren, og koster nesten...
Hage inspirasjon
Hage inspirasjon Vinteren er hard for små pinnsvin. Hva du gjør i din hage kan ha utslag for om pinnsvinet klarer seg gjennom vinteren eller ikke.
Blomster og planter
Blomster og planter Sommeren går mot sin slutt, men det blir ikke mye tid til hvile for den som har hage – allerede nå bør vårsesongen planlegges. September er en ideell...
Hagestue, vinterhage og lysthus
Annonsørinnhold
Hagestue, vinterhage og lysthus Du kan forlenge utesesongen til å vare hele året rundt, samtidig som du skaper husets mest unike og hyggelige rom! En hagestue gir deg et samlingspunk...
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no