Annonsørinnhold

Den beste investeringen du gjør for terrassen din

Massasjebad og basseng

Øk verdien på uteområdet samtidig som du gir hverdagen et glimt av luksus og velvære!

Det er ikke uten grunn at aktive idrettsutøvere setter pris på en ordentlig massasje etter endt treningsøkt, og med et moderne utendørs massasjebad kan også du og din familie få den samme følelsen av luksus i hverdagen.

Se vår sjekkliste lenger ned i saken før du bestemmer deg.

Et moderne massasjebad fungerer like godt som hendene til en erfaren massør, og gir fantastisk restitusjon. Best av alt: Massasjebadet vil stå stå klar til bruk med en perfekt temperatur 365 dager i året, til en helt minimal daglig kostnad.

Hverdagsluksus for hele familien

Uansett om du har en aktiv familie eller bare trenger et avbrekk fra hverdagen, vil varmen i vannet øke blodsirkulasjonen og gjøre underverker for dine slitne og ømme muskler.

Det fine med et massasjebad er selvsagt at det er til like stor glede for gammel som for ung. Har du barn som vegrer seg for å bli med på hytta er dette noe du bør merke deg.

Les også:

Test av 18 volts bor- og skrumaskiner

De små 18 volts bor-/skrumaskinene er nesten geniale. De er sterke, og verken for store eller for tunge. Det er ikke rart de er blitt så populære de...

Kan du friste ungdommene i huset med et herlig utendørs massasjebad som belønning etter en lang dag i skibakken, blir det nemlig ekstra vanskelig å si nei.

 

Enkelt og langt billigere enn du tror

Alt du trenger for å plassere massasjebadet er et flatt underlag, og siden du selv kan velge om du vil ha badet frittstående på plenen, på en platting eller nedsenket i terrassen, er plasseringsmulighetene tilnærmet uendelige.

Siden massasjebadet alltid står varmt og klart til bruk, er det greit, en gang for alle, å avlive myten om at det er dyrt å holde badet i drift: Et moderne massasjebad er nemlig så godt isolert,  og jobber så effektivt at strømutgiftene sjelden overstiger 200 kroner i måneden.

Les også:

Slik murer du en koselig peis

Det er mye godt selskap i et varmt og sprakende peisbål i kalde og mørke høstkvelder. Se hvordan vi bygde en flott og velfungerende peis i mur!

Her er det heller aldri behov for lang oppvarmingstid. I praksis er det kun snakk om å justere varmen opp til din favorittemperatur, og hoppe oppi.

I tillegg er renholdet enkelt: Moderne massasjebad har gode renseanlegg, og med dagens vannkjemi har du alltid et bakteriefritt og krystallklart vann å senke kroppen ned i.  

 

 

Hva skal du se etter?

Det å kjøpe et massasjebad skal være en investering som gir deg glede i mange år. Problemet er selvsagt at det nesten er umulig å se med det blotte øye hvorvidt et massasjebad er av god eller dårlig kvalitet.

Det beste du kan gjøre er derfor å velge en produsent og leverandør som har vært, og vil være der den dagen du trenger deler og service. Med over 20 års erfaring fra å selge massasjebad til fornøyde kunder i Norge håper selvsagt vi i HotSpring at du velger oss, men her er uansett sjekklisten vi mener du bør følge.

Les også:

Bygg et eget utekjøkken

Hadde det ikke vært deilig å gjøre i stand en ordentlig grillmiddag, helt uten søl og rot på kjøkkenet? For den som har et utekjøkken er det hverdag...

 

Sjekkliste:

  • Prioriter leverandører som kan dokumentere en solid økonomi og som har hatt produkter i markedet i flere år

  • God isolasjon og konstruksjon gir lave driftskostnader og mindre vedlikehold: Hvordan er strømforbruket?

  • Sjekk at badet har et pålitelige rensesystem som er enkelt å betjene

  • Et massasjebad må være dypt nok. Prøvesitt og prøvebad derfor alltid badet før kjøp

  • Skal badet stå på terrassen eller inntil huset? Da lønner det seg å prioritere en leverandør som kan tilby modeller som avgir lite støy og har få vibrasjoner


NYSGJERRIG? Les mer om Hotspring her - og besøk oss gjerne!

12. mars 2018
Mer om Massasjebad og basseng
Annonsørinnhold

Spabad mot ømme skuldre og hodepine

Massasjebad og basseng Tulla Sneve (60) sliter med ømme ledd og hodepine. Hun byttet ut boblekaret med et spabad.

Drømmer du om å bygge svømmebasseng i hagen?

Massasjebad og basseng Her er noen ting du bør tenke på før du virkeliggjør drømmen om å bygge svømmebasseng i hagen.

Boblende badeglede

Massasjebad og basseng Er du en frossenpinn og en badeengel? Her er våre tips til hvordan du får en varmere vinter med utendørsbad på terrassen.

Ikke bare-bare å bygge basseng innendørs

Massasjebad og basseng Mange har lyst til å forlenge badesesongen ved å bygge basseng innendørs, men det gjelder å tenke seg nøye om før man går i gang med en slik investering. Vi har listet de fem største utfordringene.

Riktig utebad for din familie

Massasjebad og basseng Mange drømmer om et utendørs massasjebad på terrassen, i hagen eller ved hytta. Utebadet er blitt stedet for rekreasjon og familiehygge etter en hektisk...

Lag et flott uterom rundt massasjebadet

Massasjebad og basseng En ting er å velge massasjebad, en annen ting er å lage det ekstra hyggelig rundt familiens nye samlingssted. 


Solvarmet bassengvann

Massasjebad og basseng Varm opp bassenget med vannbaserte solfangere.

Badeliv i hagen

Massasjebad og basseng For ikke så lenge siden var et svømmebasseng i hagen en fjern drøm. Nå er utvalget stort og prisene overkommelige for stadig flere. Og for de som ikke...

Basseng i egen bolig?

Massasjebad og basseng Basseng i egen bolig er fristende, men krevende.

Basseng etter forskriftene

Massasjebad og basseng Det er viktig å sette seg inn i gjeldende regler og lovverk før du starter byggingen av et svømmebasseng i hagen.

Bygg basseng i hagen

Massasjebad og basseng Å bygge basseng i hagen er en drøm for mange. Vi har snakket med en familie på Jar i Bærum som har laget svømmebasseng i hagen.

Deilig bassengmoro

Massasjebad og basseng Badebasseng er deilig for voksne og moro for barn. Svømmebasseng i hagen er som en magnet på voksne og barn.

Boblende velvære

Massasjebad og basseng Ønsker du å nyte badelivets gleder og det gode liv utendørs gjennom hele året - uten å friste tilværelsen som isbader - da kan et privat spa være løsningnen.

Bad under stjernene

Massasjebad og basseng En utendørs, vedfyrt badestamp har du glede av hele året. Det føles nesten magisk å kunne sitte utendørs en mørk vinterkveld i oppvarmet badestamp og...

Sommeridyll – med badedrøm under åpen himmel

Massasjebad og basseng På Randøya utenfor Kristiansand er det bilfritt året rundt. Noen familier er fastboende på øya, i nybygde hus oppført i gammel sørlandsstil. Og her er...