Annonsørinnhold

Er massasjebad strømsluk og bakteriebombe?

Massasjebad og basseng

Myter og fakta om massasjebad. Dette visste du garantert ikke!

Drømmer du om et massasjebad hjemme eller på hytta? Rett utenfor døra? Litt luksus i en ellers hektisk og travel hverdag? Det finnes mye informasjon om massasjebad der ute og det er ikke alltid like lett å orientere seg om hva som stemmer og ikke. Vi har tatt for oss noen av mytene om massasjebad - visste du dette fra før?

 

1. Sluker massasjebad mye strøm?

En av de største mytene rundt massasjebad er at det er et strømsluk uten like. Det stemmer ikke. Strømforbruket på ulike massasjebad kan likevel variere. HotSpring har det laveste dokumenterte strømforbruket i bransjen, hele 2-5 ganger så lavt som mange andre massasjebad. HotSpring har testet massasjebadene sine, og resultatet viste at dersom massasjebadet ble brukt seks ganger i uken holdt strømforbruket seg under 200 kroner i måneden. Det er en luksus det må være lov å unne seg!

 

2. Er massasjebad en bakteriebombe?

Massasjebad er definitivt ingen bakteriebombe. Med enkel oppfølging av vannkjemi vil badet stå klart til bruk på kort tid hele året. HotSpring har i tillegg kontinuerlig rensing som gir rent og klart vann, noe som gir mer tid til velvære og nytelse!

 

Les også:

Slik ble Norges styggeste kjøkken

I fjor vår kåret Vi i Villa Norges styggeste kjøkken sammen med HTH. Nå er rommet ikke til å kjenne igjen.

 

3. Massasjebad er like bra om vinteren som om sommeren

Massasjebad kan brukes året rundt! På hytta eller hjemme. Inne eller ute. Med et isolerende lokk er varmetapet, og dermed kostnadene, minimale. Opplevelsen derimot blir om mulig enda bedre, spesielt om vinteren. Det er lite som er så magisk som stjerneklar vinterhimmel i kuldegrader mens kroppen holdes god og varm. Muskler og ledd er mer utsatt for påkjenninger under trening i kaldt vær, og et bad etter trening er perfekt restitusjon for kropp og sjel. Inviter familie og venner til en hyggelig og sosial stund. Et massasjebad samler oss på tvers av generasjoner.  

 

4. Massasjebad føles deilig, men gir det ordentlig massasje?

I et massasjebad er det tre faktorer som spiller inn: varme, oppdrift og massasje. Denne kombinasjonen gir en effektiv og avslappende hydromassasje som gjør underverker for kroppen. HotSpring bruker ulike massasjedyser med forskjellige funksjoner, alt etter dine behov, enten du trenger kraftig ryggmassasje eller bløtere massasje i nakke og skuldre. Man trenger ikke profesjonelle massørhender for å bli kvitt ømhet og smerter i muskler og ledd. HotSpring gjør jobben!

 

Les også:

Slik rengjør du silikonfuger

Silikonfuger blir fort skitne og stygge, og kan være vanskelige å få rene. Men med disse tipsene får du fort hvite fuger igjen.

 

5. Gir massasjebad god helse?

Massasjebad er bra for både kropp og sjel! Ikke nok med at massasjebadet gir en god og real omgang til muskler og ledd - badet kan også ha en innvirkning på det psykiske. Et massasjebad kan faktisk hjelper deg med å stresse ned og bedre nattesøvnen. Perfekt avkobling i en hektisk hverdag og sterkt vanedannende!

Nysgjerrig på massasjebad? Hos HotSpring kan du til og med prøvebade, finn din nærmeste forhandler  her. Massasjebadene står klare, alt du trenger å gjøre er å pakke med deg badetøy og håndkle!

Sjekk ut videoen under for mer inspirasjon om massasjebad fra HotSpring.

Les også:

Klegg – en innpåsliten sommerplage

Kleggen har en sakslignende munn som den klipper opp huden med, slik at den kan suge blod fra åpent sår. Høres det ikke så fristende ut? Slik gjør du...

 

Annonsørinnhold: Dette er en kommersiell artikkel skrevet av Bonnier Creative Studio.

 


 

9. april 2018
Mer om Massasjebad og basseng
Annonsørinnhold

Spabad mot ømme skuldre og hodepine

Massasjebad og basseng Tulla Sneve (60) sliter med ømme ledd og hodepine. Hun byttet ut boblekaret med et spabad.

Annonsørinnhold

Den beste investeringen du gjør for terrassen din

Massasjebad og basseng Øk verdien på uteområdet samtidig som du gir hverdagen et glimt av luksus og velvære!

Boblende badeglede

Massasjebad og basseng Er du en frossenpinn og en badeengel? Her er våre tips til hvordan du får en varmere vinter med utendørsbad på terrassen.

Ikke bare-bare å bygge basseng innendørs

Massasjebad og basseng Mange har lyst til å forlenge badesesongen ved å bygge basseng innendørs, men det gjelder å tenke seg nøye om før man går i gang med en slik investering. Vi har listet de fem største utfordringene.

Riktig utebad for din familie

Massasjebad og basseng Mange drømmer om et utendørs massasjebad på terrassen, i hagen eller ved hytta. Utebadet er blitt stedet for rekreasjon og familiehygge etter en hektisk...

Lag et flott uterom rundt massasjebadet

Massasjebad og basseng En ting er å velge massasjebad, en annen ting er å lage det ekstra hyggelig rundt familiens nye samlingssted. 


Solvarmet bassengvann

Massasjebad og basseng Varm opp bassenget med vannbaserte solfangere.

Badeliv i hagen

Massasjebad og basseng For ikke så lenge siden var et svømmebasseng i hagen en fjern drøm. Nå er utvalget stort og prisene overkommelige for stadig flere. Og for de som ikke...

Basseng i egen bolig?

Massasjebad og basseng Basseng i egen bolig er fristende, men krevende.

Basseng etter forskriftene

Massasjebad og basseng Det er viktig å sette seg inn i gjeldende regler og lovverk før du starter byggingen av et svømmebasseng i hagen.

Bygg basseng i hagen

Massasjebad og basseng Å bygge basseng i hagen er en drøm for mange. Vi har snakket med en familie på Jar i Bærum som har laget svømmebasseng i hagen.

Deilig bassengmoro

Massasjebad og basseng Badebasseng er deilig for voksne og moro for barn. Svømmebasseng i hagen er som en magnet på voksne og barn.

Boblende velvære

Massasjebad og basseng Ønsker du å nyte badelivets gleder og det gode liv utendørs gjennom hele året - uten å friste tilværelsen som isbader - da kan et privat spa være løsningnen.

Bad under stjernene

Massasjebad og basseng En utendørs, vedfyrt badestamp har du glede av hele året. Det føles nesten magisk å kunne sitte utendørs en mørk vinterkveld i oppvarmet badestamp og...

Sommeridyll – med badedrøm under åpen himmel

Massasjebad og basseng På Randøya utenfor Kristiansand er det bilfritt året rundt. Noen familier er fastboende på øya, i nybygde hus oppført i gammel sørlandsstil. Og her er...