Annonsørinnhold

Fem helsefordeler med massasjebad

Massasjebad og basseng

Massasjebad er mer enn bare hygge og sosialt samvær.

Det finnes mange grunner til å skaffe seg et massasjebad. Den deilige og avslappende følelsen det varme vannet gir etter en lang dag, samt den rolige atmosfæren og muligheten for en hyggestund med familien. Men massasjebad kan faktisk være så mye mer! Blant annet byr det på en rekke helsefordeler. Her kommer fem av dem.

1. Bedrer nattesøvnen

Varmt vann har en avslappende og beroligende effekt på kroppen. Når kroppstemperaturen stiger slapper musklene av og du blir søvnig. Et varmt bad før leggetid kan gjøre underverker for nattesøvnen. Ikke bare sovner du fortere, men søvnen blir gjerne dypere og roligere. I tillegg utløses kroppens naturlige endorfiner som reduserer smerte og gir bedre søvnkvalitet.

HotSpring har et stort utvalg av massasjebad til alle formål, enten du vil ha et enkelt og funksjonelt bad eller unner deg litt hverdagsluksus. 

 

Les også:

Så sunn blir du av hagearbeid

Forskning fra hele verden viser at hagearbeid er sunt for kropp og sjel. – Man burde skrive ut hagearbeid på resept, mener dansk lage.

2. Reduserer stress

Et massasjebad kan hjelpe deg med å stresse ned i en hektisk hverdag. Stress fører gjerne til stive muskler, hodepine og søvnmangel. En kombinasjon av varmt vann, oppdrift og massasje reduserer spenninger og stress, perfekt for deg som liker å koble ordentlig av etter en lang dag.

De varierte massasjedysene fra HotSpring fokuserer på typiske stressområder som for eksempel nakke og skuldre, og løsner opp og lindrer smerter. Massasje bidrar også til at stresshormonet kortisol brytes ned.

 

3. Vekttap og forbrenning

Ingenting er som å forbrenne kalorier mens man ligger og slapper av i deilig, brusende vann! Et bad setter skjoldbruskkjertelen i arbeid og det dannes mer av hormonet tyroksin, og det setter fart på kaloriforbrenningen. Det varme badet er også effektivt for å holde blodsukkernivåene nede.

 

Les også:

Oppussing av gamle hus

Else ”Sprossa” Rønnevig fra Lillesand har et langt kjærlighetsforhold til gamle hus. Da hun startet sin kamp for å ta vare på tradisjonsrike bygninger...4. Restitusjon i forbindelse med trening

Massasjebad fra HotSpring tilbyr hydroterapi, noe som er svært gunstig dersom du er mye i aktivitet. Avslappende hydroterapi lindrer smerter fra skader og overbelastning, og løsner godt opp i såre muskler etter trening. Et massasjebad kan derfor være ekstra bra for restitusjon i forbindelse med trening og gjør kroppen sterk og klar for nye aktiviteter og utfordringer.

5. Økt blodsirkulasjon

Massasjebad kan gjøre underverker for sirkulasjonssystemet og får blodet i bevegelse. Det varme vannet gjør at blodet lettere transporteres rundt i kroppen og kan hjelpe på symptomene ved dårlig blodsirkulasjon. I tillegg kan jevnlig bruk av massasjebad bidra til å senke en tilstand hvor blodtrykket er for høyt. Husk å unngå at overgangen fra varme til kulde ikke blir for høy, så slipper du å føle deg svimmel og ør.

 

Les også:

Nå kan du bli kvitt skrotet ditt med mobilen

Glem avfallscontainere, sekker, egenlevering av søppel og tunge løft. Nå kan du bli kvitt skrotet ved å ta et bilde av det, og få noen til å kaste...

Nysgjerrig på massasjebad? Hos HotSpring kan du til og med prøvebade, finn din nærmeste forhandler her. Massasjebadene står klare, alt du trenger å gjøre er å pakke med deg badetøy og håndkle!

 

Annonsørinnhold: Dette er en kommersiell artikkel skrevet av Bonnier Creative Studio. 

 

4. mai 2018

Mer om Massasjebad og basseng
Annonsørinnhold

Spabad mot ømme skuldre og hodepine

Massasjebad og basseng Tulla Sneve (60) sliter med ømme ledd og hodepine. Hun byttet ut boblekaret med et spabad.

Annonsørinnhold

Er massasjebad strømsluk og bakteriebombe?

Massasjebad og basseng Myter og fakta om massasjebad. Dette visste du garantert ikke!

Annonsørinnhold

Den beste investeringen du gjør for terrassen din

Massasjebad og basseng Øk verdien på uteområdet samtidig som du gir hverdagen et glimt av luksus og velvære!

Boblende badeglede

Massasjebad og basseng Er du en frossenpinn og en badeengel? Her er våre tips til hvordan du får en varmere vinter med utendørsbad på terrassen.

Riktig utebad for din familie

Massasjebad og basseng Mange drømmer om et utendørs massasjebad på terrassen, i hagen eller ved hytta. Utebadet er blitt stedet for rekreasjon og familiehygge etter en hektisk...

Lag et flott uterom rundt massasjebadet

Massasjebad og basseng En ting er å velge massasjebad, en annen ting er å lage det ekstra hyggelig rundt familiens nye samlingssted. 


Solvarmet bassengvann

Massasjebad og basseng Varm opp bassenget med vannbaserte solfangere.

Badeliv i hagen

Massasjebad og basseng For ikke så lenge siden var et svømmebasseng i hagen en fjern drøm. Nå er utvalget stort og prisene overkommelige for stadig flere. Og for de som ikke...

Basseng i egen bolig?

Massasjebad og basseng Basseng i egen bolig er fristende, men krevende.

Basseng etter forskriftene

Massasjebad og basseng Det er viktig å sette seg inn i gjeldende regler og lovverk før du starter byggingen av et svømmebasseng i hagen.

Bygg basseng i hagen

Massasjebad og basseng Å bygge basseng i hagen er en drøm for mange. Vi har snakket med en familie på Jar i Bærum som har laget svømmebasseng i hagen.

Deilig bassengmoro

Massasjebad og basseng Badebasseng er deilig for voksne og moro for barn. Svømmebasseng i hagen er som en magnet på voksne og barn.

Boblende velvære

Massasjebad og basseng Ønsker du å nyte badelivets gleder og det gode liv utendørs gjennom hele året - uten å friste tilværelsen som isbader - da kan et privat spa være løsningnen.

Bad under stjernene

Massasjebad og basseng En utendørs, vedfyrt badestamp har du glede av hele året. Det føles nesten magisk å kunne sitte utendørs en mørk vinterkveld i oppvarmet badestamp og...

Sommeridyll – med badedrøm under åpen himmel

Massasjebad og basseng På Randøya utenfor Kristiansand er det bilfritt året rundt. Noen familier er fastboende på øya, i nybygde hus oppført i gammel sørlandsstil. Og her er...