Gjør det ekstra hyggelig rundt det nye samlingsstedet.
Gjør det ekstra hyggelig rundt det nye samlingsstedet. Bilde: Colourbox

Lag et flott uterom rundt massasjebadet

Massasjebad og basseng

En ting er å velge massasjebad, en annen ting er å lage det ekstra hyggelig rundt familiens nye samlingssted. 


Du har valgt antall massasjedyser, farger på boblebadet, antall nakkeputer og liggestoler, stereoanlegg og rensesystemer. Nå står herligheten i hagen - og det er på tide å ramme det inn slik at uterommet blir perfekt for avslapning og hvile. Lag et miljø
Nå kan du velge hva slags trapp du vil ha opp til boblekaret, hvilken solskjerming du vil ha, levegger mot vind og nysgjerrige naboer, tak over vannet slik at du kan sitte «tørr» i snø og regn. Det er nå du kan plante rundt massasjebadet, og gjøre det personlig med alt fra fargevalg til lokk, stereoanlegg og overbygg.

Hagearkitektur
Du kan lage forskjellige miljøer rundt massasjebadet ved å plante trær, busker og blomster, eller endre bunndekke. Noen produsenter, som Sundance, leverer blomsterkasser, treheller, barer og barkrakker, avskjermingsvegger og håndklestativer - som selvsagt matcher karet.

Begynn med å planlegge for og rundt de harde områdene, som treverk, terrasser, betongdekker - alt som er permanent eller bygget inn. Helhet
Få oversikt over helheten. Begynn med de dominerende områdene, som plen, hekker, terrasse og lignende. Sjekk hvordan du pleier å bevege deg mellom de ulike områdene, og fyll inn tomrommene med planter og utstyr til massasjebadet.

Spa-i-hagen-miljø
Hager, terrasser og balkonger handler alle om å slappe av. Ta i betraktning at du kan bruke massasjebadet året rundt. Legg til plantekasser, hagemøbler eller solskjerming etterhvert som årstidene endrer seg. Gjør det gjerne enkelt. Kanskje du kun trenger å legge til en matchende trapp til massasjebadet. Eller lag et "spa i hagen"-miljø rundt massasjebadet med naturlige planter, steiner og klaterbusker.

Kilde: Sundance.no

28. juli 2011

Mer om Massasjebad og basseng
Annonsørinnhold

Fem helsefordeler med massasjebad

Massasjebad og basseng Massasjebad er mer enn bare hygge og sosialt samvær.

Annonsørinnhold

Spabad mot ømme skuldre og hodepine

Massasjebad og basseng Tulla Sneve (60) sliter med ømme ledd og hodepine. Hun byttet ut boblekaret med et spabad.

Annonsørinnhold

Er massasjebad strømsluk og bakteriebombe?

Massasjebad og basseng Myter og fakta om massasjebad. Dette visste du garantert ikke!

Annonsørinnhold

Den beste investeringen du gjør for terrassen din

Massasjebad og basseng Øk verdien på uteområdet samtidig som du gir hverdagen et glimt av luksus og velvære!

Boblende badeglede

Massasjebad og basseng Er du en frossenpinn og en badeengel? Her er våre tips til hvordan du får en varmere vinter med utendørsbad på terrassen.

Riktig utebad for din familie

Massasjebad og basseng Mange drømmer om et utendørs massasjebad på terrassen, i hagen eller ved hytta. Utebadet er blitt stedet for rekreasjon og familiehygge etter en hektisk...

Solvarmet bassengvann

Massasjebad og basseng Varm opp bassenget med vannbaserte solfangere.

Badeliv i hagen

Massasjebad og basseng For ikke så lenge siden var et svømmebasseng i hagen en fjern drøm. Nå er utvalget stort og prisene overkommelige for stadig flere. Og for de som ikke...

Basseng i egen bolig?

Massasjebad og basseng Basseng i egen bolig er fristende, men krevende.

Basseng etter forskriftene

Massasjebad og basseng Det er viktig å sette seg inn i gjeldende regler og lovverk før du starter byggingen av et svømmebasseng i hagen.

Bygg basseng i hagen

Massasjebad og basseng Å bygge basseng i hagen er en drøm for mange. Vi har snakket med en familie på Jar i Bærum som har laget svømmebasseng i hagen.

Deilig bassengmoro

Massasjebad og basseng Badebasseng er deilig for voksne og moro for barn. Svømmebasseng i hagen er som en magnet på voksne og barn.

Boblende velvære

Massasjebad og basseng Ønsker du å nyte badelivets gleder og det gode liv utendørs gjennom hele året - uten å friste tilværelsen som isbader - da kan et privat spa være løsningnen.

Bad under stjernene

Massasjebad og basseng En utendørs, vedfyrt badestamp har du glede av hele året. Det føles nesten magisk å kunne sitte utendørs en mørk vinterkveld i oppvarmet badestamp og...

Sommeridyll – med badedrøm under åpen himmel

Massasjebad og basseng På Randøya utenfor Kristiansand er det bilfritt året rundt. Noen familier er fastboende på øya, i nybygde hus oppført i gammel sørlandsstil. Og her er...