Annonsørinnhold
gop Woodlon
gop Woodlon

Slik bygger du en platting i vedlikeholdsfri trekompositt

Terrasse hage

Vurderer du å bygge en ny platting? Trekompositt er et vedlikeholdsfritt materiale som er like enkelt å montere som vanlig treslag. Bare følg denne guiden!

En ny platting kan virkelig gi altanen, uteplassen eller bassengområdet et løft, spesielt hvis du legger litt ekstra omsorg i materialet. gop Woodlon trekompositt er et vedlikeholdsfritt materiale av resirkulert polyeten og trefiber - et materiale som i motsetning til tre holder seg like vakkert år etter år.

Dessuten er det mykt og behagelig å gå på. Det er solid, enkelt å installere og tilgjengelig i forskjellige teksturer og naturlige farger.

HER kan du lese mer om gop Woodlon, bestille vareprøver og beregne hvor mye materiale du trenger for ditt utegulv!

Dette trenger du:

  • gop Woodlon Original (25x150x5400 mm.) eller gop Woodlon Elegance (22,5x138x5400 mm.)
  • Drill
  • Kapp- og gjærsag
  • Gummihammer
  • Distanser (4-5 mm.)
  • Elektrisk skrutrekker

Så enkelt monterer du gop Woodlon trekompositt

De solide brettene monteres enkelt med clips, noe som gir en pen og skjult overgang mellom materialene.

Materialet er like enkelt å montere som vanlig tre og krever ikke spesialverktøy. gop Woodlon Elegance kan monteres på planker med cc-avstand 400 mm. i private husstander og gop Woodlon Original på planker med cc-avstand 500 mm.

Video av monteringen:

5 gode råd for å lykkes med plattingen:

1. Husk at trekompositten må håndteres og løftes forsiktig fordi det er tyngre enn tradisjonell platting.

2. Kapp samtlige planker under lignende værforhold. Kapping av hjørner anbefales ikke.

3. Rengjør plattingen med alkalisk rengjøringsmiddel etter montering for å få vekk støv som kan ha lagt seg.

4. Montér plattingen med en svak helling fra husveggen slik at regnvann renner lettere vekk.

5. Trekompositt er et termisk materiale som utvider seg med endringer i temperatur og fuktighet. Gi plattingen nok plass til å bevege seg, gjerne 10-15 mm. fritt fra vegger og faste gjenstander.

4. mai 2016
Mer om Terrasse hage

Hold varmen med terrassevarmer

Terrasse hage Med en terrassevarmer kan du nyte kjølige vår-, sensommer- og høstkvelder på terrassen uten å fryse. Les mer om hva du bør tenke på ved kjøp. Vi har også prøvd terrassevarmeren Mill CB2000BT-ULG.

Dette er de vanligste feilene vi gjør med terrassen

Terrasse hage Skal du vedlikeholde terrassen? Jobben er enkel å gjøre – men det er også noen feller å falle i. Dette er de 5 vanligste feilene vi gjør!

Terrassespesialisten
Annonsørinnhold

Bygg terrasse med "usynlige" skruer

Terrasse hage Med et eget verktøy som styrer skruen skrått inn i planken, kan du få en pen overflate fri for hull.

11 raske terrassetips til 17. mai

Terrasse hage Med enkle grep kan terrassen din endres fra å være et katastrofeområde til å bli en frodig oase, på bare noen få timer.

Slik gjør du terrassen festklar til 17. mai

Terrasse hage Med grunnlovsdagen rett rundt hjørnet, må uteplassen stelles i stand til fest. Men fortvil ikke, også en forsømt terrasse kan gjøres gjøres festfin i...

Woodlon Trekompositt
Annonsørinnhold

Derfor skal du velge trekompositt til din nye terrasse

Terrasse hage Er du sugen på en ny terrasseplatting til sommeren? Velg trekompositt, så slipper du både vedlikehold og fliser i føttene!

Slik får du uteplassen sommerklar

Terrasse hage Ikke ødelegg eller legg mer arbeid i uteplassen enn nødvendig. Les rådene som gir deg en fin uteplass i mange år fremover.

Solterrassen

Terrasse hage Uteplassen med både sol og ly for vinden, er en viktig del av tomten. For Hanne og Ole Nielsen, er det morgenterrassen som har blitt favorittplassen.

La sommeren vare lenger med ny terrassevarmer

Terrasse hage Terrassevarme med kvartsvarme er både billigere og mer miljøvennlig enn de mer tradisjonelle terrassevarmerne. Få med deg sommerens nyheter om smart...

Terrasse med provencalsk stemning

Terrasse hage En familie i Bærum har renovert sittt uteområde ved bassenget. De har brukt interiørarkitekter til å forme den nye terrassen.

Slik vedlikeholder du terrassen

Terrasse hage Er terrassen din skitten, grå eller sprukken? Da er det på tide med en ­oppfriskning. Vi vet hvordan du holder terrassen fin, år etter år.

Når terrassen byr på problemer

Terrasse hage Mange har brukt sommeren på å olje eller beise terrassen, men ikke alle har vært like heldig med resultatet. Hva gjør du når uhellet først er ute?

Terrassen - vår nye utestue

Terrasse hage Her til lands ønsker vi å utnytte sommeren best mulig, spise flest mulig måltider og legge flest mulig aktiviteter utendørs. En romslig og gjennomtenkt terrasse bidrar til dette.

Lunt på terrassen

Terrasse hage Med en terrassevarmer på plass kan du nyte utelivet på terrassen langt ut over høsten.

Terrasse i grønne rammer

Terrasse hage En terrasse i grønne rammer - med vakre planter som slynger seg oppover veggene skaper en frodig stemning. Vi viser deg hvordan du starter opp.