Annonsørinnhold
gop Woodlon
gop Woodlon

Slik bygger du en platting i vedlikeholdsfri trekompositt

Terrasse hage

Vurderer du å bygge en ny platting? Trekompositt er et vedlikeholdsfritt materiale som er like enkelt å montere som vanlig treslag. Bare følg denne guiden!

En ny platting kan virkelig gi altanen, uteplassen eller bassengområdet et løft, spesielt hvis du legger litt ekstra omsorg i materialet. gop Woodlon trekompositt er et vedlikeholdsfritt materiale av resirkulert polyeten og trefiber - et materiale som i motsetning til tre holder seg like vakkert år etter år.

Dessuten er det mykt og behagelig å gå på. Det er solid, enkelt å installere og tilgjengelig i forskjellige teksturer og naturlige farger.

HER kan du lese mer om gop Woodlon, bestille vareprøver og beregne hvor mye materiale du trenger for ditt utegulv!

Dette trenger du:

  • gop Woodlon Original (25x150x5400 mm.) eller gop Woodlon Elegance (22,5x138x5400 mm.)
  • Drill
  • Kapp- og gjærsag
  • Gummihammer
  • Distanser (4-5 mm.)
  • Elektrisk skrutrekker

Så enkelt monterer du gop Woodlon trekompositt

De solide brettene monteres enkelt med clips, noe som gir en pen og skjult overgang mellom materialene.

Materialet er like enkelt å montere som vanlig tre og krever ikke spesialverktøy. gop Woodlon Elegance kan monteres på planker med cc-avstand 400 mm. i private husstander og gop Woodlon Original på planker med cc-avstand 500 mm.

Video av monteringen:

5 gode råd for å lykkes med plattingen:

1. Husk at trekompositten må håndteres og løftes forsiktig fordi det er tyngre enn tradisjonell platting.

2. Kapp samtlige planker under lignende værforhold. Kapping av hjørner anbefales ikke.

3. Rengjør plattingen med alkalisk rengjøringsmiddel etter montering for å få vekk støv som kan ha lagt seg.

4. Montér plattingen med en svak helling fra husveggen slik at regnvann renner lettere vekk.

5. Trekompositt er et termisk materiale som utvider seg med endringer i temperatur og fuktighet. Gi plattingen nok plass til å bevege seg, gjerne 10-15 mm. fritt fra vegger og faste gjenstander.

4 mai 2016

Dette er de vanligste feilene vi gjør med terrassen

Skal du vedlikeholde terrassen? Jobben er enkel å gjøre – men det er også noen feller å falle i. Dette er de 5 vanligste feilene vi gjør!

Slik gjør du terrassen festklar til 17. mai

Med grunnlovsdagen rett rundt hjørnet, må uteplassen stelles i stand til fest. Men fortvil ikke, også en forsømt terrasse kan gjøres gjøres festfin i...

Annonsørinnhold

Bygg terrasse med "usynlige" skruer

Med et eget verktøy som styrer skruen skrått inn i planken, kan du få en pen overflate fri for hull.

Annonsørinnhold

Derfor skal du velge trekompositt til din nye terrasse

Er du sugen på en ny terrasseplatting til sommeren? Velg trekompositt, så slipper du både vedlikehold og fliser i føttene!

Hold varmen med terrassevarmer

Med en terrassevarmer kan du nyte kjølige vår-, sensommer- og høstkvelder på terrassen uten å fryse. Les mer om hva du bør tenke på ved kjøp. Vi har...

Legg fliser på uteplassen

Det er ikke slik at trykkimpregnerte terrassebord alltid er et selvfølgelig valg som gulv på uteplassen. Et flislagt gulv ute er både pent å se på,...

Solterrassen

Uteplassen med både sol og ly for vinden, er en viktig del av tomten. For Hanne og Ole Nielsen, er det morgenterrassen som har blitt favorittplassen.

La sommeren vare lenger med ny terrassevarmer

Terrassevarme med kvartsvarme er både billigere og mer miljøvennlig enn de mer tradisjonelle terrassevarmerne. Få med deg sommerens nyheter om smart...

Terrasse med provencalsk stemning

En familie i Bærum har renovert sittt uteområde ved bassenget. De har brukt interiørarkitekter til å forme den nye terrassen.

Terrassevarmer holder deg varm i høst

Terrassevarmer er løsningen om du vil holde deg varm på terrassen om høsten.

Slik vedlikeholder du terrassen

Er terrassen din skitten, grå eller sprukken? Da er det på tide med en ­oppfriskning. Vi vet hvordan du holder terrassen fin, år etter år.

Når terrassen byr på problemer

Mange har brukt sommeren på å olje eller beise terrassen, men ikke alle har vært like heldig med resultatet. Hva gjør du når uhellet først er ute?

Terrassen - vår nye utestue

Her til lands ønsker vi å utnytte sommeren best mulig, spise flest mulig måltider og legge flest mulig aktiviteter utendørs. En romslig og gjennomtenkt...

Varme på terrassen

Idyllen på terrassen blir ofte avbrutt tidligere enn vi ønsker fordi gradestokken kryper under komforttemperaturen. Heldigvis er det mulig å gjøre noe...

En plass i solen

Sol og sommer gir overskudd og livsglede. Utnytt uteplassen til langt ut på høsten, da forlenger du det etterlengtede sommerlivet.