Flyttbar utendørsbelysning

Utebelysning
Nå kan du flytte med deg utendørsbelysningen og skape stemning uavhengig av strømtilførsel.

Serien består av tre modeller: Basic, Dome og Wave.
En ny serie dansk designbelysning uten ledninger gir deg mulighet til å flytte lampene rundt på terrassen eller i hagen etter lyst og behov.

Utendørsbelysningen står som regel fast, men med batteridrevne lamper blir plasseringsfriheten total. Fra den danske belysningsprodusenten Herstal kommer en ny serie batteridrevne lamper beregnet på utendørsbruk. Nå kan du enkelt skape stemning under lune sommerkvelder og netter.

Basic, Dome og Wave er en serie utendørslamper bestående av tre ulike modeller. Lampene kan brukes både innen- og utendørs og plasseres der man måtte ønske. Lampene får strøm fra oppladbare batterier og kan derfor brukes helt uavhengig av strømtilførsel. Plasser dem for eksempel på hagebordet, på balkongen eller ute i hagen.

Lampene gir et stemningsfullt og behagelig lys – perfekt for å understreke en romantisk setting. Designet er rent og tidløst og er fremstilt i en kombinasjon av glass, polykarbonat, stål og akryl, helt i tråd med en stilren skandinavisk innredningstradisjon. Lyset kommer fra en standard 5 W halogenpære og kan dimmes etter ønske.

Serien består av tre modeller: Basic (NOK 999 for 2 stk.), Dome (NOK 1199) og Wave (NOK 1199). Lampene er tilgjengelig fra begynnelsen av april.

For opplysninger om nærmeste Herstal-forhandler se her.

Anbefalt av redaksjonen

23 oktober 2008

Sats på stemningsrik utebelysning i hagen

Gi hagen et ekstra løft med rett belysning som kan nytes når dagene blir kjøligere og kveldene mørkere. Her gir hageekspert Marit Næss Jørgensen smarte...

Velg riktige utelamper til hagen

Når høstmørket faller på, er det både koselig og praktisk med utelamper i hagen og ved inngangspartiet. Her får du lysdesigner Marie Anisdals beste...

Lys opp hagen med lysskulpturer

Få mer glede av hagen din også i vinterhalvåret med lyskilder som lyser opp vintergrønne planter eller som fungerer som et blikkfang i seg selv som en...

Belysning på terrassen

Den norske sommeren er lys, men kort. Med lys på terrassen blir det koseligere å sitte ute både tidligere på forsommeren og senere på ettersommeren.

Lys i hagen

Med lys i hagen skaper du stemning og forlenger sommeren.

LED-lysbånd på terrassen

Med litt belysning på terrassen kan sommerkveldene forlenges helt inn på høsten. LED-lysbånd beregnet på utendørs bruk kan tilføre en elegant effekt på...

12 tips for utebelysning

Vi gir deg tolv tips om hvordan du kan skape trivsel og trygghet med riktig utebleysning.

God utendørs belysning

Utendørs belysning gjør at høsten og vinteren ikke trenger å være mørk. Lysdesigneren Sebastian ­Wikner gir sine beste belysningstips.

Utendørs belysning forlenger sommerkveldene

Forleng sommerkvelden med rett utelys. Her får du lysende utendørs belysningstips fra hagedesigner Darren Saines og Sintef/Byggforsk.

Lys i hagen

Med lys i hagen kan du både skape dramatikk og eventyr.

Huslig høstkos

Det trenger ikke koste skjorta å kose seg om høsten. Her er tre rimelige alternativer til koselige høstaktiviteter du kan gjøre sammen med barna ved...

Tid for utelys

Utebelysning er nyttig og dekorativt. Men pass på at du ikke blender naboen.

Lys i mørket

Mørke kvelder gir behov for lys ute, men har du tenkt over hva utelyset gjør for huset ditt?

10 fantastiske måter å lyse opp hagen i vintermørket

Lys er ikke bare forbeholdt inne i huset. La deg inspirere av denne kreative og stemningsfulle utebelysningen!

De beste triksene for å henge opp lys ute

Ingenting skaper mer julestemning i hagen en lyslenker, men det kan være krevende å henge dem opp. Dette er triksene som sparer deg for tid og knoting!

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no