Annonsørinnhold
Bilde: Willab Garden

Hagestuen blir familiens nye favoritt

Hagestue, vinterhage og lysthus

Å forlenge sommeren har aldri vært enklere.

- Med en hagestue visker du ut de tradisjonelle grensene mellom inne- og uteområdet, og det er denne godfølelsen våre kunder setter så stor pris på, sier Eric Cardell, markedsansvarlig hos Willab Garden.  

- Hagestuen gir deg og familien din et felles samlingspunkt nær naturen, samtidig som dere er beskyttet mot vær og vind. Det gir våre kunder en livsstil de ikke har lyst til å være uten, og det er selvsagt noe vi er svært stolte av. 

LES OGSÅ: Gjør sommeren lenger med drivhus!

Willab Garden har alt du trenger

- De aller fleste av våre kunder vil ha hagestuen som et tilbygg på huset, men du kan selvsagt også velge et frittstående uterom i hagen. Uansett hva du foretrekker vil du få en løsning som beskytter deg mot vær og vind, samtidig som store vinduer og skyvedører lar deg slippe naturen helt innpå, sier Cardell. 

- Som nordens største leverandør av hagestuer og drivhus leverer Willab Garden hagestuer som er tilpasset det nordiske klimaet, og alle våre modeller er tuftet på den erfaringen vi har bygget opp siden starten i 1986. Det gjør at du kan være helt trygg på at du får gjennomtenkte løsninger som holder det de lover, og det gjenspeiles selvsagt i vår garanti som er på hele 12 år mot fabrikasjonsfeil.

Pult-modellen montert i Ljungby. Foto: Willab Garden

Skreddersøm, eller fiks ferdig pakke

- Det fine med en hagestue er jo at du får et stort ekstra areal til en brøkdel av prisen for hva det koster å utvide selve huset. Willab Garden har selvsagt mange ferdige standardstørrelser du kan velge mellom, men det som virkelig skiller oss ut er at vi også tilbyr skreddersøm. 

- Det vil si at du kan få din hagestue levert fiks ferdig kappet til akkurat de målene du trenger, og at du også kan få den ferdig grunnmalt. Dermed er det kun selve monteringsjobben som gjenstår når hagestuen blir levert, og det er det ikke mange av våre konkurrenter som tilbyr, sier Cardell.

Nyt sofaen i hagestuen, uten å bekymre deg for vind og nedbør. Foto: Willab Garden.

- Mange av våre norske kunder besøker vår butikk i Munkedal, som ligger bare 50 minutter fra Svinesund, men i tillegg har vi selvsagt vår populære nettbutikk som alltid er full av gode tilbud. Vi legger også stor vekt på å gi deg god bistand hvis det er noe du lurer på. Derfor har vi selvsagt norske selgere som bistår deg i hele prosessen, i tillegg til at vår unike Hagestueguide via tre enkle skritt vil gi deg full oversikt over hvordan akkurat din hagestue vil se ut - og ikke minst hvor mye den vil koste.

Nettopp, men dette blir vel fort dyrt å få levert hjem til oss i Norge?

- Nei, når du handler hos Willab Garden slipper du å bekymre deg for slikt, sier Cardell. Alle våre priser er oppgitt i norske kroner og inkludert norske avgifter. Det betyr at den prisen du ser på produktet er altså den du skal betale. Det er også verdt å merke seg at frakt og levering hjem til alle våre norske kunder er inkludert i prisen når de kjøper en komplett hagestue, så her får du ingen sure overraskelser bortsett fra et lite ekspedisjonsgebyr på ca 190 kroner.

 

 

Slipp lyset inn! Hagestuene kommer i alle varianter. Foto: Willab Garden.

Hvor lang sesong vil du ha?

- Siden en hagestue skal være tilpasset akkurat dine ønsker og behov, er mulighetene til tilpasning store. Generelt er likevel rådet å tenke så stort som mulig. Ofte får man jo slekt og gode venner på besøk, og siden vi vet at hagestuen blir midtpunktet er det godt å vite at det ikke blir for trangt, sier Cardell.

- Det viktigste er likevel at du tenker gjennom hvor ofte du vil bruke hagestuen din. Det stilles jo større krav til materialvalg om du vil ha en helårs vinterhage kontra en modell som bare skal bli brukt i sommermånedene. 

- For å gjøre det så enkelt som mulig har vi derfor delt inn våre hagestuer i seks ulike kategorier, avhengig av hvor lang sesong du ønsker deg, sier Cardell.   

  • De enkleste modellene heter Sommer, og beskytter mot vær og vind fra mai til september. Velger du Sommer Pluss får du en enda bedre isolasjonseffekt, og ikke minst mindre risiko for dugg og rimfrost på grunn av energiglass. Sesongen øker her fra april til oktober.

  • Vår-Høst kan brukes minst halve året og gir deg dermed en enda lengre hagestuesesong. Her anbefales forøvrig isolert fundament. De passer også fint til oppvarming på kjølige dager. Vår-Høst Pluss gir deg enda bedre isolasjonsevne, slik at det blir enklere å holde jevn temperatur.

  • Skal hagestuen kunne brukes hele året er det derimot en Vinterhage du skal ha, helst med støpt betongunderlag med gulvvarme. Her får du god isolasjonsevne og brutte kuldebroer i partier og karm. En vinterhage vil fungere flott med kontinuerlig vedlikeholdsvarme, og så varmer man bare opp litt ekstra til de dagene man vet at det blir storinnrykk. Velger du Vinterhage Pluss får du i tillegg tak med enda bedre isolasjonsevne og brutte kuldebroer i aluminiumspartiene, slik at det blir enklere å holde jevn temperatur.

 

Storselgeren Pult

- Etter at du har funnet ut hvor lang sesong du har, er det bare å bruke Hagestueguiden for å spesifisere din drømmemodell, sier Cardell.

Det fine med Hagestueguiden er at du hele tiden ser hvor mye de ulike tilvalgene vil se ut, hvilke fordeler de gir, og ikke minst hvor mye totalprisen vil bli. Her blir det altså ingen overraskelser. 

- Den definitive storselgeren er Pult-modellen, som starter på 28.219 kroner inkludert grunnmaling. Og det er prisen levert på din hjemadresse i Norge, klar til montering, sier Cardell.

- Jeg anbefaler også at du prøver Willab Gardens mobilapp (Apple- og Android), som gjør det svært enkelt å se hvordan de ulike hagestuemodellene vil se ut hjemme hos deg.

Appen gjør det enklere enn noengang å finne din drømmemodell! Foto: Willab Garden 

Her er det bare å ta et bilde av husfasaden eller tomten din med mobilen, og så ser du med en gang hvordan de ulike modellene vil passe. Disse to hjelpemidlene gjør det enklere enn noengang å velge hagestue, så de er vi stolte av, sier Cardell.

Hva med montering?

- Er du nevenyttig vil det gå helt fint å montere de enkle hagestuene selv, men når det gjelder de  godt isolerte vinterhagene kan det være greit å få litt eksperthjelp. Willab Garden kan derfor også bistå med kontakt med norske autoriserte montører som har fått opplæring i Sverige, så er det av interesse er det bare å ta kontakt, avslutter Cardell.

NYSGJERRIG PÅ HAGESTUER? LES MER PÅ WILLAB.GARDEN.NO!

2 august 2017

Slik lager du en liten og enkel redskapsbod

Oppbevar alle redskap i en flott redskapsbod – og gi gressklipperen en ny garasje!

Lekestue utformet som Mummihuset

En lekestue, utformet som Mummihuset, er blitt en liten attraksjon på Løten.

Oppfyll drømmen om hagestue

Vil du komme nærmere hagen hele året? Ekspert Michael Bergenstjerna deler her sine beste tips med deg som er klar for å sette i gang med hagestue!

Hva er reglene for lysthus?

Drømmer du om et lysthus? Her er reglene du må følge.

Gi fuglene frø på smarte fuglebrett

Lag fest hele uken for småfuglene i vintersesongen med praktiske og dekorative fuglebrett.

Annonsørinnhold

Et ekstra uterom med hagestue

En hagestue gir deg følelsen av å være ute, selv om du egentlig er inne. Her får du tips til hvordan du kan få din egen lille oase – hvor hagen kan...

Mange funksjoner i ett lite hagehus

Den anerkjente arkitekten Rahel Belatchew Lerdell har designet Steps som forvandler hagen til ett ferieparadis.

Mer plass med redskapsbod

Med en redskapsbod kan du få plass til alt det du ikke ante at du hadde, men som likevel fyller opp på loft, kjeller og i bod.

Lysthuset – skapt til glede og fest

Forleng sommeren med et lysthus i hagen eller la grillingen bli en helårsaktivitet med egen grillhytte.

Med himmelen som tak

- Ikke et øyeblikk har vi angret på at vi bygget vinterhage, slår Marvel og Tore Eriksen fornøyd fast. Vinterhagen ble straks familiens favorittoppholds...

Bruker vinterhagen hele året

Her ved Oslofjorden brukes vinterhagen hele året. Fra julens fester til sommerens grilling. Eller bare for å nyte rolige stunder.

Lykkelig i lysthus

Nøtterøy-paret hadde behov for et sted hvor de kunne være inne, men likevel ute. De fant lykken med et femten kvadratmeter stort lysthus i hagen.

En lys fremtid med vinterhage

Ønsker du å bygge på eller utvide huset ditt? Tenk klart, og vurder glass! Stadig flere går en “lysere fremtid” i møte ved å bygge et glassbygg i tilkny...

Annonsørinnhold

Nå bør du starte planleggingen av hagestuen

Med en hagestue kan du sitte ute selv på dager med dårlig vær. Men begynner du ikke planleggingen nå, risikerer du å måtte vente til neste år.

Mye hygge i hagestuen

Mona Skaaden-Bjerke er hageentusiast og blogger. For Mona og ektemannen Magnar Bjerke og deres to barn, har den om lag 15 kvadratmeter store hagestuen...