Annonsørinnhold
Bilde: Willab Garden

Hagestuen blir familiens nye favoritt

Hagestue, vinterhage og lysthus

Å forlenge sommeren har aldri vært enklere.

- Med en hagestue visker du ut de tradisjonelle grensene mellom inne- og uteområdet, og det er denne godfølelsen våre kunder setter så stor pris på, sier Eric Cardell, markedsansvarlig hos Willab Garden.  

- Hagestuen gir deg og familien din et felles samlingspunkt nær naturen, samtidig som dere er beskyttet mot vær og vind. Det gir våre kunder en livsstil de ikke har lyst til å være uten, og det er selvsagt noe vi er svært stolte av. 

LES OGSÅ: Gjør sommeren lenger med drivhus!

Willab Garden har alt du trenger

- De aller fleste av våre kunder vil ha hagestuen som et tilbygg på huset, men du kan selvsagt også velge et frittstående uterom i hagen. Uansett hva du foretrekker vil du få en løsning som beskytter deg mot vær og vind, samtidig som store vinduer og skyvedører lar deg slippe naturen helt innpå, sier Cardell. 

- Som nordens største leverandør av hagestuer og drivhus leverer Willab Garden hagestuer som er tilpasset det nordiske klimaet, og alle våre modeller er tuftet på den erfaringen vi har bygget opp siden starten i 1986. Det gjør at du kan være helt trygg på at du får gjennomtenkte løsninger som holder det de lover, og det gjenspeiles selvsagt i vår garanti som er på hele 12 år mot fabrikasjonsfeil.

Les også:

Gi fuglene frø på smarte fuglebrett

Lag fest hele uken for småfuglene i vintersesongen med praktiske og dekorative fuglebrett.

Pult-modellen montert i Ljungby. Foto: Willab Garden

Skreddersøm, eller fiks ferdig pakke

- Det fine med en hagestue er jo at du får et stort ekstra areal til en brøkdel av prisen for hva det koster å utvide selve huset. Willab Garden har selvsagt mange ferdige standardstørrelser du kan velge mellom, men det som virkelig skiller oss ut er at vi også tilbyr skreddersøm. 

- Det vil si at du kan få din hagestue levert fiks ferdig kappet til akkurat de målene du trenger, og at du også kan få den ferdig grunnmalt. Dermed er det kun selve monteringsjobben som gjenstår når hagestuen blir levert, og det er det ikke mange av våre konkurrenter som tilbyr, sier Cardell.

Nyt sofaen i hagestuen, uten å bekymre deg for vind og nedbør. Foto: Willab Garden.

Les også:

Så lett kommer du i gang med et smarthus

– Har du først bodd i et smarthus går du aldri tilbake, sier eksperten.

- Mange av våre norske kunder besøker vår butikk i Munkedal, som ligger bare 50 minutter fra Svinesund, men i tillegg har vi selvsagt vår populære nettbutikk som alltid er full av gode tilbud. Vi legger også stor vekt på å gi deg god bistand hvis det er noe du lurer på. Derfor har vi selvsagt norske selgere som bistår deg i hele prosessen, i tillegg til at vår unike Hagestueguide via tre enkle skritt vil gi deg full oversikt over hvordan akkurat din hagestue vil se ut - og ikke minst hvor mye den vil koste.

Nettopp, men dette blir vel fort dyrt å få levert hjem til oss i Norge?

- Nei, når du handler hos Willab Garden slipper du å bekymre deg for slikt, sier Cardell. Alle våre priser er oppgitt i norske kroner og inkludert norske avgifter. Det betyr at den prisen du ser på produktet er altså den du skal betale. Det er også verdt å merke seg at frakt og levering hjem til alle våre norske kunder er inkludert i prisen når de kjøper en komplett hagestue, så her får du ingen sure overraskelser bortsett fra et lite ekspedisjonsgebyr på ca 190 kroner.

 

 

Les også:

Denne penselen bør du velge når du skal male

Det florerer av malingspensler i ulike kvaliteter og til ulike priser i butikkene. Men vet du egentlig hvor stor forskjellen er mellom en god og...

Slipp lyset inn! Hagestuene kommer i alle varianter. Foto: Willab Garden.

Hvor lang sesong vil du ha?

- Siden en hagestue skal være tilpasset akkurat dine ønsker og behov, er mulighetene til tilpasning store. Generelt er likevel rådet å tenke så stort som mulig. Ofte får man jo slekt og gode venner på besøk, og siden vi vet at hagestuen blir midtpunktet er det godt å vite at det ikke blir for trangt, sier Cardell.

- Det viktigste er likevel at du tenker gjennom hvor ofte du vil bruke hagestuen din. Det stilles jo større krav til materialvalg om du vil ha en helårs vinterhage kontra en modell som bare skal bli brukt i sommermånedene. 

- For å gjøre det så enkelt som mulig har vi derfor delt inn våre hagestuer i seks ulike kategorier, avhengig av hvor lang sesong du ønsker deg, sier Cardell.   

  • De enkleste modellene heter Sommer, og beskytter mot vær og vind fra mai til september. Velger du Sommer Pluss får du en enda bedre isolasjonseffekt, og ikke minst mindre risiko for dugg og rimfrost på grunn av energiglass. Sesongen øker her fra april til oktober.

  • Vår-Høst kan brukes minst halve året og gir deg dermed en enda lengre hagestuesesong. Her anbefales forøvrig isolert fundament. De passer også fint til oppvarming på kjølige dager. Vår-Høst Pluss gir deg enda bedre isolasjonsevne, slik at det blir enklere å holde jevn temperatur.

  • Skal hagestuen kunne brukes hele året er det derimot en Vinterhage du skal ha, helst med støpt betongunderlag med gulvvarme. Her får du god isolasjonsevne og brutte kuldebroer i partier og karm. En vinterhage vil fungere flott med kontinuerlig vedlikeholdsvarme, og så varmer man bare opp litt ekstra til de dagene man vet at det blir storinnrykk. Velger du Vinterhage Pluss får du i tillegg tak med enda bedre isolasjonsevne og brutte kuldebroer i aluminiumspartiene, slik at det blir enklere å holde jevn temperatur.

 

Storselgeren Pult

- Etter at du har funnet ut hvor lang sesong du har, er det bare å bruke Hagestueguiden for å spesifisere din drømmemodell, sier Cardell.

Det fine med Hagestueguiden er at du hele tiden ser hvor mye de ulike tilvalgene vil se ut, hvilke fordeler de gir, og ikke minst hvor mye totalprisen vil bli. Her blir det altså ingen overraskelser. 

- Den definitive storselgeren er Pult-modellen, som starter på 28.219 kroner inkludert grunnmaling. Og det er prisen levert på din hjemadresse i Norge, klar til montering, sier Cardell.

- Jeg anbefaler også at du prøver Willab Gardens mobilapp (Apple- og Android), som gjør det svært enkelt å se hvordan de ulike hagestuemodellene vil se ut hjemme hos deg.

Appen gjør det enklere enn noengang å finne din drømmemodell! Foto: Willab Garden 

Her er det bare å ta et bilde av husfasaden eller tomten din med mobilen, og så ser du med en gang hvordan de ulike modellene vil passe. Disse to hjelpemidlene gjør det enklere enn noengang å velge hagestue, så de er vi stolte av, sier Cardell.

Hva med montering?

- Er du nevenyttig vil det gå helt fint å montere de enkle hagestuene selv, men når det gjelder de  godt isolerte vinterhagene kan det være greit å få litt eksperthjelp. Willab Garden kan derfor også bistå med kontakt med norske autoriserte montører som har fått opplæring i Sverige, så er det av interesse er det bare å ta kontakt, avslutter Cardell.

NYSGJERRIG PÅ HAGESTUER? LES MER PÅ WILLAB.GARDEN.NO!

2. august 2017
Mer om Hagestue, vinterhage og lysthus
Aluminiumsprofiler og glasstak er en lekker kombinasjon som gir et unikt lysinnslipp.
Annonsørinnhold

Her er den norske favoritten

Hagestue, vinterhage og lysthus Glasstak, aluminium og vinterisolering står øverst på nordmenns ønskeliste.

Lag vårens fineste uteplass

Hagestue, vinterhage og lysthus Hvis du begynner å planlegge allerede nå, kan du føle på naboens misunnelse om et par måneder.

Lykkelig i lysthus

Hagestue, vinterhage og lysthus Nøtterøy-paret hadde behov for et sted hvor de kunne være inne, men likevel ute. De fant lykken med et femten kvadratmeter stort lysthus i hagen.

Mye hygge i hagestuen

Hagestue, vinterhage og lysthus Mona Skaaden-Bjerke er hageentusiast og blogger. For Mona og ektemannen Magnar Bjerke og deres to barn, har den om lag 15 kvadratmeter store hagestuen blitt et uunnværlig tilholdssted for hele familien.

Hagestue fra Grønt Fokus
Annonsørinnhold

Et ekstra uterom med hagestue

Hagestue, vinterhage og lysthus En hagestue gir deg følelsen av å være ute, selv om du egentlig er inne. Her får du tips til hvordan du kan få din egen lille oase – hvor hagen kan...

Gi fuglene frø på smarte fuglebrett

Hagestue, vinterhage og lysthus Lag fest hele uken for småfuglene i vintersesongen med praktiske og dekorative fuglebrett.

Hva er reglene for lysthus?

Hagestue, vinterhage og lysthus Drømmer du om et lysthus? Her er reglene du må følge.

Bruker vinterhagen hele året

Hagestue, vinterhage og lysthus Her ved Oslofjorden brukes vinterhagen hele året. Fra julens fester til sommerens grilling. Eller bare for å nyte rolige stunder.

Med himmelen som tak

Hagestue, vinterhage og lysthus - Ikke et øyeblikk har vi angret på at vi bygget vinterhage, slår Marvel og Tore Eriksen fornøyd fast. Vinterhagen ble straks familiens favorittoppholds...

Lysthuset – skapt til glede og fest

Hagestue, vinterhage og lysthus Forleng sommeren med et lysthus i hagen eller la grillingen bli en helårsaktivitet med egen grillhytte.

Utestue forlenger sommeren

Hagestue, vinterhage og lysthus Bygg ei utestue i forlengelse av huset og du kan forlenge sommeren med flere uker.

Når du bygger hagestue

Hagestue, vinterhage og lysthus Hva bør du tenke på når du bygger hagestue eller vinterhage?

Lysten på lysthus?

Hagestue, vinterhage og lysthus Har behovet for ekstra gulvplass meldt seg? I så fall er det enkelt å anskaffe, i flatpakket versjon.

Forleng sommeren med vinterhage!

Hagestue, vinterhage og lysthus Lunefullt norsk sommervær kan få den mest ihuga uteentusiast til å trekke innendørs. Da er kanskje en vinterhage løsningen.

Lykken er et badehus

Hagestue, vinterhage og lysthus 72 prosent av søknadene om bygging i strandsonen ble innvilget i 2005, i følge Statistisk Sentralbyrå.