Annonsørinnhold
Aluminiumsprofiler og glasstak er en lekker kombinasjon som gir et unikt lysinnslipp.
Aluminiumsprofiler og glasstak er en lekker kombinasjon som gir et unikt lysinnslipp. Bilde: Willab Garden

Her er den norske favoritten

Hagestue, vinterhage og lysthus

Glasstak, aluminium og vinterisolering står øverst på nordmenns ønskeliste.

Er du også fristet av en hagestue som gir deg og familien et ekstra uterom, godt beskyttet mot vær og vind? I så fall er du ikke alene.

– Det ustabile sommerværet har gitt oss stor pågang fra kunder som er lei av å sitte ute og fryse. Det fine er jo at de som bestiller og bygger nå ikke bare vil ha alt klart til neste sommer, de vil også kunne nyte hagestuen i vinterhalvåret, sier Frank Akselsen fra Willab Garden 

Brrr… Blir ikke det litt kaldt?

– Neida, det gjelder bare å velge riktig modell. Og når det gjelder Norge er trenden klar: Stadig flere av våre kunder går for de vinterisolerte hagestuene, sier Akselsen. 

 LES MER: Velg hagestue etter sesong!

Les også:

LED-lysbånd på terrassen

Med litt belysning på terrassen kan sommerkveldene forlenges helt inn på høsten. LED-lysbånd beregnet på utendørs bruk kan tilføre en elegant effekt...

Nordmenn går for kvalitet

– Når du skal ha en hagestue som kan brukes hele året øker naturligvis kravet til isolasjon, og da stiger også prisen. Det fine er at selv en godt påkostet hagestue vil framstå som rimelig sammenlignet med å utvide selve huset, og akkurat det er det stadig flere som blir oppmerksomme på.

Så hva er det nordmenn ser etter?

– Pult-modellen er den store favoritten her til lands. Den er enkel å montere som et tilbygg til huset, samtidig som den har svært mange tilpasningsmuligheter.

- Ellers ser vi jo at stadig flere nordmenn velger seg reisverk av aluminium, og det skyldes ganske enkelt at det er tilnærmet vedlikeholdsfritt. Nordmenn er også glade i glasstak, og det er ikke så rart. Når man kombinerer glasstaket med aluminiumsreisverkets smekre profiler får man nemlig et rom med et helt unikt lysinnslipp, sier Akselsen.

Den ustabile sommeren har gjort valget enkelt for de som vil forlenge utesesongen (Foto: Willab Garden). 

Les også:

Hagehus gir ekstra plass i hagen

Noen ekstra kvadratmeter under tak er kjekt å ha, i hagen. I hagehuset kan du få plass til grillutstyret, venner kan overnatte der eller barna kan få...

– Alle våre aluminiums-modeller kan også leveres med innfelte spotter i taket, og i Norge har det  blitt et svært populært tilvalg, sier Akselsen.

Hva med oppvarmingen?

– Vinterhagen blir som en del av huset, og da må den selvsagt varmes opp. Erfaringsmessig ser vi jo at hagestuen blir brukt flittig når den først er på plass, og grunnvarmen dekkes godt av en støpt såle med varmekabler. Så kan man gjerne vurdere en panelovn eller to som tillegg for de kaldeste dagene. Vi ser også at stadig flere har, eller vurderer vannbåren varme. Gjelder det deg, er det selvsagt lurt å tilrettelegge for dette fra begynnelsen av, sier Akselsen.

Din drømmemodell - akkurat slik du vil ha den

– Den store styrken til Willab Garden er at vi har mange ulike standardstørrelser til de aller fleste boligtypene, i tillegg til at vi kan tilby skreddersøm for deg som har en litt spesiell bolig.

– Vi legger også stor vekt på å gi deg god bistand hvis det er noe du lurer på. En ting er at du kan bruke vår unike Hagestueguide som via tre enkle skritt gir deg full oversikt over hvordan hagestuen vil se ut. Vil du heller ha personlig hjelp kan du i tillegg kontakte en av våre norske selgere direkte, så sørger vi for å gi deg et nøyaktig tilbud på akkurat ditt prosjekt, avslutter Akselsen.

Les også:

4 apper som gjør huset ryddig

Tjen penger på ting du ønsker å bli kvitt. Her er 4 apper som du ikke klarer deg uten når du skal selge brukte ting på nett.

NYSGJERRIG PÅ HAGESTUER? LES MER PÅ WILLAB.GARDEN.NO!

15. september 2017
Mer om Hagestue, vinterhage og lysthus

Slik lager du en liten og enkel redskapsbod

Hagestue, vinterhage og lysthus Oppbevar alle redskap i en flott redskapsbod – og gi gressklipperen en ny garasje!

Hagestue fra Grønt Fokus
Annonsørinnhold

Et ekstra uterom med hagestue

Hagestue, vinterhage og lysthus En hagestue gir deg følelsen av å være ute, selv om du egentlig er inne. Her får du tips til hvordan du kan få din egen lille oase – hvor hagen kan...

Gi fuglene frø på smarte fuglebrett

Hagestue, vinterhage og lysthus Lag fest hele uken for småfuglene i vintersesongen med praktiske og dekorative fuglebrett.

Effektiv varme i vinterhagen

Hagestue, vinterhage og lysthus Sommeren er kort her nord. Ikke bare er høst, vinter og tidlig vår kalde perioder, de er også mørke og triste. Men i vinterhagen kan du nyte sommerklimaet året rundt. Du sitter omgitt av blomster og grønne planter, det er godt, varmt og lyst. Samtidig som vi har følelsen av å være ute. Vær bare klar over at behovet for oppvarming ofte er større enn du aner.

Oppfyll drømmen om hagestue

Hagestue, vinterhage og lysthus Vil du komme nærmere hagen hele året? Ekspert Michael Bergenstjerna deler her sine beste tips med deg som er klar for å sette i gang med hagestue!

Populært med glassveranda

Hagestue, vinterhage og lysthus En glassveranda eller vinterhage gir deg følelsen av å være ute selv når du er inne.

Når du bygger hagestue

Hagestue, vinterhage og lysthus Hva bør du tenke på når du bygger hagestue eller vinterhage?

Med himmelen som tak

Hagestue, vinterhage og lysthus - Ikke et øyeblikk har vi angret på at vi bygget vinterhage, slår Marvel og Tore Eriksen fornøyd fast. Vinterhagen ble straks familiens favorittoppholds...

”Arkitekten skapte vårt nye uterom”

Hagestue, vinterhage og lysthus Ulrika og hennes mann drømte om å bygge ut kjøkkenet sitt og utnytte den ubebygde delen av tomten bedre. En arkitekt sørget for at deres ideer ble til...

Hagehus gir ekstra plass i hagen

Hagestue, vinterhage og lysthus Noen ekstra kvadratmeter under tak er kjekt å ha, i hagen. I hagehuset kan du få plass til grillutstyret, venner kan overnatte der eller barna kan få et ekstra lekerom.

Hva er reglene for lysthus?

Hagestue, vinterhage og lysthus Drømmer du om et lysthus? Her er reglene du må følge.

Grønt Fokus
Annonsørinnhold

Herlig uteliv med hagestue

Hagestue, vinterhage og lysthus Med uforutsigbare, norske sommertemperaturer kan en hyggelig og lun hagestue gi deg det lille ekstra.

Annonsørinnhold

Slik får du høstens hyggeligste rom

Hagestue, vinterhage og lysthus Du kan forlenge utesesongen til å vare hele året rundt, samtidig som du skaper husets mest unike og hyggelige rom! En hagestue gir deg et samlingspunkt hele familien vil elske!

Vinterhagetips

Hagestue, vinterhage og lysthus Når du skal velge vinterhage, vil du kunne velge mellom mange ulike varianter og løsninger. Det er viktig å tenke på hvordan vinterhagen vil ta seg ut...

Grønt Fokus
Annonsørinnhold

Nå bør du starte planleggingen av hagestuen

Hagestue, vinterhage og lysthus Med en hagestue kan du sitte ute selv på dager med dårlig vær. Men begynner du ikke planleggingen nå, risikerer du å måtte vente til neste år.