Sorter etter:
Filtrer etter type:
Hjelp! Vi bygger hus
Endelig får familien i serien Hjelp, vi bygger hus begynne på innsiden av huset. Etter litt kløning, får de stålkontroll på sparklingen med hjelp fra...
Hjelp! Vi bygger hus
Skal trappen være i furu, eik eller kanskje ikke tre i det hele tatt? Modernistisk eller tradisjonell? Eller kanskje du rett og slett skal bygge din...
Hjelp! Vi bygger hus
Annonsørinnhold
Å fargesette en hel bolig kan være vanskelig. Hvor skal man begynne? Hva er praktisk og hva sier trendene?
Hjelp! Vi bygger hus
Når du skal velge nye vinduer er det både praktiske og estetiske hensyn å ta. Les tipsene for hvordan du gjør det beste vindusvalget for huset ditt!
Hjelp! Vi bygger hus
Da prosessen var i gang på ordentlig, gikk det slag i slag med byggingen av kataloghuset. Nå er huset ferdig utvendig, og innsiden står for tur!
Hjelp! Vi bygger hus
Når vinteren kommer tidlig, kan det få stor betydning for byggeprosessen. For familien Talmoen ble det et kappløp mot regn og snø.
Hjelp! Vi bygger hus
Familien Talmoen forteller om året som har gått og hvordan det har vært å begynne byggeprosessen.
Hjelp! Vi bygger hus
Familien i «Hjelp! Vi bygger hus» hadde store problemer med planløsningen i det gamle huset. Derfor er ekstra viktig at de lykkes nå.
Hjelp! Vi bygger hus
Å lage en god planløsning som fungerer for hele familien i flere tiår krever mye kunnskap. Vi viser deg hva du må tenke på før du setter i gang.
Hjelp! Vi bygger hus
Skal du bygge hus er det helt essensielt å sørge for at arbeidene med dreneringen blir gjort riktig. Hvis ikke kan det koste deg dyrt senere.
Hjelp! Vi bygger hus
Etter flere ukers byggestopp venter familien Talmoen spent på svar fra kommunen. Men svaret tar lengre tid enn forventet.
Hjelp! Vi bygger hus
Har byggeprosessen stoppet helt opp og kronene begynt å rulle? Forbrukerrådet forteller hva du har krav på.
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til einar.vestheim@bonnier.no. 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no