Bilde: Pixabay

6 smarte ting du kan bruke en tennisball til

Annet om innredning

Tennisballer egner seg ikke bare til tennis. De kan brukes til mange nyttige ting i huset. 

1. Beskytt gulvet

Først og fremst kan du bruke tennisballer til å sette på stolbenene hvis du er i gang med å ordne gulvet hjemme. Det kan være en tidkrevende prosess, og det er veldig irriterende hvis noen av stolene lager riper i gulvet før det er ferdig.

Heldigvis kan man unngå ulykker med å sette tennisballer på stolens ben. Det eneste du trenger å gjøre, er å skjære et kryss i ballen og sette den på stolbenet.

2. Når du skal vaske tøy

Du kan også bruke tennisballer når du skal vaske tøy. Det er veldig praktisk hvis du ønsker deg mye håndklær. Legg en tennisball i maskinen neste gang du skal vaske håndklær. Resultatet vil være deilige, myke håndklær.

3. Plass i garasjen

Er du redd for å treffe veggen når du kjører inn i garasjen? Det kan være vanskelig å beregne avstanden, selv om du gjør det daglig. Vel, da kan en tennisball være redningen. 

Heng en tennisball fra garasjetaket slik at den akkurat treffer midten på bilruten. På den måten vet du at du ikke skal kjøre lengere.

Les også:

20 måter å spare energi – uten å ofre noe

Uttrykket ”mange bekker små” er for lengst utslitt, men når det gjelder å spare energi i hjemmet har det aldri vært sannere. Vi gir deg 20 enkle tips!

4. Rens gulvet

Neste gang du har fått noen stygge merker på gulvet, kan du bruke en tennisball i stedet for å kaste deg ned på alle fire for å skrubbe det vekk. 

Skjær et kryss i tennisballen og sett den på enden av en kost eller lignende. Skrubb deretter med tennisballen og merkene vil forsvinne. Tennisballen fungerer nemlig som et slags viskelær. Smart, ikke sant?

5. Gjør hjemmet barnesikkert

Har du småbarn hjemme eller kanskje du får noen på besøk? Da kan det være en god ide å barnesikre hjemmet litt, slik at knøttene ikke skader seg. Sett en tennisball på skarpe bordkanter. 

6. Når du skal slipe noe som er rundt

Når man skal slipe med sandpapir, kan det være vanskelig å finne en god måte å holde sandpapiret på. Det kan du lett løse ved å bruke en tennisball. Det er særlig smart når du skal slipe noe som er rundt, og som skal forbli rundt. 

Les også:

Med denne snøhøvelen måker du taket på rekordtid

Se hvordan Geir Håkon Opheim får hyttetaket snøfritt i videoen over. Med denne enkle, hjemmelagde snøhøvelen tar det kun noen timer.

3. juli 2017
Mer om Annet om innredning

Dette bør du kjøpe i januar

Annet om innredning I januar er omtrent alt du finner på salg. Vi gir deg tips om hva du egentlig sparer mest på å kjøpe denne måneden. 

Interiøret vi ikke savner

Annet om innredning Det man syntes var fint for 30 år siden er ikke like populært den dag i dag. Sjekk ut hvilke fire interiørtrender vi håper forblir i fortiden.

Norges vakreste hjem

Annet om innredning BoligPluss kårer Norges vakreste hjem, og nå kan du være med å kåre vinneren av publikumsprisen. Avstemningen avsluttes 15. september.

Fem steg for å få tilbake stuen din

Annet om innredning Har du en rotete stue? Da er du sikkert lysten på å gjennomføre en redningsoperasjon fra rotets klør.

10 tips for et vellykket ryddesjau

Annet om innredning Med et stort hus er det lett å spare på mye. Når rotet føles som en byrde er det på tide å sette seg ned og planlegge en større ryddesjau. Slik blir du...

Interiørapper til iPhone og Android

Annet om innredning Her er interiørappene du bør ha på din iPhone eller Android-telefon.

Blondefrie interiørblogger

Annet om innredning Litt lei av hvitt-på-hvitt, blonder og romantikk? Om shabby chic ikke er stilen for deg finnes det flotte kremfrie interiørblogger med retro-inspirasjon og FARGER!

Glassklare hjem

Annet om innredning Det er en glassklar trend: flere og flere går for løsninger i glass til hjemmet sitt. Men velg riktig type glass.

Skyvedører inn i varmen

Annet om innredning En skyvedør er en klassisk måte å åpne eller stenge av et rom, og en enkel og stilren måte å spare plass på.

Funksjonell glassvegg

Annet om innredning En glassvegg i huset kan vekke kreativiteten hos de fleste.

Vi velger seks favoritter!

Annet om innredning Redaksjonen har funnet smarte og fine ting til huset.

Nytt og nyttig

Annet om innredning Her er noen smakebiter fra siste tids produktlanseringer.

Nå kan du få TV i speilet

Annet om innredning Nå kan du få TV i speilet. Det åpner for nye muligheter både når det gjelder TV-titting og innredning.

Slik gjemmer du vekk TV-en

Annet om innredning Fjern TV-en fra innredningen uten å fjerne TV-opplevelsen.

Trendy med treningsstudio hjemme

Annet om innredning Treningsstudio hjemme er in, og har du ekstra plass er det kanskje en ide å investere i et treningsstudio hjemme.