Bilde: Pixabay

6 smarte ting du kan bruke en tennisball til

Annet om innredning

Tennisballer egner seg ikke bare til tennis. De kan brukes til mange nyttige ting i huset. 

1. Beskytt gulvet

Først og fremst kan du bruke tennisballer til å sette på stolbenene hvis du er i gang med å ordne gulvet hjemme. Det kan være en tidkrevende prosess, og det er veldig irriterende hvis noen av stolene lager riper i gulvet før det er ferdig.

Heldigvis kan man unngå ulykker med å sette tennisballer på stolens ben. Det eneste du trenger å gjøre, er å skjære et kryss i ballen og sette den på stolbenet.

2. Når du skal vaske tøy

Du kan også bruke tennisballer når du skal vaske tøy. Det er veldig praktisk hvis du ønsker deg mye håndklær. Legg en tennisball i maskinen neste gang du skal vaske håndklær. Resultatet vil være deilige, myke håndklær.

3. Plass i garasjen

Er du redd for å treffe veggen når du kjører inn i garasjen? Det kan være vanskelig å beregne avstanden, selv om du gjør det daglig. Vel, da kan en tennisball være redningen. 

Heng en tennisball fra garasjetaket slik at den akkurat treffer midten på bilruten. På den måten vet du at du ikke skal kjøre lengere.

4. Rens gulvet

Neste gang du har fått noen stygge merker på gulvet, kan du bruke en tennisball i stedet for å kaste deg ned på alle fire for å skrubbe det vekk. 

Skjær et kryss i tennisballen og sett den på enden av en kost eller lignende. Skrubb deretter med tennisballen og merkene vil forsvinne. Tennisballen fungerer nemlig som et slags viskelær. Smart, ikke sant?

5. Gjør hjemmet barnesikkert

Har du småbarn hjemme eller kanskje du får noen på besøk? Da kan det være en god ide å barnesikre hjemmet litt, slik at knøttene ikke skader seg. Sett en tennisball på skarpe bordkanter. 

6. Når du skal slipe noe som er rundt

Når man skal slipe med sandpapir, kan det være vanskelig å finne en god måte å holde sandpapiret på. Det kan du lett løse ved å bruke en tennisball. Det er særlig smart når du skal slipe noe som er rundt, og som skal forbli rundt. 

3 juli 2017

Interiørapper til iPhone og Android

Her er interiørappene du bør ha på din iPhone eller Android-telefon.

Norges vakreste hjem

BoligPluss kårer Norges vakreste hjem, og nå kan du være med å kåre vinneren av publikumsprisen. Avstemningen avsluttes 15. september.

Trendy med treningsstudio hjemme

Treningsstudio hjemme er in, og har du ekstra plass er det kanskje en ide å investere i et treningsstudio hjemme.

Reparere hull i veggen

Små hull i vegger etter plugger og spiker er best å reparere med litt hurtigsparkel og en stålsparkel.

Sats på personlig boligstyling

Nå som boligsalget går litt tregere store deler av landet er det lurt å satse på personlig boligstyling, for å gjøre boligen din mest mulig attraktiv...

Interiøret vi ikke savner

Det man syntes var fint for 30 år siden er ikke like populært den dag i dag. Sjekk ut hvilke fire interiørtrender vi håper forblir i fortiden.

15 gode flyttetips

Å bytte bolig er ofte mer kaos enn kos. Vi hjelper deg å få kontroll før flyttedagen, slik at du får fikset alt og kommer på plass i ditt nye hjem uten...

Slik valpesikrer du boligen

Valpesikring av boligen beskytter både hjem og valp. Her er noen av tingene du bør tenke på.

Slik blir du kvitt støy i stua

Med noen enkle tiltak kan du redusere støyen i stua - her er ekspertenes tips.

Utstyr til trimrommet

Går du med planer om å lage trimrom, trenger du utstyr til treningen. Her gir vi deg tipsene om hva du trenger for å komme i gang.

Lag ditt eget trimrom

Lag ditt eget trimrom i boligen.

Slik blir fremtidens bolig

−Boligen er det nye statussymbolet i dag, sier Anne Faannessen i Lyssand. Før var det bilen og utdanningen som ble rangert på topp. Dette kommer tydelig...

- Vi bygde eget trimrom i huset!

Elsker du å trene, men har problemer med å få tid til å dra på treningssenteret før eller etter arbeidstid? Gjør som Sofia, lag ditt eget trimrom hjemme...

Vedkurver med lekkert design

Vedkurver trenger ikke være kjedelige, og stues bort i et hjørne. Multifunksjonalitet og design skal omslutte vedkubbene våre i vinter.

Blondefrie interiørblogger

Litt lei av hvitt-på-hvitt, blonder og romantikk? Om shabby chic ikke er stilen for deg finnes det flotte kremfrie interiørblogger med retro-inspirasjon...