Bilde: produsentene

Nytt og nyttig

Annet om innredning

Her er noen smakebiter fra siste tids produktlanseringer.

Det kommer mange spennende nyttige og spennende produkter på markedet, her er et utvalg av den siste tids produktlanseringer.

Limer fritthengende gjenstander

Å lime fritthengende gjenstander kan være en utfordring, men nå har det kommet et nytt produkt som kan være til hjelp. Produktet heter X-tack7 og kan eksempelsvis brukes til å feste murstein over en åpning (f.eks over et vindu).

Det kan brukes på våte overflater, herder sågar under vann og er overmalbar.
X-tack7 inneholder verken isocyanater eller andre skadelige løsemidler og vil derfor kunne erstatte bl.a lodding, bolter, nagler, skruer og spiker.

X-tack7 selges i jern-, farve- og byggevarehandler over hele landet.
Mer informasjon på www.novatech.as.


 

Induksjonstopp for flate og ovale gryter

Electrolux har lansert en ny koketopp som skal gi maksimal fleksibilitet i matlagingen. Nyutviklet sensorteknologi sørger for automatisk tilpassing til kasserollestørrelse og form, og sørger for jevn oppvarming når markeringen på keramikktoppen er dekket.

Induksjonstoppen har fire separate soner som takler kjeler med størrelse fra 12,5 cm til 21 cm. Det er også mulig å kjøre 2 soner samtidig dersom man for eksempel varmer opp en fiskekjele.

Én variant av Infinite koketoppene kommer med et stort fargedisplay. Koketoppen har et elektronisk kontrollpanel, med lettforståelige symboler og informativ tekst. Denne nye Infinite toppen kommer med 4 induksjonssoner med Booster og er 78cm bred.

Induksjonstoppen Electrolux Infinite EHD80300PS er tilgjengelig på det norske markedet fra mars 2010 og har en veil. utsalgspris på ca.17000 kroner.

Mer informasjon på www.electrolux.no

 


Stein og flis får evig ungdom

Dansand har lansert produkter for rensing og impregnering av stein og fliser til terrasser og innkjørsler.

Det nye systemet består av to produkter, Dansand Stein- og Flisrens og Dansand Stein- & Flisimpregnering. Det første middelet brukes til rengjøring av stein eller fliser, og det andre til å impregnere den tørre overflaten, slik at steinene er beskyttet mot inntrenging av smuss.

Produktene fås kjøpt hos Maxbo, Montèr, Bauhaus, Fellekjøpet, Hageland, Bygger`n, Bo Gønt, Mega Flis og andre ledende byggvarehus.

Mer informasjon på www.danfugesand.dk


Klassisk ovn  i ny drakt

Danske Rais lager peisovner som har blitt designikoner verden rundt. Klassikeren Rais 600, som har vært mange arkitekters favoritt i en årrekke, leveres nå i en ny variant. Den kan bygges inn i et allerede eksisterende peismiljø, men kan selvfølgelig også etableres i en nybygget peis. Peisinnsatsen har samme effektive konveksjonssystem som en frittstående peisovn. Leveres med venstrehengslet eller høyrehengslet dør – årets lekre nyhet er hel glassdør.

Veil. pris for Rais 600 med hel glassfront: kr 20.900,- eks murverk.

Mer informasjon og nærmeste forhandler: www.varmefag.no


Enkel sikkerhet

Med Trioving Codehandle kan terrassedører og vinduer enkelt og effektivt låses fra innsiden.

Innbruddstyver kommer ofte gjennom bakdører og vinduer, men tyven kvier seg for å bære tyvgodset ut mellom sylskarpe glassplinter. Låses terrassedører og vinduer med CodeHandle, kan en unngå at tyven enkelt kommer seg ut denne veien ved å åpne med vrideren innenfra. Codehandle egner seg også som barnesikring på vinduer, og er enkel å montere. Den gamle vrideren skrus  av og  CodeHandle skrus på.  

For å dekke eventuelle hull etter gammelt beslag, benyttes dekkskilt som leveres i samme overflater som vrideren; blank eller matt krom.

Vrideren leveres i slagretning høyre eller venstre. Brukeren setter eller bytter kode selv som en 6-sifret kode, og får en enkel avlåsing uten nøkkel. CodeHandle benytter 2 batterier.

Mer informasjon på www.trioving.no

03. mars 2010
Mer om Annet om innredning

6 smarte ting du kan bruke en tennisball til

Annet om innredning Tennisballer egner seg ikke bare til tennis. De kan brukes til mange nyttige ting i huset. 

Interiørapper til iPhone og Android

Annet om innredning Her er interiørappene du bør ha på din iPhone eller Android-telefon.

Norges vakreste hjem

Annet om innredning BoligPluss kårer Norges vakreste hjem, og nå kan du være med å kåre vinneren av publikumsprisen. Avstemningen avsluttes 15. september.

Trendy med treningsstudio hjemme

Annet om innredning Treningsstudio hjemme er in, og har du ekstra plass er det kanskje en ide å investere i et treningsstudio hjemme.

Reparere hull i veggen

Annet om innredning Små hull i vegger etter plugger og spiker er best å reparere med litt hurtigsparkel og en stålsparkel.

Sats på personlig boligstyling

Annet om innredning Nå som boligsalget går litt tregere store deler av landet er det lurt å satse på personlig boligstyling, for å gjøre boligen din mest mulig attraktiv...

Interiøret vi ikke savner

Annet om innredning Det man syntes var fint for 30 år siden er ikke like populært den dag i dag. Sjekk ut hvilke fire interiørtrender vi håper forblir i fortiden.

15 gode flyttetips

Annet om innredning Å bytte bolig er ofte mer kaos enn kos. Vi hjelper deg å få kontroll før flyttedagen, slik at du får fikset alt og kommer på plass i ditt nye hjem uten...

Slik valpesikrer du boligen

Annet om innredning Valpesikring av boligen beskytter både hjem og valp. Her er noen av tingene du bør tenke på.

Slik blir du kvitt støy i stua

Annet om innredning Med noen enkle tiltak kan du redusere støyen i stua - her er ekspertenes tips. 

Utstyr til trimrommet

Annet om innredning Går du med planer om å lage trimrom, trenger du utstyr til treningen. Her gir vi deg tipsene om hva du trenger for å komme i gang.

Lag ditt eget trimrom

Annet om innredning Lag ditt eget trimrom i boligen.

Slik blir fremtidens bolig

Annet om innredning −Boligen er det nye statussymbolet i dag, sier Anne Faannessen i Lyssand. Før var det bilen og utdanningen som ble rangert på topp. Dette kommer tydelig frem i trendrapporten Big Dreams. Small Place som er gjennomført på oppdrag av den norske vindusleverandøren Lyssand der fremtidens trender i boligmarkedet avsløres i ny boligrapport.

- Vi bygde eget trimrom i huset!

Annet om innredning Elsker du å trene, men har problemer med å få tid til å dra på treningssenteret før eller etter arbeidstid? Gjør som Sofia, lag ditt eget trimrom hjemme...

Vedkurver med lekkert design

Annet om innredning Vedkurver trenger ikke være kjedelige, og stues bort i et hjørne. Multifunksjonalitet og design skal omslutte vedkubbene våre i vinter.

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no