Rimelige designlamper

Belysning

Rimelige desiglamper til hyggelige priser er målet til Northern Lighting. De har derfor samlet flere lampedesignere under en felles paraply.

Alle typer Dagens kolleksjon består av fem modellserier som dekker de fleste lysbehov i et hjem. Alle i et elegant design, basert på norske og nordiske forutsetninger.

Oslo Wood - en studiolampe med tre ben. Pris 1990,-
Oslo Wood er en studiolampe med tre ben. Pris kr 1990,-

Oslo Wood er en studiolampe med tre ben. Den gir indirekte belysning fordi lyset kastes oppover. Noe som skaper en varm og diffus belysning. Prisen er 1990 kroner.

Polar er en lampe med skjerm blåst av glassblåsere. Den er inspirert av møtet mellom to poler og den dynamikken som oppstår mellom is, luft og vann. Øvre del av lampen er glassklar, mens den nedre er opalhvit. Noe som bidrar til å gi en spennende atmosfærisk belysning. Prisen er 3990 med tre pendler. Finnes også i bordutgave til 1300 kroner per glass.

 

 

 

 

 

 

 

Maze fokuserer på symmetri og geometri. Pris: 2190,-
Maze gir god allmennbelysning. Pris kr 2190,-

Maze fokuserer på symmetri og geometri. Platene som danner skjermen overlapper hverandre og gir et labyrintpreg. Den gir en god og komfortabel allmennbelysning. Prisen er 2190 kroner.

 

 

 

 

 

 

 

 

Northern Lighting ble etablert i 2005. Tanken bak nyskapingen er å tilby designlamper til en overkommelig pris, uten at det går ut over kvaliteten. Firmaet har både egendesign og samarbeidsprosjekter med andre norske og nordiske designere. Referansene for lampekolleksjonen ligger i nordisk lys og natur, og inneholder både modernistiske og postmodernistiske elementer. Lampene er til salgs i møbel- og interiørforretninger. Ikke bare i Norge, men i flere land i Europa.

– Vi har utarbeidet en liten kolleksjon lamper beregnet på det europeiske markedet, forteller Ove Rogne i Northern Lighting.

– Tanken var å kunne tilby forbrukerne et alternativ til det sortimentet som finnes i lampekjedene uten at prisen ble for høy. Det synes jeg vi har lyktes med. Vi ser en klar trend til at kundene ønsker seg andre lamper, og mottakelsen av våre produkter har vært positiv. Ellers er produktutvikling noe vi arbeider kontinuerlig med, og vi regner med å presentere en del nye modeller til møbel- og designmessen i Stockholm i februar, sier Rogne.     

 

Berg finnes som pendel, vegg og taklampe. Fra 1990,- til 2690,-
Berg finnes i forskjellige varianter. Vegg-, pendel-, og taklampe.
 
Berg finnes som pendel-, vegg- og taklampe. Lampen er bygd opp av rektangulære, transparente, sandblåste prismer. En spennende lampe som kan reguleres i ulike høyder. Prisen varierer fra 1990 til 2690 kroner, avhengig av hvilken modell du velger.
  
Snowball - gulvlampe med blåst kuppel i snøballstørrelse.
Snowball en enkel, men stilig lampe.

 

 

Snowball er en gulvlampe med blåst kuppel i snøballstørrelse. Den leveres med frostet glass og i rustfritt stål. Dimmer hører også med til standardutstyret. Liten modell koster 720 kroner, mens den store kommer på 990.

 

 

 

 

 

 

 

Flere opplysninger finner du på www.northernlighting.no/

 

Designere tilknyttet Northern Lighting

  • Ove Rogne
  • Rudi O. Wullf
  • Fido
  • Gerhard Berg
  • Trond Svendsgård

 

 

 

Her får du kjøpt Northern Lighting og andre:
  • N16 Interiør, Oslo. Tlf: 22 54 33 44 www.n16.no
  • Exo Møbelstudio, Oslo. Tlf: 22 56 70 30 www.exo.as


23 oktober 2008

Så enkelt lager du en bokstavlampe

Bokstavlamper kan være like dyre som de er fine, men det er faktisk superenkelt å lage sin egne. Det tar bare en time!

IKEA tilbakekaller lamper

Har du en IKEA-lampe av typen Hyby, Lock eller Rinna plafond? Da bør du returnere den til IKEA.

Moderne glødepærer kan gi høy strømregning

De dekorative glødepærene er for tiden utrolig populære. Men pass på! Bruker du disse pærene kan det bli en dyr fornøyelse.

Ikea tilbakekaller støtfarlig lampe

Møbelgiganten oppfordrer alle som har kjøpt lampen Gothem til å levere den tilbake.

Lag egne lamper i vintermørket

Pynt opp hjemme med en stilig lampe du har laget selv. Velg akkurat hvordan den skal se ut, akkurat som du selv vil ha den.

Innendørs belysning i boligen

Utfordringene med å belyse boligen innendørs er mange. Man ønsker at resultatet skal bli estetisk og delikat, samtidig som at det skal tilpasses ethvert...

Belysning i stua

Belysningen i stua skal fylle mange funksjoner, fra å være stemningsskapende til å gi godt arbeidslys. En god belysningsplan vil gjøre det lettere å få...

Ønsker offentlig testing av lysprodukter

Utfasing av glødelamper åpner opp for nye lyskilder av varierende kvalitet. Norsk kunnskapssenter for lys etterlyser nå offentlig testing av lysprodukte...

Derfor tennes sparepærer senere i kulda

Har du merket at sparepærer tennes senere i kulda enn på varme dager? Det er mulig å gjøre noe med det.

Lyspærer som går

Når du bytter lyspære i stuelampa for tredje gang på en måned, er det helt greit å begynne lure på hvorfor pærene går så ofte akkurat i den lampa.

En lys fremtid med lyspærer

Farvel til gammeldagse lyspærer. Med energibesparende belysning kan strømforbruket reduseres.

Stort og ruvende til stua

Stort og ruvende var stikkord for noe av det som ble presentert på Gave Interiørmessa i Lillestrøm denne helgen.

Den viktige belysningen

Med lange, mørke kvelder merker vi fort hvor viktig lyset er. Belysningen preger både oss og interiøret. Så hvorfor bryr vi oss så lite om det?

Lysende gaveideer

Tom for gaveideer til jul? Her er tre lysende gaveideer.

Lure lampetips

Når skumringen overtar for dagslyset, er det lampelyset som skal skape atmosfære og stemning i hjemmet. Men riktig lyssetting krever innsikt.

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til einar.vestheim@bonnier.no. 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no