Rimelige designlamper

Belysning

Rimelige desiglamper til hyggelige priser er målet til Northern Lighting. De har derfor samlet flere lampedesignere under en felles paraply.

Alle typer Dagens kolleksjon består av fem modellserier som dekker de fleste lysbehov i et hjem. Alle i et elegant design, basert på norske og nordiske forutsetninger.

Oslo Wood - en studiolampe med tre ben. Pris 1990,-
Oslo Wood er en studiolampe med tre ben. Pris kr 1990,-

Oslo Wood er en studiolampe med tre ben. Den gir indirekte belysning fordi lyset kastes oppover. Noe som skaper en varm og diffus belysning. Prisen er 1990 kroner.

Polar er en lampe med skjerm blåst av glassblåsere. Den er inspirert av møtet mellom to poler og den dynamikken som oppstår mellom is, luft og vann. Øvre del av lampen er glassklar, mens den nedre er opalhvit. Noe som bidrar til å gi en spennende atmosfærisk belysning. Prisen er 3990 med tre pendler. Finnes også i bordutgave til 1300 kroner per glass.

 

 

Les også:

Effektiv vanning

Vann må til for å skape en grønn og frodig hage. Det finnes mange måter å tilføre det på.

 

 

 

 

 

Les også:

Slik lykkes du med gressplenen

Smaragdgrønn, nyklippet og fri for løvetann - det er den ultimate plendrømmen for mange hageeiere. Men virkeligheten svarer ofte ikke til ambisjonene....

Maze fokuserer på symmetri og geometri. Pris: 2190,-
Maze gir god allmennbelysning. Pris kr 2190,-

Maze fokuserer på symmetri og geometri. Platene som danner skjermen overlapper hverandre og gir et labyrintpreg. Den gir en god og komfortabel allmennbelysning. Prisen er 2190 kroner.

 

 

 

 

 

Les også:

Velg riktige utelamper til hagen

Når høstmørket faller på, er det både koselig og praktisk med utelamper i hagen og ved inngangspartiet. Her får du lysdesigner Marie Anisdals beste...

 

 

 

Northern Lighting ble etablert i 2005. Tanken bak nyskapingen er å tilby designlamper til en overkommelig pris, uten at det går ut over kvaliteten. Firmaet har både egendesign og samarbeidsprosjekter med andre norske og nordiske designere. Referansene for lampekolleksjonen ligger i nordisk lys og natur, og inneholder både modernistiske og postmodernistiske elementer. Lampene er til salgs i møbel- og interiørforretninger. Ikke bare i Norge, men i flere land i Europa.

– Vi har utarbeidet en liten kolleksjon lamper beregnet på det europeiske markedet, forteller Ove Rogne i Northern Lighting.

– Tanken var å kunne tilby forbrukerne et alternativ til det sortimentet som finnes i lampekjedene uten at prisen ble for høy. Det synes jeg vi har lyktes med. Vi ser en klar trend til at kundene ønsker seg andre lamper, og mottakelsen av våre produkter har vært positiv. Ellers er produktutvikling noe vi arbeider kontinuerlig med, og vi regner med å presentere en del nye modeller til møbel- og designmessen i Stockholm i februar, sier Rogne.     

 

Berg finnes som pendel, vegg og taklampe. Fra 1990,- til 2690,-
Berg finnes i forskjellige varianter. Vegg-, pendel-, og taklampe.
 
Berg finnes som pendel-, vegg- og taklampe. Lampen er bygd opp av rektangulære, transparente, sandblåste prismer. En spennende lampe som kan reguleres i ulike høyder. Prisen varierer fra 1990 til 2690 kroner, avhengig av hvilken modell du velger.
  
Snowball - gulvlampe med blåst kuppel i snøballstørrelse.
Snowball en enkel, men stilig lampe.

 

 

Snowball er en gulvlampe med blåst kuppel i snøballstørrelse. Den leveres med frostet glass og i rustfritt stål. Dimmer hører også med til standardutstyret. Liten modell koster 720 kroner, mens den store kommer på 990.

 

 

 

 

 

 

 

Flere opplysninger finner du på www.northernlighting.no/

 

Designere tilknyttet Northern Lighting

  • Ove Rogne
  • Rudi O. Wullf
  • Fido
  • Gerhard Berg
  • Trond Svendsgård

 

 

 

Her får du kjøpt Northern Lighting og andre:
  • N16 Interiør, Oslo. Tlf: 22 54 33 44 www.n16.no
  • Exo Møbelstudio, Oslo. Tlf: 22 56 70 30 www.exo.as


23. oktober 2008

Mer om Belysning

Nå tar LED-pærer over hjemmene våre

Belysning Glødepærer og halogenpærer er på vei ut av butikkene i hele Europa. Inn kommer energi- og pengesparende LED-lys. 

Annonsørinnhold

Ikke gjør denne feilen!

Belysning Visste du at dårlig belysning kan gjøre deg ukonsentrert, trøtt og mindre effektiv? Her er tipsene som gir deg perfekt lys hjemme!

Nå bør du bytte til julebelysning i LED

Belysning Vi nærmer oss lysets høytid. Og med fullt av lys i lysestaker, vinduskarmer og juletrær, lønner det seg å bytte til LED-lys.

Belysning i stua

Belysning Belysningen i stua skal fylle mange funksjoner, fra å være stemningsskapende til å gi godt arbeidslys. En god belysningsplan vil gjøre det lettere å få til dette.

Ønsker offentlig testing av lysprodukter

Belysning Utfasing av glødelamper åpner opp for nye lyskilder av varierende kvalitet. Norsk kunnskapssenter for lys etterlyser nå offentlig testing av lysprodukte...

7 lamper til hjemmet

Belysning Å finne lampen med stor L kan bli et langvarig prosjekt, i jungelen av design- og billiglamper. Her er noen populære valg til lys.

God stemning med riktig belysning

Belysning Interiørbelysning er avgjørende for trivselen. Men godt lys er ikke nødvendigvis det samme som mye lys. For å få gode rom å være i, er det viktig å planlegge belysningen riktig.

Trendy taklamper

Belysning Belysning er et tema som kan være komplisert for mange. Markedet tilbyr et uendelig utvalg av produkter, og ulike varianter gir ulik effekt i et rom....

Derfor tennes sparepærer senere i kulda

Belysning Har du merket at sparepærer tennes senere i kulda enn på varme dager? Det er mulig å gjøre noe med det.

Lyspærer som går

Belysning Når du bytter lyspære i stuelampa for tredje gang på en måned, er det helt greit å begynne lure på hvorfor pærene går så ofte akkurat i den lampa.

En lys fremtid med lyspærer

Belysning Farvel til gammeldagse lyspærer. Med energibesparende belysning kan strømforbruket reduseres.

Matte glødepærer snart en saga blott

Belysning Matte glødepærer blir snart en saga blott. Hva innebærer det for deg som forbruker?

Stort og ruvende til stua

Belysning Stort og ruvende var stikkord for noe av det som ble presentert på Gave & Interiørmessa i Lillestrøm denne helgen.

Blåser i lyspæreretur

Belysning Nesten 80 prosent av dagligvarebutikkene bryr seg ikke om at de plikter å ha en returordning for lyspærer. Resultatet er gift på avveie melder Vårt...

Lure lampetips

Belysning Når skumringen overtar for dagslyset, er det lampelyset som skal skape atmosfære og stemning i hjemmet. Men riktig lyssetting krever innsikt.

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no