Sorter etter:
Blomster inne
Blomster inne Få alpefiolen til å trives ved å legge forholdene til rette. Vi forteller deg hvordan.
Blomster inne
Blomster inne Yuccaen er heldigvis moderne igjen. De små minipalemene er dekorative inne. Her får du tips til hvordan du får Yucca til å drives.
Dyrking og planting
Dyrking og planting Høsten er tiden for å planlegge våren! Ønsker du at hagen skal blomstre vakkert på våren, bør du sette igang med å plante løk allerede nå.
Blomster inne
Blomster inne Det er ikke alltid så lett å få stueplanter til å leve lenge, men med disse 6 rådene kan du hjelpe plantene dine godt på vei.
Blomster og planter
Blomster og planter For deg som ikke er født med grønne fingre, er dette trikset genialt. Vi viser deg hvordan du får plantene i hagen til å vokse ordentlig!
Blomster inne
Blomster inne Ikke la plantene gå dukken mens dere er på ferie. Noen enkle knep holder plantene i live med ferievanning både inne og ute.
Blomster inne
Blomster inne Hvis du tror stueplanter bare er til pynt tar du feil.
Blomster inne
Blomster inne Kaktusen er både enkel å stelle og trendy som stueplante. Disse seks variantene passer godt i norske forhold.
Blomster inne
Blomster inne Amaryllis er julens staseligste blomst. Du får den både som løk og som snittblomst. Slik tar du vare på den.
Blomster inne
Blomster inne Mange stueplanter har god effekt på innemiljøet, men visste du at noen planter også kan få deg i bedre humør?
Blomster inne
Blomster inne Fyll hjemmet med grønne planter og du vil merke forskjell. Disse 8 plantene bidrar til at du både sover og lever bedre hjemme.
Blomster inne
Blomster inne Vinteren er en tøff tid for stueplanter, men riktig stell kan gjøre mye. Det viktigste er lyset.
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no