Med denne hjemmeroboten slipper du å vaske vinduene selv

Gadgets

Med en vindusvaskerrobot slipper du den kjedelige vindusvasken. 

Ecovacs winbot 950 Smart Drive vasker vinduene for deg.
Ecovacs winbot 950 Smart Drive vasker vinduene for deg. Bilde: Produsenten

Mange nordmenn kjenner til robotstøvsugeren som har gjort støvsugingen enklere for tusenvis av norske hjem. Nå har robotstøvsugeren fått et lignende familiemedlem som utelukkende konsentrerer seg om å gjøre vinduene dine skinnende rene. 

Her er det snakk om den nye Ecovacs Winbot 950 Smart Drive vindusvasker, som er en robot til hjemmebruk. Vindusvaskerroboten trenger bare å settes på vinduet og aktiveres, så klarer den resten selv. 

Jobber med hjelp av et Smart Drive-styresystem

Ecovacs Winbot 950 er i stand til å oppdage hindringer og klarer vanskelige flekker, takket være et sofistikert styringssystem. Dette heter Smart Drive og består av mange sensorer.

Den kan også dreie 90 grader slik at du er sikret rengjøring av hele vinduet. 

Les også:

Høstens hete nyheter

For å orientere oss om hva som er nytt på ovnsfronten i høst, har vi snakket med Grethe Bachmann, salgssjef hos Contura og Nina Melhus Nordby som er...

Vinn store premier i desember: Meld deg på Vi i villas julekalender! 

Lydløs rengjøring

Denne vindusvaskerroboten er lydløs og vet selv når den er ferdig. Når den har avsluttet vindusvasken signaliserer den med lys og lyd, at den kan bli flyttet til neste vindu. 

4-trinns rengjøringssystem

Ecovacs Winbot 950 er utstyrt med et 4 trinns rengjøringssystem som rullerende pusser og tørker slik at du får det flotteste resultat. Roboten kjenner også grensene på vinduene som den rengjør. Du kan derfor bruke den på glassdører, uten å bekymre deg for at den skal falle ned. 

Roboten er sett hos Elkjøp til 3 749 kroner.

Les også:

Med gasspeis i stua slipper du å forlate sofaen

Du kan sitte godt plantet i sofaen med en fjernkontroll og styre peisen. Det er en av grunnene til å velge gasspeis. Morten Viste, fra RPT Gass, gir...

06 november 2017
Mer om Gadgets

Ser du TV-en i dette bildet?

Gadgets Joda, det er en TV her. Bare se godt etter.

Test: Google Wifi

Gadgets Lei av dårlig internett? Vi og. Derfor var gleden stor da vi koblet på Googles nye mesh-baserte nettverksforsterker.