Annonsørinnhold
Bilde: fotoknudsen

Dette det mest moderne du kan ha på veggen nå

Interiør inspirasjon

Bildetrykk på materialplater er en revolusjon for veggdekor. Og for hjemmet ditt.

Mye har skjedd siden ”veggpryd” var synonymt med tradisjonelle bilder i rammer. Nå henger vi opp tepper, bokstaver, blomsterpotter, LP-plater og hva det skal være på veggen. Men man behøver ikke være noen eksperimentell kunstner for å skape noe originalt hjemme. Tvert om.

Det har faktisk aldri vært enklere å lage personlig veggdekor enn det er nå. Vi kan si det har foregått en stille revolusjon på området, og vinneren er deg, forbrukeren. For nå kan du med enkle tastetrykk lage personlige bilder skreddersydd dine behov, og skape gallerifølelse i alle hjemmets rom.

Og her får du seks tips til hvordan du kan skape fantastiske bildeopplevelser hjemme.

 1. Moderne stil +  aluminium = sant

Er det ett materiale som skiller seg ut i mengden, så er det aluminium. Det rene, solide og lette metallet skaper et moderne preg og gjengir bildetrykkene med stor skarphet og elegant, matt finish. Aluminiumstrykk bidrar til at bildene ”står ut av veggen” på en helt egen måte, og egner seg særlig godt til motiver i svart/hvitt. Og for øvrig alle andre bilder som virkelig skal ses, gjerne i moderne hjem.

OBS! Vi i villa-lesere får nå 30 % rabatt på alle interiørprodukter hos fotoknudsen. Bestill nå!

Les også:

Guide til belysning: 7 typer lamper

Belysning i hjemmet handler både om praktisk nytte og fin pynt. Her forklarer ­lysdesigner Morten Pedersen hvordan du lyssetter med de ulike lampetype...

 

2. Instagram-collage på veggen

Tradisjonelt henger vi gjerne ett og ett bilde på veggen. Men er det noe Instagram har lært oss, så er det at bilde-collager er fine, morsomme å lage og fungerer utmerket som miniatyr-fotoalbum. Og nå kan du rett og slett henge dine favoritt-collager på veggen hjemme. Med fotoknudsens designverktøy kan du enkelt sette inn bilder fra drømmeferien, venninneturen, barna eller hva du vil, og lage et unikt bilde fullt av minner for deg og dine.

 

3. Et stort eller flere små?

En vegg uten et bilde er som et blankt lerret. Resten er opp til deg og ”fargestiftene” dine. Mange velger store bilder på store flater, mellomstore bilder på mellomstore flater også videre, men her er det rom for variasjon. Hva med å lage en regelrett fotovegg med mange små bilder på en stor vegg, eller dandere små og mellomstore bilder sammen i en geometrisk harmoni, som gjør at både bildene og plasseringen av bildene er inspirerende å se på? Valget er ditt. Lek deg frem til din favoritt!

Les også:

Stopp innsyn med vindusfolie

Med dekorativ vindusfolie bevarer du lysinnfallet, men stenger ute naboer og forbipasserende.

 

4. Det beste valget for en rustikk stil

Mange av oss ser kun på motivet på bilder. Men hvis du også er bevisst i valg av materiale, kan du få mye mer ut av det samme bildet. Hvis du for eksempel har en rustikk stil hjemme, kan et bilde trykket på treverk fremheve egenarten i interiørstilen din. Her vil bildetrykket ta til seg treverkets naturlige struktur og skape et myk, naturlig stil. Hos fotoknudsen kan du trykke favorittbildene dine på pen, høvlet furu, og du kan velge detaljer som finish og plankeretning selv. Garantert et blikkfang på veggen!

 

5. Hva slags bilder?

Dessverre er ikke alle kunstfotografer. Men heldigvis lever vi i en digital tidsalder med historisk god tilgang til fotokameraer og fremkallingsmuligheter. I prinsippet kan alle ta fine bilder som tåler å havne på veggen. Spørsmålet er bare hva du skal ta bilde av? Svaret er selvsagt individuelt, men et tips er å fotografere ting du liker. Noe som betyr noe for deg. Det kan være natur, fargerik mat, hytta, favorittblomsten, barna eller hva det skal være. Og det behøver ikke være oppstilt eller striglet. Det naturlige i øyeblikksbilder kan være vel så vakkert.

 

6. Plexiglass - fotografens favoritt

Når du først har falt pladask for et bilde, gjelder det å trykke det og henge det opp så det virkelig kommer til sin rett. Og når det kommer til fotografier, er det lite som slår kvaliteten til et plexiglassbilde. Her får du sylskarpe detaljer og gnistrende fargegjengivelse i et solid materiale som beskytter mot støv, riper og smuss. Det er ikke uten grunn til at dette er fotografens favoritt, og det materialet som i størst grad kan gi deg gallerifølelsen hjemme.

Les også:

5 vaskefeil som gir dårlig hygiene

I hverdagen går du i flere hygienefeller enn du er klar over. Rett opp i disse uvanene og hold deg frisk!

 

Hvis du ble inspirert av disse tipsene, kan du faktisk sette i gang med en gang. Fotoknudsen har egne brukervennlige apper for bestilling av veggdekor, forstørrelser, fotobøker og mer til, og tilbyr også lagring av bildene dine.

 

Bildetrykkene som omtales i denne saken kommer i fem spennende materialer og en rekke forskjellige størrelser og formater, så her er det bare å laste ned og leke seg frem.

Og vipps - så har du en veggpryd som revolusjonerer stua di.

 

OBS! Vi i villa-lesere for nå 30 % rabatt på alle interiørprodukter hos fotoknudsen. Bestill nå!

Vil du har flere nyheter og tips om hus og husdyr? Meld deg på vårt nyhetsbrev her! 

1. mai 2017
Mer om Interiør inspirasjon
Egne bilder på selvvalgte materialer gir interiøret et vakkert og personlig preg.
Annonsørinnhold

7 tips som gjør hjemmet ditt mer personlig

Interiør inspirasjon Det aller mest trendy akkurat nå er å ha et personlig hjem – akkurat slik det bør være!

12 praktiske ting bygget av LEGO

Interiør inspirasjon LEGO er ikke bare for barn. Det ser man tydelig av disse kule og praktiske hverdagsgjenstandene bygget av danske plastklosser.

Porno for de ryddegale

Interiør inspirasjon Liker du ryddige rom og velorganiserte hyller? Da vil du få vann i munnen av disse bildene.

10 favoritter fra IKEAs 2018-katalog

Interiør inspirasjon Den nye IKEA-katalogen for 2018 dumper ned i landets postkasser disse dager. Her ser du ti av våre favoritter fra årets utgave.

6 gode grunner til å ha gardiner

Interiør inspirasjon Usikker på om du vil ha gardiner eller ikke? På stua eller på barnerommet? Her er 6 grunner til å drapere vinduene dine.

Slik pynter du bordet til fest

Interiør inspirasjon Vi går inn i sesongen for de store begivenheter og bordene skal pyntes til fest.

Villabloggerens beste tips

Interiør inspirasjon Blogger Linda Gil Billdal deler sine beste interiørtips.

Boligplanlegger

Interiør inspirasjon Med boligplanleggeren kan du designe et enkelt rom eller lage en plantegning for et helt hus. Du kan blant annet: Designe ett enkelt rom eller lage...

Moteriktig interiør for våren 2011

Interiør inspirasjon Endelig har trendene snudd, krisen er over og positive tanker er i fokus. Her er fem interiørprodukter som symboliserer vårens glade og fargerike design.

Stilguide til shopping

Interiør inspirasjon Har du falt for den landlige stilen eller er du mer moderne i uttrykket? Her er en stilguide til interiørshoppingen din.

Inspirasjon til vårens trender 2010

Interiør inspirasjon Her er noen produkter som illustrerer vårens interiørtrender.

Her er vårens interiørtrender

Interiør inspirasjon Vårens interiørtrender er delt inn i fire ulike kategorier, der stikkordet ”ny begynnelse” er et overordnet tema som gjennomsyrer alle trendene, og hvitt blir den viktigste fargen.

Vårens fire interiørtrender

Interiør inspirasjon Vårens farger og interiørtrender er satt. Fire spennende hovedretninger skal lyse opp foråret i 2009.

Pusset opp huset - vant byggepris

Interiør inspirasjon Etter 10 år med hardt arbeid og ofring av mye fritid, fikk Tove og Tom Johansen fra Drøbak endelig lønn for strevet.